EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 530kg (86)

Radar RPX-800

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 530kg (86)

Hyvää hallintaa kesäisille teille

Radar RPX 800 -kesärengas sopii erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin autoihin. Rengas on hyvä ajaa niin kuivalla kuin märällä tienpinnalla mahdollistaen sujuvan matkanteon kesäisillä teillä.

• Hyvä ajotulos 

• Hiljainen ajokokemus

• Hyvä käsiteltävyys korkeissa nopeuksissa

Hyvä pito ja pidemmät ajokilometrit

Ajoitpa kaupungin vilinässä tai maantiellä voit luottaa renkaan pitävän ja kestävän varmistaen pidemmän käyttöiän. RPX 800 -renkaan optimoitu pintakuvio yhdessä kulutuspintaseoksen kanssa varmistavat tasaisen kulumisen ja oivallisen pidon niin märillä kuin kuivilla teillä.

Ajovarmuutta suurilla nopeuksilla

Renkaan vankka ulkoreuna ja optimoitu rakenne tarjoavat tarkkaa hallintaa korkeissakin nopeuksissa. Tämä antaa sinulle varmuutta ja hallintaa ajamisen aikana.

Hiljainen ajokokemus

Rengas tarjoaa myös hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen, kiitos optimoidun pintakuvion sekä epäsymmetrisen rakenteen. Voit keskittyä nauttimaan mukavasta matkateosta.

Radar - löydä Radar renkaat

Radar on Omni Unitedin rengasmerkki, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus sekä laaja jakelu-, valmistus- ja tuotekehitysverkosto. Vuonna 2003 perustetusta Omni Unitedista on kasvanut yksi maailman dynaamisimmista ja design-keskeisimmistä rengasyrityksistä. Vianor on tehnyt Omni Unitedin kanssa yhteistyötä tuodakseen edullisia ja luotettavia renkaita asiakkailleen. ​

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: RSC0255

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Radar RPX-800

Kokonaisarvosana*