EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 560kg (88)

GT Radial Maxmiler Pro

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 560kg (88)

Pitkä käyttöikä

GT Radial Maxmiler Pro -pakettiauton kesärengas on suunniteltu erityisesti raskaaseen kuorma- ja kuljetuskäyttöön tarjoten luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen.

* Parempi kestävyys ja vakaus raskailla kuormilla

* Hyvät ajo-ominaisuudet märissä olosuhteissa

* Hiljaisempi, mukavampi ajokokemus ja pienempi ympäristökuormitus.

Parempi kestävyys ja vakaus raskailla kuormilla

Maxmiler Pro -kesärenkaan vahvistettu sivupintarakenne ja sileät kuvion ääriviivat takaavat renkaan paremman kestävyyden ja vakauden raskailla kuormilla. Sileät kuvion ääriviivat takaavat suuremman kontaktialueen tiehen, minkä ansiosta renkaassa on parempi kestävyys ja pidempi käyttöikä. Valitsemalla Maxmiler Pro -kesärenkaat pakettiautoosi saat luotettavuutta ja kestävyyttä kaikkiin kuljetustarpeisiisi.

Maxmiler Pro -kesärenkaan pintakumisekoitus takaa hyvät ajo-ominaisuudet märissä olosuhteissa. Renkaan lamellit ja urat edistävät veden virtausta renkaan ja tienpinnan välistä, mikä lisää turvallisuutta erityisesti märillä teillä.

Paranneltu ajomukavuus

Renkaan moderni profiilimuotoilu vähentää rengasmelua, mikä parantaa ajomukavuutta.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasbisneksestä. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: 100A2815

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial Maxmiler Pro

Kokonaisarvosana*