Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Nastarenkaat

(38 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä sähköautoihin ja hybrideihin suunnitellussa nastarenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pintakuvioa sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen miellyttävän.

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen jää- ja lumipito
• SilentDrive™-teknologia – erittäin hiljainen äänitaso
• Pidempi toimintasäde, erinomaista vakautta

Hiljainen rengasääni on erityisen tärkeä ajomukavuuteen vaikuttava tekijä sähköautoissa, koska sähköautot ovat hiljaisia. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

Pintakuvio, joka takaa vakauden ja hallittavuuden kelistä riippumatta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa. Renkaan jäykkä keskialue tekee ajovasteesta erittäin tarkan paljailla teillä taaten kuitenkin erinomaisen talvipidon. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV lisää sähköauton toimintasädettä aerodynaamisen, ohuesti uritetun sivupintansa ansiosta ja renkaan kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Hiljainen nastarengas sähköautoihin ja hybrideihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV sopii täydellisesti nykyaikaisiin sähköautoihin. SilentDrive™-teknologiaa hyödyntävän Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta, ja nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

Moottori-lehden (9/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV vei voiton. 

Rengastestin voittaja kiitettävällä suorituksella. Rengas toimii erittäin hyvin jäällä ja lumella. Testaajien mukaan: ”Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on testimestari jäällä.” Hakkapeliitta 10 EV on myös ykkösrengas märällä tiellä ja se käyttäytyy parhaiten äärimmäisissä liikkeissä.

HYvä hybridiautoon
Pasuuna-21 - 8.1.2024
Ostin hybridiauton jossa kitkat talvisettinä. Kuukauden liukastelu talvislickseilla riitti. Vähänkin liukkaammalla kelillä sähköllä liikkeellelähtöön tarvitaan pitoa.
Erittäin hyvä
pappi - 30.12.2023
Liian vähän ajettu, että arvioida kestavuus. Mutta erittäin hyvin menee, ja oikeasti hiljaa.
Luotettava talvirengas
Sami - 20.12.2023
Ostettiin renkaat noin kolme.viikkoa sitten. Auto on Tesla model y. Auton mukana tuli kitkarenkaat jotka osoittautuivat todella surkeiksi vaikka oli melkein uudet merkkirenkaat ei kiina ilmiöt. Liukkaalla auto liukui jarrutuksissa ja sivusuunnassa mutkissa. Myyjä sanoi ja kaikki netti keskustelut sanoi, että ei sähköautoon voi laittaa nastarenkaita, kun pitävät ääntä ja kulutus nousee eli koko sähköauton tarkoitus menee pieleen. Päätettiin ostaa uudet nastat ev 10 koska niitä suositeltiin sähköautoon. Renkaat osoittautuivat todella hyviksi. Kulutus ei kasvanut yhtään ja ääni ei ollut paha. Renkaiden äänieriste poistaa nastojen rapinan, mutta kumina kuuluu sisälle. Eroa ei juurikaan ollut kesärenkaisiin jotka myös kumisee sisälle. Nyt auto on loitava ajaa jäälläkin. Auto ei lähde sivuluisuun ja pito on riittävä. Ei tarvii pelätä ajaessa jäisellä tiellä. Meillä on ollut useassa autossa kitkarenkaat ja aina on jännittänyt ajaa liukkaalla. Ei enää kitkoja meille. Kitkat ei sovi kun laiturin reunaan. Ei tieliikenteeseen. Nokia hakkapeliitta ev 10 on loistavat ja turvalliset talvirenkaat.
Hakkaturva huonontunut
JaVa - 2.12.2023
Ostin renkaat osittain Hakkaturvan takia, mutta ehdot ovat menneet todella paljon huonommiksi
Ensimmäinen EV renkaani
Simppa - 29.11.2023
Renkaat asennettiin hyvin tehokkaaseen täyssähköautooni kuukausi sitten. Aivan uskomattoman hyvä ajotuntuma, pito ja jämäkkyys. Ei lainkaan perinteistä talvirenkaiden "vetelyä" ja vielä bonuksena superhiljaiset. Supersuositus.
hyvältä vaikuttaa
avin56 - 21.11.2023
2000km veivailtu, kelit laidasta laitaan, metsäautoteillä n. 700km, ei ole yllättänyt, enkä liopsunut missään.
Äänetöntä menoa
Nokia 10 EV - 16.11.2023
Ostin renkaat pari viikkoa sitten . Renkaat ajossa hyvät mutta nastat irtoavat helposti esim. Iiikenneympärää ajaessa. Useita nastoja irronnut eturenkaista. Ajettu on hyvin rauhallisesti eikä ole ollut nopeita kiihdytyksiä.
Hyvät talvirenkaat nastoilla.
MaGe 42 - 15.11.2023
Renkailla ajettu vajaa 600 km , Toimivat hyvin , yllätys renkaiden äänettömyys , pehmeä mutta erittäin helppo ohjattavuus . Varsinaisia lumikelejä ei vielä ole ollut .
Todella jämäkkä
Kajtsu56 - 14.11.2023
Ajovakaa, pitävä jäisellä alustalla, yllättävän hiljainen myös, käyttäytyy kaarteissa johdonmukaisesti, ei yllätä !
Audi E-tron kokemus
mattikarjalainen - 7.11.2023
Vaihdettu hakka R3 kitkoista näihin. Pito ja ajettavuus sohjossa uskomattoman hyvä. Kantaa hyvin 2500 kg oma massan. Erittäin hiljainen jopa kuivalla asvaltilla. Kalliin hinnan vuoksi pitkään harkitsin mutta voin suositella.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Kokonaisarvosana*