Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Nastarenkaat

(115 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Äärimmäistä vakautta ja hallittavaa ajettavuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa.

Kevyesti rullaava rengas vähentää haitallisia päästöjä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot sekä ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput on saatu minimoitua. Voit nauttia hiljaisista kilomeitreista. 

 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2022 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka -kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.5.2023 asti.

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Moottori-lehden (8/2021, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 vei voiton. 

Renkaan todettiin olleen testissä paras jäällä ja lumella. Erinomainen veto- ja jarrutuspito, erinomainen keulapito kaarteissa, viihdyttävät ajo-ominaisuudet. Asvaltilla turvallisin ääritilanteissa, looginen ajokäytös märällä ja kuivalla, suuntavakaa.

Hiljaiset,mutta huono pito
Hakka3 - 4.7.2022
Pääkaupunkiseudun vaihtelevassa talvessa näillä välillä liukastelee, lumessa pito kohtalainen, mutta jäällä huono. Pintaa jäljellä 5-6mm.
Paras talvi(nasta)rengas ever
Jocke62 - 28.4.2022
Ostin samanlaiset edellisten tilalle. Renkaat ovat vaan huiput suomen talveen. Hiljaiset, "seinäpito", hyvin rullaavat, kulutuksessa ei juurikaan merkittävää eroa kesärenkaisiin.
Hakka 10
10 - 27.4.2022
Ostin huhtikuun alussa,ajoin viikon verran, kunnes vaihdoin kesärenkaat alle. Ei ole negatiivista sanottavaa , ajoa tuli tosi vähän. Katsotaan syksyllä kun kelit muuttuu liukkaiksi.
Hyvä pito
Tapsa 69 - 22.4.2022
Olen tyytyväinen ,edelliset renkaani olivat myös nokia10
Hyvät renkaat
Sakari_2021 - 21.4.2022
Loistava pito lumella ja jäällä. Rengasmelu kohtuullinen.
Hyvin pitää
Keke69 - 19.4.2022
Hyvin pitää lumella ja jäällä ja on tasaista menoa.
Nyt on kumit kohdallaan!
Juuso - 15.4.2022
Verrokkina kakkosauton yhden kauden vanhat nankangin nastat. Nyt pois alta vaihtamani hakkapeliitta kasit olivat vielä 8v vanhoina paremmat kuin kiina-kumit. Uudet kympit taas ovat ihan omaa luokkaansa.
Ostin autooni jälleen Nokian hakkapeliitta renkaat
Jukka - 12.4.2022
Nokian hakkapeliitta renkaiden pito säilyy vuodesta toiseen. Edelliset hakkapeliitat olivat jo 10 vuotta vanhat ja pito oli jo hieman vähentynyt. Muilla premium merkeillä talvirenkaita voi käyttää vain kolme talvi kautta.
Ennenkin on ollut Nokian renkaat
Priitu - 6.4.2022
Ostin nämä muutama viikko sitten ja olen todella tyytyväinen
Hakkapeliitta 10 = 10
KariS53 - 5.4.2022
Hakkapeliitat oli edellisetkin talvirenkaat, mutta nämä uudet Hakkapeliitta 10 ovat vieläkin paremmat, hiljaisemmat ja todella hyvä pito.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Kokonaisarvosana*