EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 462kg (81)

GT Radial FE2

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 462kg (81)

Luotettavaa ajoa ja tehokkuutta

GT Radial FE2 on korkean suorituskyvyn rengas, joka on suunniteltu eurooppalaisten kuljettajien tarpeisiin. Se sopii täydellisesti henkilöautoihin. Turvallisuus märällä, pitkä käyttöikä, sujuva ajo, erinomainen polttoainetehokkuus ja ajomukavuus ovat tämän tuotteen parhaita ominaisuuksia.

• Erinomainen kuiva- ja märkäpito laajalla lämpötila-alueella

• Kuluu tasaisesti, jolloin rengas kestää pidempään

• Alhainen vierintävastus ja pienempi polttoaineenkulutus

• Tarkka ohjautuvuus ja vakaa jarrutus

Turvallisuutta märällä ja kuivalla tiellä

GT Radial FE2 -renkaan uusi edistyksellinen kumiseos mahdollistaa erinomaisen kuiva- ja märkäpidon laajalla lämpötila-alueella. Uusi kuviointitapa ja jäykät rivat varmistavat tarkan ohjauksen ja vakaan jarrutuksen, joten voit navigoida luottavaisesti kesäisillä teillä, kaarteissa ja mutkissa.

Ajomukavuutta ja pidemmät kilometrit

FE2 -renkaat tarjoavat hyvän suorituskyvyn lisäksi pitkän käyttöiän. Optimoitu, kevyt runko varmistaa alhaisen vierintävastuksen ja pienemmän polttoaineenkulutuksen. Kulutuspinnan monipuolisen kuvioinnin ansiosta renkaat kuluvat tasaisesti, mikä pidentää renkaiden käyttöikää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasbisneksestä. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: 100A4329

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial FE2

Kokonaisarvosana*