Nokian Hakkapeliitta 9 nastarengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakkaturva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 9

Nastarenkaat

(562 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 9 nastarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakkaturva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon ja tuo talveesi turvallisuutta. Pito on ylivoimaista myös kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisellakin tiellä.

  • Tuplanastateknologia optimoi maksimipidon ääritilanteissa
  • Vakaa ja tasapainoinen ohjaustuntuma kaikilla keleillä
  • Hiljaisin rengasääni ja alhaisin polttoaineenkulutus tuoteperheessään.

Huomaa etu! Kun ostat Nokian Hakkapeliitta -rengassarjan 30.11.2020 mennessä, saat kaupan päälle 50€:n etusetelin Vianorin autohuoltoon.

Ruotsalaisen Vi Bilägäre- ja norjalaisen Auto, motor og sport -lehtien testeissä Hakkapeliitta 9 ajoi voittoon.

Vi Bilägare -lehden (13/2017) testissä renkaalla todettiin olevan erinomaiset jarrutus-, kiihdytys- sekä ajo-ominaisuudet jäällä. Lumella ajo-ominaisuudet olivat testin parhaat, ja myös kuivalla asvaltilla ajettavuudessa Hakkapeliitta 9 sai parhaat pisteet. Rengas oli tasapainoinen ja looginen myös pidon äärialueilla.

Auto, motor og sportin (10/2017) mukaan Hakkapeliitta 9 oli voittamaton talviolosuhteissa. Se sai maksimipisteet kaikissa testin lumi- ja jääosioissa. Käytös oli kuivalla asvaltilla korkealuokkaista, ja renkaalla oli testin matalin vierintävastus.

Tosi hyvä rengas
Jugi - 29.5.2020
Reilun vuoden olleet käytössä ja ei ole kyllä mistään valittamista
Erittäin tyytyväinen valintaani.
Jonskuli - 6.5.2020
Ensimmäiset Nokian renkaat alla ja pitoa riitti vaihtelevasta kelistä huolimatta. Omaan käyttöön optimaaliset renkaat ja suosittelen muitakin kokeilemaan.
nokia laatua
TanjaA - 30.4.2020
Noin kuukauden ajan olen ajanut nokian hakkapelitta 9 talvirenkailla. Hyvä pito ja suhteellisen hiljainen käyttöääni.
Talvirengas oikeisiin talviolosuhteisiin
Jannu58 - 24.4.2020
Ostin renkaat uuden auton mukana. Ajokilometrit on vielä aika vähissä. Keväisellä karkealla asfaltilla on jonkin verran rengasmelua. Valitsin renkaan, koska luotan, että syksyllä oikan talven tullessa näillä pärjää jäällä ja lumessa.
Pintä tarkkuuta vaatii
Rapev - 21.4.2020
Ensimmäinen kokonainen talvi alla. Keskinkertainen. Myyriin jo vuoden vanhana, mutta liekö naapurimaasta pitkä matka. Hinta/laatu?
Ostin ensimmäiset 2019 ja nyt on kaikissa kolmessa autossa alla.
Matiassusi - 19.4.2020
Nuff said. Ennen tulkut ajeltua vuokra-autoja lapin ja norjan alueella eessuntaassun ja nykyään vain normaali työmatkalainen, mitä nyt yks kaks reissua vuodessa 500 km säteellä. Kaikki talvirengastyypit ollu kokeilussa ja kitkat on kivat mutta nämä on yksinkertasesti varmemmat. Hauskaa että ensimmäisissä neljässä (jotka vieläkin käytössä) on edelleen kaikki nastat paikallaan. Rengasmelua on kyllä, ehkä hiukan vähemmän kun aikaisemmilla nastoilla mutta ei sen takia pelkästään kannata ostaa. Hakkaturva on kans kova ajatuksen tasolla mutta eipä oo tullu vielä tarvinneeksi. Plussana se että ei jännitä niin paljoa päästää vaimoa (yksittäistapaus!) rattiin kun tietää ettei sitten ainakaan ole pidosta kiinni :)
Hyvin pitää
Hartsa65 - 18.4.2020
Uudessa autossa uudet renkaat. Pitää hyvin, meno on vakaata. Liikennevaloissa lähtiesää ei jää takana tulevan jalkoihin, vaan lähdetään...
Mainio talvirengas
KKK05 - 16.4.2020
Olen ollut tyytyv?inen uusiin talvirenkaisiini. Siit? kert??, ett? ostin yhdet viime syksyn? ja samanlaiset kev?ttalvella auton vaihdon yhteydess? - molemmat samaa Hakkapeliitta 9 -lajia. Toiminnassa ei ole moittimista - ??ni tosi v?lill? on kuuluva.
Erinomainen talvirengas
PKJ530 - 3.4.2020
Ostin renkaat ennen Lapin matkaa. Huonoissa keliolosuhteissakin renkaat pitivät hyvin.
Erinomainen rengas
Hakkalle20 - 28.3.2020
Renkaat on erinomaiset talvirenkaat kaikissa talvikeleissä. Ainut huonopuoli on rengasmelu, joka varsinkin tulee esiin kuivalla asfaltilla ajettaessa.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 9

Kokonaisarvosana*

Lauantaina renkaanvaihtoon?

Kaikki Vianorit palvelevat tällä viikolla myös lauantaina. Tervetuloa!

Etsi lähin Vianor ×