Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Nokian Hakkapeliitta 10 EV

Nastarenkaat

(12 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 750kg (98)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä sähköautoihin ja hybrideihin suunnitellussa nastarenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pintakuvioa sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen miellyttävän.

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen jää- ja lumipito
• SilentDrive™-teknologia – erittäin hiljainen äänitaso
• Pidempi toimintasäde, erinomaista vakautta

 Hiljainen rengasääni on erityisen tärkeä ajomukavuuteen vaikuttava tekijä sähköautoissa, koska sähköautot ovat hiljaisia. Uuden Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

Pintakuvio, joka takaa vakauden ja hallittavuuden kelistä riippumatta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa. Renkaan jäykkä keskialue tekee ajovasteesta erittäin tarkan paljailla teillä taaten kuitenkin erinomaisen talvipidon. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV lisää sähköauton toimintasädettä aerodynaamisen, ohuesti uritetun sivupintansa ansiosta ja renkaan kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Hiljainen nastarengas sähköautoihin ja hybrideihin

Nokian Hakkapeliitta 10 EV sopii täydellisesti nykyaikaisiin sähköautoihin. SilentDrive™-teknologiaa hyödyntävän Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta, ja nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Riittävän hiljainen
PaHa - 11.4.2022
Tesla model Y:ssä renkaat alla ja ajettu 2000km. Rengasmelu ok, olikin isoin syy valita kun nastat halusin. Pito muutamana jääkelipäivänä hyvä. Hinta voisi olla toki alempi
Kuin ennen vanhaan
ATu-Saab - 17.2.2022
Autossa on vanhanaikainen hydraulinen ohjaustehostin ja nämä renkaat = erinomainen ajotuntuma jäällä ja polanteella
Parempi kuin 9
AP - 9.2.2022
Sähköautoon suunniteltu Hakkapeliitta 10 EV on parempi kuin edellisessä sähköautossa oleva 9. Hitusen hiljaisempi. Aiemmat matalat huminat ovat poissa ja pito vähintään sama. Kulutuksesta en osaa sanoa.
Aivan huikea rengas
T4 - 5.2.2022
Nyt ei harmita, että ei saanut nelivetoa. Näillä renkailla sitä ei tarvitse.
Ajomukavuutta
Espootar - 1.2.2022
Hyvä pito ja tasaista menoa. Ero edellisiin huomattavasti parempi. Olen erittäin tyytyväinen.
Paras talvirengas tähän asti.
Vesku 67 - 26.1.2022
Hyvä ostos. Pito on mahtava, rengas on hyvä ajettava ja nastarenkaaksi hiljainen. Mihinkään ei ole jäänyt kiinni, ainakaan vielä.
Vaikuttaa hyviltä ja pitoa löytyy.
Lappaa57 - 7.12.2021
Käytetty reilu kuukausi ja nastat pysyy. Yllättävän hiljaiset nastarenkaiksi. Hyvä valinta!!
Hyvältä renkkalta tuntuu ajaa hiljainen
Nippe 76 - 6.12.2021
Ostin kolme viikkoa sitten ajanut tuhat viisasta kilometriä
Hiljaiset ja hyvä pito
Jokuvaan - 4.12.2021
Toimii teslan alla todella hyvin ja oikein hiljaiset
Hiljaisin itsellä ollut nastarengas
Maxi - 2.12.2021
Vielä en ole kunnolla kokeillut, mutta tuntuisi olevan pitoa

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 10 EV

Kokonaisarvosana*