Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Nastarenkaat

(20 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja
Sähköautot

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä sähköautoihin ja hybrideihin suunnitellussa nastarenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pintakuvioa sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen miellyttävän.

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen jää- ja lumipito
• SilentDrive™-teknologia – erittäin hiljainen äänitaso
• Pidempi toimintasäde, erinomaista vakautta

Hiljainen rengasääni on erityisen tärkeä ajomukavuuteen vaikuttava tekijä sähköautoissa, koska sähköautot ovat hiljaisia. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

Pintakuvio, joka takaa vakauden ja hallittavuuden kelistä riippumatta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa. Renkaan jäykkä keskialue tekee ajovasteesta erittäin tarkan paljailla teillä taaten kuitenkin erinomaisen talvipidon. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV lisää sähköauton toimintasädettä aerodynaamisen, ohuesti uritetun sivupintansa ansiosta ja renkaan kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Hiljainen nastarengas sähköautoihin ja hybrideihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV sopii täydellisesti nykyaikaisiin sähköautoihin. SilentDrive™-teknologiaa hyödyntävän Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta, ja nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Moottori-lehden (9/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV vei voiton. 

Rengastestin voittaja kiitettävällä suorituksella. Rengas toimii erittäin hyvin jäällä ja lumella. Testaajien mukaan: ”Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on testimestari jäällä.” Hakkapeliitta 10 EV on myös ykkösrengas märällä tiellä ja se käyttäytyy parhaiten äärimmäisissä liikkeissä.

Tesla Model 3 Performance
Password-1234 - 28.11.2022
245/35-20 todella hiljainen rengas. Kitkarenkaan pito huippuluokkaa kaikilla keleillä.
Jörjetön pito
Tvtv - 24.11.2022
Tenkaissa todella hyvä pito. Sähköautoon vähän pehmeä kuvio. Luoston esto ottaa heti kiinni ja kiihtyvyys heikko. Hieman äänekäs mutta tähän mennessä hiljaisin nasta. Myös regen jarrutuksessa auto luulee että pito häviää ja antaa rullata juuri tämän pehmeän kuvion vuoksi. Mutta muuten parhaat nastarenkaat millä olen ajanut. Vahva suositus näistä ja näillä ei ole koskaan liukasta.
Parhaan tuntuinen mitä olen käyttänyt
VK1000 - 23.11.2022
Ostin pari viikkoa sitten. Vaikuttavat tosi hyviltä. Pitävät ja äänettömät eri keleillä.
Hiljaisin nastarengas mitä koskaan ollut.
Jermu98 - 22.11.2022
Kuukauden ollut ajossa, takarenkaissa hieman pinta heittää mutta a7 alla ei tunnu kuin tietyssä nopeudessa. Tyytyväinen oon!
Erittäin toimiva talvirengas sähköautolle
Tyytyväinen sähköautoilija - 21.11.2022
Hakkapeliitta 10EV:t olleet Kia EV6:n alla nyt kolme viikkoa ja yksi pidempi matka tehtyn nurkka-ajojen lisäksi. Tilatessa pelkäsin nastarenkaiden rengasmelua sähköauton hiljaisessa ympäristössä, mutta pelkoni oli turha. Rengasmelu ei ole häiritsevä eikä kesärenkaita voimakkaampi suuremmissakaan nopeuksissa.
Erittäin meluisa
Konsta82 - 9.11.2022
2000km on ajettu, mutta edelleen kamala meteli. Suuri pettymys.
Hyvä ellei täydellinen
jt - 31.10.2022
Eka ajon jälkeen piti varmistaa, että olihan ne nastarenkaat. Ovat hiljaiset ja ajossa huomaamattomat. Parhaat nastarenkaat mitä minulla on ollut. Odotan innolla varsinaisia talvikelejä, kuinka silloin pärjätään.
Paras
Pajakoura - 16.8.2022
Ei vielä alla, mutta aikaisemmat kokemukset puoltavat.
Riittävän hiljainen
PaHa - 11.4.2022
Tesla model Y:ssä renkaat alla ja ajettu 2000km. Rengasmelu ok, olikin isoin syy valita kun nastat halusin. Pito muutamana jääkelipäivänä hyvä. Hinta voisi olla toki alempi
Kuin ennen vanhaan
ATu-Saab - 17.2.2022
Autossa on vanhanaikainen hydraulinen ohjaustehostin ja nämä renkaat = erinomainen ajotuntuma jäällä ja polanteella

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Kokonaisarvosana*