Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 630kg (92)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Nastarenkaat

(356 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 630kg (92)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Äärimmäistä vakautta ja hallittavaa ajettavuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa.

Kevyesti rullaava rengas vähentää haitallisia päästöjä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot sekä ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput on saatu minimoitua. Voit nauttia hiljaisista kilomeitreist

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Tekniikan Maailman (18/2023, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 oli testivoittaja.

TM

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -talvirengas on testin paras. Renkaan pito jäällä ja lumella on erinomainen. Renkaan hallittavuus on helppo säilyttää haastavissakin ajotilanteissa. Rengas on mukavan hiljainen.

 

Moottori-lehden (8/2021, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 vei voiton. 

Renkaan todettiin olleen testissä paras jäällä ja lumella. Erinomainen veto- ja jarrutuspito, erinomainen keulapito kaarteissa, viihdyttävät ajo-ominaisuudet. Asvaltilla turvallisin ääritilanteissa, looginen ajokäytös märällä ja kuivalla, suuntavakaa.

 

Tekniikan Maailman (18/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 oli testivoittaja.

TM

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 on testin paras jäällä ja lumella. Se on ainoa jääkategoriassa maksimipisteet saavuttanut rengas. Rengas sai kiitosta hyvästä ajettavuudesta sekä turvallisesta ja rauhallisesta käytöksestä, joka pysyy luotettavana kaikissa olosuhteissa.

Ehdoton maasturissa
toyota66 - 18.2.2024
HIeman luistavampi kuin aikaisemmassa autossani. Ehkä äänekkyys on sama mutta radio kovemmalle sitten
Sopii autolleni joka on nelivetoinen.
Nolla - 16.2.2024
Olen käyttänyt aikaisemmin myös Nokian Hakkapeliitta nastarenkaita. Asun mökillä ja yksityistieni on mäkinen ja ollut tänä talvena erittäin liukas. Ostin pari viikkoa sitten uudet Nokia 10 Hakkapeliitta nastarenkaat ja olen niiden turvin yhdistettynä nelivetoautooni selvinnyt tosiliukkaasta mökkitiestä-
Oikein hyvät
Arppajuhani - 16.2.2024
Selkeä yllätyksetön käytös, ehkä vähän äänekkäät mutta se korostuu muuten hiljaisissa nykyautoissa
vähän kokemusta talvirenkaista
u7 - 15.2.2024
Toiset talvirenkaat, millä olen ajanut. Paremmat kuin vanhat.
Tuntuu tosi hyvältä!
Pena - 7.2.2024
Auto muuttui aivan erilaiseksi uusilla Hakkapeliittaa 10 ! Edelliset olivt jotkut kaukoidän kitkat, joihin ei uudehkoista pinnoista huolimatta ollut mitään luottoa .
Talviautoilu muuttui turvalliseksi hetkessä
JoH - 6.2.2024
Muutaman viikon (reilu 1000km) nyt ajanut sekä jäisillä teillä, että sakeassa lumipyryssä ja todella (hyvät, pitävät ja) turvalliset renkaat!
hyvä rengas
giulia - 6.2.2024
vaihdoin uudenveroiset kitkat nastoihin. loppui jatkuva kiertoliittymissä luistelu
Tosi hyvä
Lehtolap - 4.2.2024
Tosihyvät ……………………………………………………………………………………………….ok………………………………
245/45 R18
BMW530xDA - 1.2.2024
Kalliit mutta hyvät. Valmistettu ja asennettu Suomessa.
Ei moittimista
Eerik - 31.1.2024
Entisiin kilpailijamerkin renkaisiin verrattuna aivan kuin kesällä ajaisi.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Kokonaisarvosana*