Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Nokian Tyres Hakka Van

Kesärenkaat

(12 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Elämäsi luotettavalla matkalla

Nokian Tyres Hakka Van -kesärengas on kestävä ja luotettava valinta paketti- ja matkailuautoihin. Renkaan matala vierintävastus vähentää polttoaineenkulutusta ja ympäristöpäästöjä. Hakka Van on ketterä ja luotettava kumppani keväästä syksyyn, soralla ja asfaltilla, niin sateessa kuin auringonpaisteessa. Se on erinomainen valinta ammattikäyttöön ja lomamatkoille pohjoisen teillä.

* Vakaa ja tasapainoinen ajotuntuma kaikissa sääolosuhteissa

* Erinomainen märkäpito ja vesiliirron estokyky

* Kestää kovaa kulutusta - aramid-vahvistetut sivupinnat torjuvat iskuja ja viiltoja

* Pieni vierintävastus vähentää polttoainekustannuksia ja ympäristövaikutuksia

Vakaa, turvallinen ja miellyttävä keväästä syksyyn

Pohjoisen epätasaiset ja karkeat tienpinnat sekä nopeasti muuttuvat sääolosuhteet vaativat renkaalta erityisiä ominaisuuksia. Hakka Van -kesärenkaan kestävyyden maksimoivat rungon tukeva rakenne, edistyksellinen kumiseos sekä ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa rengasta iskuilta ja viilloilta.

Renkaan Hakka Van Hybrid -kumiseos sopeutuu lämpötilan vaihteluihin, mikä takaa kesärenkaan toimivuuden aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Sen lisäksi kumiseos kestää kovaa kulutusta ja takaa erinomaisen polttoainetehokkuuden. Renkaan urissa olevat kivenpoistajat pidentävät renkaan käyttöikää ja lisäävät renkaan kulumiskestävyyttä.

Hakka Van -kesärenkaassa käytetty pintamalli varmistaa, että ajaminen on rauhallista ja vakaata jopa suurissa nopeuksissa, äkillisissä väistöissä ja kaistanvaihdoissa.

Nokian Renkaat - premium-renkaita turvalliseen matkantekoon​

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ennustettavuutta. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin planeetalle.

Maksuton Hakka-turva® auttaa rengasrikon sattuessa

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva® apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä, Hakka-turvasta® saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: T431607

Luotettavan tuntuinen kesärengas.
Patekirnu - 26.9.2023
Auto kulkee pehmeästi ja vakaasti kuivalla ja märällä säällä. Ajo sujuu jännittämättä ja renkaat sopivat ominauuksiensa puolesta hyvin omistamaani autoon. Hinta-laatusuhde tuntuu olevan kohdallaan. Hyvä valinta.
Kesärengas
Antti M - 14.6.2023
Parisen viikkoa käytössä, sateella todella hyvät, karkealla asfaltilla kova ääniset, niin ovat muutkin!
Hiljaiset kesärenkaat
Siru S - 18.5.2023
Vaihdoin halvat edelliskesän kiinalaiset Nokialaisiin,selvä ero ajossa,Nokian renkaat ovat hiljaiset ja tuntuvat tukevilta,lisäksi minulla on vuoden voimassa hakkaturva jos rengas hajoaa saan uuden tilalle.
Tähän mennessä paras rengas asuntoautossa
Jaho - 26.4.2023
Noin kuukausi ajeltu asuntoautolla jossa nämä alla. Todella hiljainen ja tukeva ajaa. Auton käyttäytyminen muuttui renkaiden myötä paljon vakaammaksi.
Testeissä paras
Nastatyyppi - 26.12.2022
2 viikon kokemus on oikein hyvä. Lapin reissussa 1000km matka yhtenä päivänä. Ensin vettä ja loskaa sitten tuiskuavaa lunta ja jäätynyttä tienpintaa. Renkaat tuntuu hyviltä ja suht maltillinen melu nastarenkaaksi. Luotan näihin enemmän kuin edellisiin kitkarenkaisiin jotka olivat myös testivoittajat. Nastat toimii loogisemmin ja perstuntuma on vaan parempi. Tosiaan omat ajot suomen päästä päähän niin nastat sopii ainakin mulle paremmin. Hieman lompakko keveni mutta jos henki säilyy varmemmin niin maksaa itsensä takaisin.
Tuttu hyväksi todettu
Jari55 - 28.11.2022
Kitkoilla ajanut monilla erikokoisilla autoilla vuosia, hyväksi todettu
Hakka van
Benitto67 - 23.10.2022
Olemme reilun kuukauden ajaneet 4X4 pakettiautolla Nokian renkailla ja olemme todella tyytyväisiä. Ensiasennus renkaiden meteli ja vetely loppui välittömästi. Oikein hyvä ostos suosittelen.
Ok
Vito6 - 6.10.2022
Ostin kaksi viikkoa sitten suoraan vianorilta alle. Ok Tuntuu samalta kuin aiemmat. Saisi olla vielä hiljaisemmat (pikkubussi).
Äänekäs ja rullaa huonosti
PanteAlex - 4.10.2022
Pito yms. ominaisuuksissa en ole havainut moitittavaa mutta rengas on äänekäs verrattuna auton aikaisempiin renkaisiin. Kulutus on Nokialaisten kanssa noussut yli litran joten täytyy vaan toivoa että kestävät hyvin kulutusta...
Alkuvaikutelma hyvä
Äkäslompolo27 - 19.9.2022
Oikean/todellisen arvion voin antaa 25000-30000 km käytön jälkeen

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Van

Kokonaisarvosana*