Michelin Starcross 5 hard motocross-rengas

Michelin Starcross 5 hard

Motocross-renkaat

Michelin Starcross 5 hard motocross-rengas

Michelin Starcross 5: Micheliniltä uusi motocross-rengassarja

Michelin tuo markkinoille täysin uuden motocross-renkaiden sarjan: Michelin Starcross 5. Joukko eritasoisia motocross-ajajia maailmanmestareista harrastajiin on kolmen vuoden ajan testannut monipuolisesti renkaita niiden kehitystyön aikana. Testiohjelma valmisteltiin yhteistyössä Michelinin tuotekehitystiimin kanssa, ja sen avulla kerättiin tarkkaa tietoa sekä renkaista että uusimpien motocross-pyörien ominaisuuksista.

Michelin tekee näyttävän paluun motocrossin maailmaan Michelin Starcross 5 –rengassarjalla. Kehitysvauhti tällä rintamalla on jatkuva ja kilpailu markkinoilla kovaa. Koko motocrossrenkaiden tarjonnan uskotaan uudistuvan lähimmän kahden vuoden aikana.

Michelin Starcross 5 -renkaiden käyttöalueet:
Uudesta renkaasta on saatavilla neljä eri käyttöön tarkoitettua vaihtoehtoa. Ne sopivat kovalle, keskikovalle ja pehmeälle radalle sekä upottavaan hiekkaan. Michelin Starcross 5 on erittäin suorituskykyinen rengas kaikilla alustoilla motocross- ja enduro-maastoissa.

Michelin Starcross 5 -renkaan runko on joustava ja se on edeltäviin rengassarjoihin (Michelin Starcross 3 ja 4) verrattuna kevyempi. Rengas on kevyemmin ajettava ja se antaa nopeamman vasteen käyttöiästä tinkimättä. Nämä ominaisuudet on saavutettu käyttämällä uutta, vahvempaa ja tiheämpää runkorakennetta.

Joustava runko tuo mukanaan useita muitakin parannuksia:
- parempi pitkittäispito ja tarkempi ohjattavuus kaarteissa
- mahdollisuus ajaa korkeammilla rengaspaineilla, jolloin vaara renkaan lipsahtamisesta vanteelta on pienempi; kumiseoksen ansiosta tämä ei huononna pitoa eikä ajotuntumaa.
- rengasta ei tarvitse ”ajaa sisään”, sillä joustava runko sallii täyden suorituskyvyn heti renkaan käyttöönotosta alkaen
- rengas on helpompi asentaa

Uuden runkorakenteen ansiosta renkaan maakosketusala on optimaalinen. Sekä etu- että takarenkaassa runko yhdessä uuden, aggressiivisen pintakuvion kanssa antaa tarkan ohjautuvuuden ja erittäin hyvän pidon. Renkaan suorituskyky on erinomainen kaikkein vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa ja kilpailuissa.

Määräsuuntaiset kuviopalat kulutuspinnan reunoissa ja sivuilla antavat eturenkaalle täsmällisen ohjautuvuuden ja takarenkaalle hyvän pidon. Kulutuspinnan keskellä olevat kuviopalat on muotoiltu lievästi kuppimaisiksi, jolloin ne parantavat jarrutuspitoa ja etenemiskykyä kaikenlaisissa maastoissa; ne toimivat kauhamaisesti uppoutuen ajoalustaan ja antavat hyvän vetokyvyn.

 

Tuotteen tarjonnassa myymäläkohtaisia eroja.
Kysy lisää lähimmästä Vianor myyntipisteestä >>

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Michelin Starcross 5 hard

Kokonaisarvosana*

Saatavilla olevat rengaskoot

19"
110/90R19 62M TT taka
21"
90/100R21 57M TT etu