Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Kitkarenkaat

(5 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Matkaile, kuljeta ja nauti talvesta. Paketti- ja jakeluautorenkaamme on kehitetty vaativaan ja monipuoliseen talvikäyttöön. Ne helpottavat ammattilaisten arkea ja tuovat mielenrauhaa matkailuautoilijalle.

Miellyttävän hiljainen, vakaa ajotuntuma

Uusi NOKIAN TYRES Hakkapeliitta CR4 on pohjoismainen kitkarengas, joka tuo hiljaisuutta, luotettavuutta ja kevyttä rullausta, kun märän tienpinnan liukastava pakkanen tai lumimyräkkä yllättää. Mielenrauhaa pakettiautoilijalle tarjoavan kitkarenkaan ytimessä on uusi MultiTouch -pintamalli, joka mahdollistaa ensiluokkaisen talvipidon sekä tarkemman ja mukavamman ajotuntuman.

• Luotettava ajotuntuma kaikissa talven keleissä
• Erinomainen kulumiskestävyys, aramid-vahvistetut sivupinnat torjumassa viiltoja ja iskuja
• Hiljainen, kantaa raskaankin kuorman kevyesti ja säästää polttoainetta

Luotettava ajotuntuma

Matkailu- ja pakettiautoilijat, jotka liikkuvat Pohjoisen talvessa, kaipaavat kitkarenkailtaan turvan ja ajamisen helppoden lisäksi hiljaisuutta, kestävyyttä ja polttoainetehokuutta. Pohjoisen talven äkillisiin muutoksiin sopeutuu juuri Hakkapeliitta CR4. Isot särmikkäät kuviopalat ovat tiheästi lamelloitu, mikä välittyy kuljettajalle entisestään parantuneina pito-ominaisuuksina niin vauhdikkaassa kaarreajossa kuin kiihdytyksessä jäisellä ajouralla.

Enemmän ajomukavuutta ja mielenrauhaa

Vahvarakenteisen Hakkapeliitta CR4:n tukeva ja voimakkaasti lamelloitu pintakuvio sekä isot kuviopalat yhdessä mataliin lämpötiloihin kehitetyn joustavan kumiseoksen kanssa vaimentavat heikkokuntoisten teiden kuoppien ja urien heilahdukset ja tärähdykset. Ajoääni pysyy hiljaisena ja miellyttävänä erilaisilla alustoilla.

Kestävyyttä ammattikäyttöön ja matkalijoille

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat renkailta paljon. Painavia ajoneuvoja ajetaan tavallisesti täyteen kuormattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää helpottaa tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys . Uuden renkaamme kestävyyden maksimoivat vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos, rungon tukeva rakenne sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen iskuilta ja viilloilta suojaava Aramid Sidewall -teknologia.

MultiTouch -pintamalli. Tiheä lamellointi ja särmikkäät kuviopalat parantavat käsittelyominaisuuksia jäisellä, lumisella ja märällä tiellä. Avonaiset isot urat kiihdyttävät sohjon ja veden poistumista ja torjuvat tehokkaasti vesi- ja sohjoliirtoa.

Talviturvallisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja ajomukavuutta

Hakkapeliitta CR4 -kumisekoitus. Pakettiauton renkaille suunniteltu kitkarengassekoitus toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella ja alentaa vierintävastusta. Tämä pienentää polttoainelaskua, vähentää ympäristökuormaa ja vaimentaa heikkokuntoisten teiden kuoppien ja urien tärähdyksiä. Ajoääni pysyy hiljaisena ja miellyttävänä erilaisilla alustoilla.

Tehokasta lumi- ja jääpitoa

Tehokkaiksi havaitut lamellinherättäjät ovat mukana sekä keskipinnalla että olkapääalueella. Lamellinherättäjät takaavat ajoturvallisuuden nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa, kun leveämpi lamelli aukaisee kapeamman toimintaan tuoden ääritilanteisiin lisäpitoa.

Parempi jarrutuspito lumella

Jarrutustehostimet (Brake Booster). Kuviopalojen etu- ja takaosan sahalaitakuvioiset jarrutustehostimet parantavat jarrutus- ja kiihdytyspitoa lumella.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: T432366

Tasainen suorittaja.
Kokkopa - 25.4.2024
Hiljainen ja mukava matkailuautossa. Hakee tosin uraa herkästi ja ajossa aavistuksen ”huojuva” tunne. Sama oli henkilöauton Nokian kitkoissa. Muuten huippurengas.
Pettynyt viikon jälkeiseen renkaan kudoksen pettämiseen
Julle - 2.1.2024
Ensimmäinen rengas hajosi viikossa, sisäpuolelta keskeltä ei kulutuspinnalta alkoi vuotamaan
Matkailuauton Talvirengas
Checker - 13.12.2023
Olen näillä jo monta talvea ajanut. Tukeva rengas, joka kanttaa hyvin kuorman. Painoa on autoalla lähes 3500kg. Och samma på svenska, det bästa jag kört som vinterring på husbilen.
vastaus kyselyyn
Savolaenen viäräleoka - 19.10.2023
Ostin kolmeviikkoa sitten on puukatoksessa mökillä toistaiseksi ajan kesärenkailla ensi viikkoon saakka ainakin ei mitään kokemusta kyseisestä tuotteesta.
Hiljaset lumisella tiellä ja hyvä pito.
Eevertti - 7.3.2023
Ostin nämä rengaat reilu kuukausi sitten asuntoautoon. ovat vastanneet odotuksiani.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Kokonaisarvosana*