Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Kitkarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Matkaile, kuljeta ja nauti talvesta. Paketti- ja jakeluautorenkaamme on kehitetty vaativaan ja monipuoliseen talvikäyttöön. Ne helpottavat ammattilaisten arkea ja tuovat mielenrauhaa matkailuautoilijalle.

Miellyttävän hiljainen, vakaa ajotuntuma

Uusi NOKIAN TYRES Hakkapeliitta CR4 on pohjoismainen kitkarengas, joka tuo hiljaisuutta, luotettavuutta ja kevyttä rullausta, kun märän tienpinnan liukastava pakkanen tai lumimyräkkä yllättää. Mielenrauhaa pakettiautoilijalle tarjoavan kitkarenkaan ytimessä on uusi MultiTouch -pintamalli, joka mahdollistaa ensiluokkaisen talvipidon sekä tarkemman ja mukavamman ajotuntuman.

• Luotettava ajotuntuma kaikissa talven keleissä
• Erinomainen kulumiskestävyys, aramid-vahvistetut sivupinnat torjumassa viiltoja ja iskuja
• Hiljainen, kantaa raskaankin kuorman kevyesti ja säästää polttoainetta

Luotettava ajotuntuma

Matkailu- ja pakettiautoilijat, jotka liikkuvat Pohjoisen talvessa, kaipaavat kitkarenkailtaan turvan ja ajamisen helppoden lisäksi hiljaisuutta, kestävyyttä ja polttoainetehokuutta. Pohjoisen talven äkillisiin muutoksiin sopeutuu juuri Hakkapeliitta CR4. Isot särmikkäät kuviopalat ovat tiheästi lamelloitu, mikä välittyy kuljettajalle entisestään parantuneina pito-ominaisuuksina niin vauhdikkaassa kaarreajossa kuin kiihdytyksessä jäisellä ajouralla.

Enemmän ajomukavuutta ja mielenrauhaa

Vahvarakenteisen Hakkapeliitta CR4:n tukeva ja voimakkaasti lamelloitu pintakuvio sekä isot kuviopalat yhdessä mataliin lämpötiloihin kehitetyn joustavan kumiseoksen kanssa vaimentavat heikkokuntoisten teiden kuoppien ja urien heilahdukset ja tärähdykset. Ajoääni pysyy hiljaisena ja miellyttävänä erilaisilla alustoilla.

Kestävyyttä ammattikäyttöön ja matkalijoille

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat renkailta paljon. Painavia ajoneuvoja ajetaan tavallisesti täyteen kuormattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää helpottaa tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys . Uuden renkaamme kestävyyden maksimoivat vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos, rungon tukeva rakenne sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen iskuilta ja viilloilta suojaava Aramid Sidewall -teknologia.

MultiTouch -pintamalli. Tiheä lamellointi ja särmikkäät kuviopalat parantavat käsittelyominaisuuksia jäisellä, lumisella ja märällä tiellä. Avonaiset isot urat kiihdyttävät sohjon ja veden poistumista ja torjuvat tehokkaasti vesi- ja sohjoliirtoa.

Talviturvallisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja ajomukavuutta

Hakkapeliitta CR4 -kumisekoitus. Pakettiauton renkaille suunniteltu kitkarengassekoitus toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella ja alentaa vierintävastusta. Tämä pienentää polttoainelaskua, vähentää ympäristökuormaa ja vaimentaa heikkokuntoisten teiden kuoppien ja urien tärähdyksiä. Ajoääni pysyy hiljaisena ja miellyttävänä erilaisilla alustoilla.

Tehokasta lumi- ja jääpitoa

Tehokkaiksi havaitut lamellinherättäjät ovat mukana sekä keskipinnalla että olkapääalueella. Lamellinherättäjät takaavat ajoturvallisuuden nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa, kun leveämpi lamelli aukaisee kapeamman toimintaan tuoden ääritilanteisiin lisäpitoa.

Parempi jarrutuspito lumella

Jarrutustehostimet (Brake Booster). Kuviopalojen etu- ja takaosan sahalaitakuvioiset jarrutustehostimet parantavat jarrutus- ja kiihdytyspitoa lumella.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2023 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka -kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.5.2024 asti.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T432366

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Kokonaisarvosana*