Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Nastarenkaat

(26 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä sähköautoihin ja hybrideihin suunnitellussa nastarenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pintakuvioa sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen miellyttävän.

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen jää- ja lumipito
• SilentDrive™-teknologia – erittäin hiljainen äänitaso
• Pidempi toimintasäde, erinomaista vakautta

Hiljainen rengasääni on erityisen tärkeä ajomukavuuteen vaikuttava tekijä sähköautoissa, koska sähköautot ovat hiljaisia. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

Pintakuvio, joka takaa vakauden ja hallittavuuden kelistä riippumatta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa. Renkaan jäykkä keskialue tekee ajovasteesta erittäin tarkan paljailla teillä taaten kuitenkin erinomaisen talvipidon. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV lisää sähköauton toimintasädettä aerodynaamisen, ohuesti uritetun sivupintansa ansiosta ja renkaan kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Hiljainen nastarengas sähköautoihin ja hybrideihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV sopii täydellisesti nykyaikaisiin sähköautoihin. SilentDrive™-teknologiaa hyödyntävän Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta, ja nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2023 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka -kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.5.2024 asti.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Moottori-lehden (9/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV vei voiton. 

Rengastestin voittaja kiitettävällä suorituksella. Rengas toimii erittäin hyvin jäällä ja lumella. Testaajien mukaan: ”Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on testimestari jäällä.” Hakkapeliitta 10 EV on myös ykkösrengas märällä tiellä ja se käyttäytyy parhaiten äärimmäisissä liikkeissä.

Sopii Polestar 2 autooni hyvin.
Mathias_K - 14.3.2023
Pito on hyvä ja ajettavuus ennalta-arvattavaa. Melutaso ok.
Erittäin laadukas rengas.
Janaskus - 5.3.2023
Renkaat ovat olleet auton alla kolme viikkoa. Ajo-olosuhteet ovat olleet vaihtelevat liukkaista loskakelistä koviin pakkasiin. Renkaat ovat toimineet vaihtelevissa keleissä erinomaisesti. Ajokokemusta voisi kuvailla sanalla luotettava. Musiikin ystävänä rengasmeteli on nastarenkaiksi erittäin maltillinen.
Hyvät nastarenkaat
JLu - 12.1.2023
Ajettu n. 2.000 km Mersun GLC hybridillä ja todettu renkaat hyvin toimiviksi niin lumella kuin jäällä. Paljaalla asvaltilla hieman, mutta ei häiritsevän äänekkäät.
Hyvä pito takavetopainotteisessa sähköautossa
Erik - 6.1.2023
Ostin nämä Tesla Model Y LR -autooni. Hakkapeliitta 10 EV -renkailla nyt ajettu kuukauden verran, Espoon ja Ivalon välillä, ja olen ollut tyytyväinen valintaani. Renkaat ovat paljaallakin asfaltilla selkeästi hiljaisemmat kuin aiemmat nastarenkaat. Autossa on voimakas regeneratiivinen jarrutus taka-akselilla, mutta näillä renkailla se ei ole edes jäisillä ja polanteisilla teillä aiheuttanut epämukavia ajokokemuksia, vaan auto pysyy hyvin hallinnassa. Suosittelen.
Turvallinen ääriolosuhteissakin.
Ville - 28.12.2022
Renkaat olleet käytössä nyt n 1 kk Etelä-Suomen vaihtelevissa olosuhteissa sekä Lapin pakkaslumimyräköissä. Loistava pito joka tilanteessa, ennenkaikkea parasta on että auton käytös tasaisen ennakoitava näillä renkailla, lisäksi tosi hiljaiset.
Todella positiivinen yllätys
Pitkää matka ajoa - 30.11.2022
Edelliset 9sarjan nastarenkaat oli todella äänekkäät renkaat ja epäilys uutta 10 sarjan mallia kohtaan oli valtava ja olisin ostanutkin kilpailevan merkin renkaat,mutta kiire oli kova ja muuta merkkiä ei ollut siinä liikkeessä tarjolla koossa 235/45 18" joten pakon sanelemana ostin 10sarjan nokiat. Hämmästys oli valtava jo ensi kilonmetreillä kuinka hiljaiset ja hyväajoiset renkaat oli, kaverin tullessa kyytiin jouduin ajamaan pysäkille ja näyttämään hänelle alla pyörivät renkaat, koska hän ei uskonut että alla pyörisi uudet nastarenkaat vaan oletti että ajettaisiin kitkarenkailla.
Tesla Model 3 Performance
Password-1234 - 28.11.2022
245/35-20 todella hiljainen rengas. Kitkarenkaan pito huippuluokkaa kaikilla keleillä.
Jörjetön pito
Tvtv - 24.11.2022
Tenkaissa todella hyvä pito. Sähköautoon vähän pehmeä kuvio. Luoston esto ottaa heti kiinni ja kiihtyvyys heikko. Hieman äänekäs mutta tähän mennessä hiljaisin nasta. Myös regen jarrutuksessa auto luulee että pito häviää ja antaa rullata juuri tämän pehmeän kuvion vuoksi. Mutta muuten parhaat nastarenkaat millä olen ajanut. Vahva suositus näistä ja näillä ei ole koskaan liukasta.
Parhaan tuntuinen mitä olen käyttänyt
VK1000 - 23.11.2022
Ostin pari viikkoa sitten. Vaikuttavat tosi hyviltä. Pitävät ja äänettömät eri keleillä.
Hiljaisin nastarengas mitä koskaan ollut.
Jermu98 - 22.11.2022
Kuukauden ollut ajossa, takarenkaissa hieman pinta heittää mutta a7 alla ei tunnu kuin tietyssä nopeudessa. Tyytyväinen oon!

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Kokonaisarvosana*