Michelin City Grip Winter skootterin rengas

Michelin City Grip Winter

Skootterin renkaat

Michelin City Grip Winter skootterin rengas

MICHELIN City Grip Winter on Michelinin ensimmäinen erityisesti talvisiin olosuhteisiin – märille ja lumisille teille – kehitetty skootterinrengas.

Uuden MICHELIN City Grip Winterin kehitystyössä on hyödynnetty henkilöauton talvirenkaiden uusinta kumiseosteknologiaa. Se tarkoittaa, että renkaassa käytetään uutta lämpöaktiivista kumiseosta, joka säilyttää joustavuutensa ja tehonsa jopa alle -10°C lämpötiloissa. Pintakuvion lamellit pureutuvat tien pintaan ja parantavat pitoa.

Uuden renkaan kulutuspinnassa on runsaasti kuviouria, jotka poistavat vettä renkaan keskialueelta. Kuviouria MICHELIN City Grip Winter –renkaassa on 10 prosenttia enemmän kuin tavallisessa MICHELIN City Grip -renkaassa. Runsaslukuiset kuviopalat ja v-muotoiset lamellit antavat veto- ja jarrutustehoa myös lumisilla teillä.

MICHELIN City Grip Winter on M+S -merkitty (Mud & Snow), mikä tarkoittaa, että rengas on hyväksytty eurooppalaisen standardin mukaisesti talvikäyttöön. Suomalaisissa talvioloissa on kuitenkin syytä varoa jäätyneitä tienpintoja ja erikoisesti mustaa jäätä.

Suorituskyvyltään ja ajotarkkuudeltaan MICHELIN City Grip Winter on samaa luokkaa kuin MICHELIN City Grip. Hyvä ajotuntuma tekee skootterilla ajamisen helpoksi ympäri vuoden. Lämpöaktiivinen kumiseos lämpenee liikkeelle lähdettäessä hyvin nopeasti. Rengas saa siis hyvät pito-ominaisuudet heti matkan alkaessa, jolloin ajaminen tuntuu turvallisemmalta ja nautittavammalta.

MICHELIN City Grip Winterin kulumismuoto on tasainen, mikä pidentää sen käyttöikää. Kuviopinnan lamellointi kattaa 90 prosenttia kulutuspinnasta, ja lamellien rakenteen ansiosta niiden toiminta pysyy tehokkaana renkaan käyttöiän loppuun saakka.

 

Tuotteen tarjonnassa myymäläkohtaisia eroja.
Kysy lisää lähimmästä Vianor myyntipisteestä >>

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Michelin City Grip Winter

Kokonaisarvosana*

Saatavilla olevat rengaskoot

10"
3.5R10 59J Reinf TL/TT etu/taka
12"
130/70R12 62P Reinf TL etu/taka
120/70R12 58S Reinf TL etu
13"
130/60R13 60P TL etu/taka
14"
140/60R14 64S Reinf TL taka
140/70R14 68S Reinf TL taka
16"
100/80R16 56S Reinf TL etu/taka