EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 800kg (100)

Radar RPX-800+

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 800kg (100)

Varmuutta kesäisille teille

Radar 800+ suunniteltu henkilöautojen ja katumaastureiden tarpeisiin. Rengas tarjoaa kuljettajille hyvää hallintaa kuivalla ja märällä tiellä varmistaen miellyttävän ajokokemuksen.

• Hyvä pito ja hallinta sekä pidemmät ajokilometrit

• Hyvä käsiteltävyys korkeissa nopeuksissa

• Hiljainen ja miellyttävä ajokokemus

Hyvä pito ja hallinta sekä pidemmät ajokilometrit

Jos etsit kesärengasta, joka tarjoaa hyvää pitoa niin kuivalla kuin märällä tienpinnalla, RPX 800+ on hyvä valinta. Suorituskykyinen kulutuspintaseos yhdessä epäsymmetrisen pintakuvion kanssa pureutuu hyvin tiehen varmistaen alhaisen vierintävastuksen ja tasaisen kulumisen.

RPX 800+ -kesärenkaan optimoitu rakenne tarjoaa jämäkkää ajoa mahdollistaen tarkat ja varmat liikkeet. Tämä lisää varmuutta ja hallintaa ajamisen aikana. RPX 800+ -kesärengas tarjoaa hiljaisen ja miellyttävän ajokokemuksen optimoidun pintakuvion ansiosta. Voit keskittyä nauttimaan ajamisesta kesäkeleillä.

Radar - löydä Radar-renkaat

Radar on Omni Unitedin rengasmerkki, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus sekä laaja jakelu-, valmistus- ja tuotekehitysverkosto. Vuonna 2003 perustetusta Omni Unitedista on kasvanut yksi maailman dynaamisimmista ja design-keskeisimmistä rengasyrityksistä.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: RSC0111

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Radar RPX-800+

Kokonaisarvosana*