Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Nastarenkaat

(203 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Äärimmäistä vakautta ja hallittavaa ajettavuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa.

Kevyesti rullaava rengas vähentää haitallisia päästöjä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot sekä ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput on saatu minimoitua. Voit nauttia hiljaisista kilomeitreist

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

Huomaa etu! Rengassarjan ostajalle ohjauskulmien tarkastus ja säätö vain 59 € (norm. 99 €). Käytä ostoskorissa koodia KIMPPA.Toimi pian, etu on voimassa vain 12.2.2023 asti.  

Osta nyt, maksa vasta 90 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. 1.1. – 12.3.2023 välillä tehtyihin ostoihin saat nyt jopa 90 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Moottori-lehden (8/2021, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 vei voiton. 

Renkaan todettiin olleen testissä paras jäällä ja lumella. Erinomainen veto- ja jarrutuspito, erinomainen keulapito kaarteissa, viihdyttävät ajo-ominaisuudet. Asvaltilla turvallisin ääritilanteissa, looginen ajokäytös märällä ja kuivalla, suuntavakaa.

 

Tekniikan Maailman (18/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 oli testivoittaja.

TM

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 on testin paras jäällä ja lumella. Se on ainoa jääkategoriassa maksimipisteet saavuttanut rengas. Rengas sai kiitosta hyvästä ajettavuudesta sekä turvallisesta ja rauhallisesta käytöksestä, joka pysyy luotettavana kaikissa olosuhteissa.

Kitkat vai nastat
JariS - 26.1.2023
Pienessä yariksessa oli continentalin kitkat joissa vielä yli puolet kulutuspintaa näkyvillä. Muuten hyvät muttei niillä kevyellä pikkuautolla meinannut pysyä tiellä. Oli pakko vaihtaa nastarenkaat ja kyllä on huomattavasti mukavampi ajokokemus.
Hyvä rengas
henrikki 46 - 19.1.2023
Olen ajanut renkailla kolme viikkoa täällä napapiirin tuntumassa ja kokemus on ollut positiivinen, Lumella hyvä pito samoin myös jäisellä polanne pinnalla. Toimii hyvin myös uraisilla ja raiteisilla teillä.
Erittäin hyvä
Jarsa - 19.1.2023
Ostin renkaat vasta noin kaksi viikkoa sitten. Ajettu noin 600 km. Vaihtelevat kelit. Jäinen. Loskainen. Polanteinen. Luminen. Märkä. Kuiva. Kaikilla keleillä renkaat toimineet erittäin hyvin.
Parasta pitoa kevyeseen etuvetoon
Teemuth - 18.1.2023
Autona vw polo. Jossa oli käytönnössä parhaat kitkarenkaat. Vaihdettua hakkapeliitta 10 renkaisiin ero oli aivan tähtitieteellinen. Toki ei voi täysin vertailla kun toinen kitka ja toinen nasta. Mutta sen verta on tullut nastojakin oltua että kyllä nämä pitää. Toimii etenkin kevyissä autoissa.
Mielettömän hyvät renkaat
Täyskymppi - 17.1.2023
Työmatka-ajoon ostin ja joudun ajamaan erittäin jäisillä sekä haastavilla tieosuuksilla. Hyvin pysynyt tiellä.
Paras!
AnttiNi - 17.1.2023
Olen täysin tyytyväinen! Nyt käytän vain Nokian talvirenkaat!
Paras kokeilemani talvirengas
juha65 - 15.1.2023
Ostin tämän joulukuussa 2022 ja olen tyytyväinen ,hyvät ajaa lumella ja jäällä.
Erittäin hyvä talvirengas
Pete - 13.1.2023
Takaveto mersun alla pito todella hyvä . Liikkeellelähdöt ja sivuttaispito todella hyvä . Suosittelen .
Loistava talvirengas
Jan88 - 12.1.2023
Olen tyytyväinen ostokseen. Pito jäällä ja lumella erittäin hyvä. Lisäksi nastamelu miellyttävä myös paljaalla asvaltilla. Suosittelen lämpimästi!
Mahtava nastarengas
Savon Voima - 10.1.2023
Ostin renkaat heti joulun jälkeen kun yksi vanhoista renkaistani vuoti eikä sitä voinut korjata. Ajoin kahden päivän aikana 1500 km ja huomasin heti pohjoiseen tultuani että renkaat ovat todella luotettavat, suuntavakaat ja hiljaiset. Renkaissa tuntui niin hyvin pitoa että uskalsin jopa ajaa mökille perille saakka ja pääsin myös pitkän mäen takaisin sivistyksen pariin. Tiesin että ovat testivoittajat mutta ero edellisiin toisen merkkisiin kalliisiin renkaisiin oli suuri.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Kokonaisarvosana*