Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9

Nastarenkaat

(725 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 690kg (95)

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon ja tuo talveesi turvallisuutta. Pito on ylivoimaista myös kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisellakin tiellä.

  • Tuplanastateknologia optimoi maksimipidon ääritilanteissa
  • Vakaa ja tasapainoinen ohjaustuntuma kaikilla keleillä
  • Hiljainen rengasääni ja alhainen polttoaineenkulutus

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

Ruotsalaisen Vi Bilägäre- ja norjalaisen Auto, motor og sport -lehtien testeissä Hakkapeliitta 9 ajoi voittoon.

Vi Bilägare -lehden (13/2017) testissä renkaalla todettiin olevan erinomaiset jarrutus-, kiihdytys- sekä ajo-ominaisuudet jäällä. Lumella ajo-ominaisuudet olivat testin parhaat, ja myös kuivalla asvaltilla ajettavuudessa Hakkapeliitta 9 sai parhaat pisteet. Rengas oli tasapainoinen ja looginen myös pidon äärialueilla.

Auto, motor og sportin (10/2017) mukaan Hakkapeliitta 9 oli voittamaton talviolosuhteissa. Se sai maksimipisteet kaikissa testin lumi- ja jääosioissa. Käytös oli kuivalla asvaltilla korkealuokkaista, ja renkaalla oli testin matalin vierintävastus.

Heikko laatu
Hm - 16.5.2024
Todella huonolaatuinen talvirengas. Ajettu reilu 2kuukautta. Ja nastat todella huonossa kunnossa ja kuluneet. Myös kumit kuluneet kohtuuttomasti hintaan nähden. Halvemmat renkaat kestäneet paljon paremmin.
Mukavimmat talvirenkaat 2024
Rattimies -62 - 5.3.2024
Todella hienosti "rullailevat" renkaat, jotka ohjautuvat täsmällisen tarkkaan. A good buy!
Hyvä valinta.
Miqwe - 29.2.2024
Kuukausi ja kolmisen tuhatta kilometriä takana. Pitoa kyllä riittää ja ovat loogiset käyttäytymään. Yksi tähti lähtee pois nastamelun vuoksi, joka kylläkin tasoittunut hieman siedettävämmäksi. Mutta tämä oli oikeastaan etukäteen jo tiedossa, seuraava valinta on sitten hakkapeliitta 10!
Ei pärjää kilpailijat näille renkaille!
Ebuli - 9.2.2024
3 Viikkoa ajettu ja aina vaan täytyy todeta että paras pito on näillä hakkapeliitoilla. Ison kilpailevan valmistajan parhailla renkailla joutui valoissa sutimaan, hakkapeliitta 9:illä ei tarvi kytkintä luistattaa liukaslähdöissä. Pysähdysmatkakin tuntuu olevan ihan toista maata.
Ensimmäiset Hakkapeliittani
Sepeteus39 - 1.2.2024
Ajanut sekä lumella että jäällä kolmisen viikkoa ja pito on ollut hyvä. Tyytyväinen olen.
Hyväksi havaittu
Taksi Köpi - 2.1.2024
Ties kuinka monet sarjat oon ostanut ja ei ole vielä tullut mieleen vaihtaa merkkiä
Luotan kotimaisuuteen. Enkä pety, pito tiehen erinomainen.
Pekkavilhelm - 12.12.2023
Ostin tämän kuukausi sitten ja olen erityisen tyytyväinen.
Yokohama vaihtui Nokiaan
Kettuseppo - 7.12.2023
Ajotuntuma todella parempi ja pito lumisella mökkitiellä 10,5 km on hyvä
Neliveto auton alla toiminut erinomaisesti kolmatta talvea
Wixteller - 1.12.2023
3:s talvi menossa ja renkaat vielä kuin uudet! Talvikeleillä ajetaan n. 10000km/V Pito riittää mutkissa ja jarrutuksissa, hyvät ajaa lumessa, loskassa ja liukkaalla👍
Ensimmäiset Nokian renkaani.
MaHeinio - 25.11.2023
Ostin kuukausi sitten Hakkapeliitta 9 renkaat ja olen ollut tyytyväinen. Kieltämättä ensimmäiset viikot oli sulia, mutta kun tuli lumi ja jää niin pito on ollut todella hyvä. Ehdottomasti parhaat nastarenkaat tähän mennessä!

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 9

Kokonaisarvosana*