Nokian Hakkapeliitta 9 talvirengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 9

Nastarenkaat

(645 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 9 talvirengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon ja tuo talveesi turvallisuutta. Pito on ylivoimaista myös kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisellakin tiellä.

  • Tuplanastateknologia optimoi maksimipidon ääritilanteissa
  • Vakaa ja tasapainoinen ohjaustuntuma kaikilla keleillä
  • Hiljainen rengasääni ja alhainen polttoaineenkulutus

Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2021 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka-kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etusetelillä esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus ja säätö vain 39 € (norm. 89 €). 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Ruotsalaisen Vi Bilägäre- ja norjalaisen Auto, motor og sport -lehtien testeissä Hakkapeliitta 9 ajoi voittoon.

Vi Bilägare -lehden (13/2017) testissä renkaalla todettiin olevan erinomaiset jarrutus-, kiihdytys- sekä ajo-ominaisuudet jäällä. Lumella ajo-ominaisuudet olivat testin parhaat, ja myös kuivalla asvaltilla ajettavuudessa Hakkapeliitta 9 sai parhaat pisteet. Rengas oli tasapainoinen ja looginen myös pidon äärialueilla.

Auto, motor og sportin (10/2017) mukaan Hakkapeliitta 9 oli voittamaton talviolosuhteissa. Se sai maksimipisteet kaikissa testin lumi- ja jääosioissa. Käytös oli kuivalla asvaltilla korkealuokkaista, ja renkaalla oli testin matalin vierintävastus.

Parempi ja hiljaisempi
Plugari-ukko2021 - 21.4.2021
Vakaa ajaa, toimii raskaammissakin 2t painavissa autoissa 215/55R17. Vetopito ja sivuttaispito huippuluokkaa. 9 on paljon hiljaisempi kuin aiempi 8. Nastojen irtoaminen ei ole ongelma tässä mallissa.
Hyvin toimi edellinen hakkapeliitta 8 joten kun hintakin oli kilpailukykyinen niin valinta oli selvä hakkapeliitta 9.
Nastat toimii mökkitiellä - 14.4.2021
Kyllä uusilla nastarenkailla on hienoa ajella kun on sitä ennen ajellu 2 mm urasyvyisillä nastarenkailla jäisillä mökkiteillä.
Tuntuvat venkuroilta ajaessa
Esim. jackie27 - 14.4.2021
Suoraan ajaessa täysin tunnottomat ja auto tuntuu venkuroivan urissa ja urien ulkopuolella. Vähän sellaiset rattijuoppoajolinjat tulee, kun koko ajan pitää korjailla ajolinjaa. Tuntuma muuttui heti kun sai nämä alle. Edelliset eri valmistajan eivät tällä tavalla käyttäytyneet. Rengasmelu on korviin pistävää.
Hyvä pito!
Janne73 - 24.3.2021
Olen tyytyväinen valintaan. Todella hyvät nastarenkaat.
Parhaat
HAGU - 17.3.2021
Kuukauden ajanut Hakka9 ja ei mitään pahaa sanomista. Renkaat ovat lähes äänettömät ja pitoa riittää
Erittäin luotettava rengas
Avensiskuski - 16.3.2021
Ostin renkaat kuukausi sitten ja olen ollut todella tyytyväinen. Hienosti tottelee ennustettavissa ja yllättävissä tilanteissa.
Pitävä mutta häiritsevän äänekäs
PK - 14.3.2021
Uuden X5n alla 20 tuuman vanteella ollut nyt käytössä 1kkn ajan. Käyttäytyy johdonmukaisesti ja on kyllä pitävä rengas, mutta on erittäin äänekäs rengas eikä sen vuoksi sovellu tämän tason auton renkaaksi. Eli ei valitettavasti voi suositella!
Rengas vaikeisiin olosuhteisiin.
jtt262 - 25.2.2021
Suomessa kelit vaihtelevat runsaasti, silloin pitää olla kunnon renkaat alla. Hyvä rengas joka ei menetä pitoa kerralla, vaan varoittaa ensin. Kova ääni tulee välillä renkaista auton sisään.
Paras talvirengas
Juha - 25.2.2021
1kkk alla ja haastavat kelit , loistava valointa . Kelit olleet jäistä tihkua sekä rankkaa lumisadetta
Mielenrauhaa talvikeliin
r-toe - 21.2.2021
Rengasvalinta teki takavetoisetakin mukavan talviauton. Ei vilku keltainen enään mittariston keskellä likikään niin paljon kuin edellisillä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 9

Kokonaisarvosana*