Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Kitkarenkaat

(36 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

PUHTAASTI TURVALLINEN

Hakkapeliitta R5 EV on henkilöautoihin, crossovereihin ja katumaastureihin tarkoitettu kitkarengas. Ympäristöystävällistä teknologiaa hyödyntävä Hakkapeliitta R5 EV takaa sähköautoille ja hybrideille maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden sekä suuremman toimintasäteen. Ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals -hiukkaset varmistavat rengasluokan parhaan suorituskyvyn jäällä. Ajomukavuuden varmistaa SilentDrive™-teknologia.

• Puhdasta talvipitoa ja tasapainoista ajokäytöstä
• Ympäristöystävällistä liikkuvuutta ja pidempi toimintasäde
• Erittäin alhainen äänitaso SilentDrive™-teknologian ansiosta

PUHDASTA PITOA

Talvi voi olla arvaamaton ja vaarallinen, mutta renkaat eivät saa olla. Hakkapeliitta R5 EV sopii kaikkiin pohjoisiin talviolosuhteisiin. Sen suorituskyky on ennustettava paljailla, märillä, jäisillä ja lumisilla teillä.  Double Block Grip -muotoilu saa aikaan ylivertaisen pidon ja ajokäytöksen. Ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals -hiukkaset takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäällä. Mikroskooppiset hiukkaset toimivat kuin sisäänrakennetut nastat. Kun rengas kuluu, hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittavana pitoreservinä.

PUHDASTA HILJAISUUTTA

Sähköautot ovat hiljaisempia kuin perinteiset automallit, hiljainen rengasääni lisää ajomukavuutta entisestään. Alhaisempi melutaso voi tehdä matkasta mukavamman ja kuljettajalle vähemmän rasittavan. Tämä on tärkeää, koska haluamme luoda kuljettajille rauhalliset olosuhteet auton sisällä ja pitää ympäristölle aiheutuvan melun mahdollisimman vähäisenä. SilentDrive™-teknologia maksimoi mukavuuden. Poikkeuksellisen alhainen äänitaso on saatu aikaan lisäämällä kerros akustista vaahtomuovia renkaan sisävuoraukseen. Silent Touch -pintakuvio varmistaa mahdollisimman mukavan ajokokemuksen.

PUHDASTA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ

Hakkapeliitta R5 EV:n suunnittelussa hiilijalanjälkeä on pienennetty materiaalien valinnasta alkaen. Green Trace -sekoitus varmistaa erinomaisen talvipidon, suuremman kilometrimäärän ja pienen vierintävastuksen. Vierintävastusta on pienennetty entisestään optimoimalla sekoitus erityisesti sähköautoja varten. Suuri luonnonkumimäärä pitää sekoituksen joustavana kaikissa olosuhteissa, ja pieni vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

  

 

Hyvät kokemukset!
Kustaa 51 - 21.3.2024
Ostin 3vk sitten. Olen tyytyväinen,vaikka varsinaisia talvikelejä en ole vielä kokenutkaan!
Mukavan äänetön
MaCu - 6.2.2024
Toistaiseksi tyytyväinen, mutta vähän on vielä kilometrejä - vain kaupunkiajoa
Erinomainen kitkarengas
Helitt - 1.2.2024
Hyvä jarrutuspito myös sähköauton alla. Hiljainen.
235/45R18 98T Nokian tyres R5
OttoK - 19.1.2024
Vähän toista talvea olen ajellut ja tyytyväinen ollut.
Kalliit mutta hyvät
Karita67 - 10.1.2024
R3 renkaisiin verrattuna loskaliirtovaara on pienempi. Tätä toivoisin arvioitavan myös testeissä vaikka vaikeaa varmasti onkin.
Hiljainen mutta huonohko pito
KS - 30.12.2023
Ensimmäiset Nokian renkaat ja päädyin kitkoihin, aikaisemmin alla olivat Goodyearin kitkat yli 10 v neliveto autoissa. Hinta oli kova ja siihen nähden pito talvella etelä Suomessa pettymys. Hiljaiset renkaat, Hakkaturva on hyvä lisä. Toivottavasti kestävät pitkään
Todella vakuuttavat
PekkaPy - 24.12.2023
Yhdistettynä nelivetoiseen autooni tuntuma on kuin kesällä ajaisi hyvillä kesärenkailla. Paras talvirengas, joka minulla on koskaan ollut. Luonnollisestikin pito loppuu jossain kohtaa kun renkaan vie äärimmilleen, mutta kaikki tapahtuu yllätyksettömästi ja hallitusti.
Toimivat sähköajoneuvon renkaat
oh2mok - 21.12.2023
Pari viikkoa olen ehtinyt käyttämään, hiljaiset ja pitävät on ensituntuma. Toki näilläkin pitää käyttää malttia oikeanpuolimmaista poljinta annostellessa, mutta merkittävä parannus parin vuoden vanhoihin R3 -malleihin. Katsotaan miten pitkään kestävät käytössä, toistaiseksi oikein tyytyväinen.
Ensimmäiset kitkarenkaani
TxT - 30.11.2023
Pidon kanssa ei ole ollut ongelmia, vaikka aika vaikeitakin kelejä on ollut. En ole kaivannut nastoja. Hiljainen ja kaikin puolin hyvin toimiva rengas!
Todella hyvät kitkarenkaat
TJN69 - 27.11.2023
Olen ajanut renkailla n1,5/kk jarenkaat ovat todella hiljaiset ajaa. Talvisilla ja liukkaalla kelillä nämä on parhaat kitkat millä olen ajanut. Olen käyttänyt kitkarenkaita vuodesta 2005 alkaen. Seuraavat renkaat on joskus R5 kitkat.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Kokonaisarvosana*