Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 69dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 750kg (98)

GT Radial SportActive 2 EV

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 69dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 750kg (98)

Sähköistä matkasi

GT Radial SportActive 2 EV -kesärengas on suunniteltu erityisesti sähköautojen tarpeisiin. Renkaassa yhdistyy erinomainen märkäpito ja alhainen vierintävastus, minkä ansiosta voit nauttia turvallisista ja pidemmistä ajomatkoista kesän vaihtelevissa olosuhteissa.

* Alhainen vierintävastus mahdollistaa pidemmän toimintasäteen.​

* A-luokan märkäpito lisää turvallisuutta vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.​

* Sähköautoihin suunniteltu pintakuvio mahdollistaa alhaisemman äänitason lisäten ajomukavuutta.​

Pidempiä ajokilometrejä

SportActive 2 EV -kesärengas on suunniteltu huomioiden sähköautojen erityistarpeet, kuten korkeampi vääntömomentti ja hiljaisempi ajokokemus. Rengas tarjoaa erinomaisen pidon niin kuivalla kuin märälläkin kelillä, mikä takaa turvallisen ja vakaan ajon kaikissa kesän ajo-olosuhteissa.

SportActive 2 EV -kesärenkaan sähköautoihin räätälöity kumiseos, pintakuvio ja rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan sähköautoilijoille, jotka haluavat lisätä ajomatkan pituutta ja vähentää toimintasäteeseen liittyvää ahdistusta. Sähköautoille räätälöity kumiseos takaa alhaisemman vierintävastuksen ja pidemmän toimintasäteen. Renkaan optimoitu pintakuvio tarjoaa hiljaisemman ajokokemuksen. Renkaan kevennetty rakenne parantaa ajomukavuutta ja käsittelyä, mikä tekee ajamisesta entistäkin miellyttävämpää.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasbisneksestä. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: 100A5137

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial SportActive 2 EV

Kokonaisarvosana*