GT Radial -renkaat

GT Radialin uudistuneet EVO -talvirenkaat ovat nyt saatavilla parannetuin ominaisuuksin. ​IcePro 3 EVO -nastarenkaat ja WinterPro 2 EVO -kitkarenkaat on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin talviolosuhteisiin. 

GT Radial rengasvalikoima

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja T&K-verkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasbisneksestä. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

IcePro 3 EVO

Uutuus!
Henkilöautoihin suunnitellut GT Radial IcePro 3 EVO -nastarenkaat tarjoavat lumi- ja jääpitoa pohjoisen talviolosuhteisiin.
alk. 70,25 €/kpl
tai alk. 18,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 389,00 €

IcePro 3 SUV EVO

Uutuus!
Katumaastureiden tarpeisiin suunniteltu GT Radial IcePro 3 SUV EVO -nastarengas tarjoaa parannettua lumi- ja jääpitoa pohjoisen talviolosuhteisiin.
alk. 127,75 €/kpl
tai alk. 27,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 619,00 €

Maxmiler WT2 Cargo

Kitkarengas pakettiautoihin
alk. 70,25 €/kpl
tai alk. 18,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 389,00 €
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

Savero WT

Kitkarengas katumaastureihin
alk. 167,75 €/kpl
tai alk. 33,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 779,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

WinterPro 2

Kitkarengas henkilöautoihin
alk. 65,25 €/kpl
tai alk. 17,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 369,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

WinterPro 2 EVO

Uutuus!
Henkilöautoihin suunnitellut GT Radial WinterPro 2 EVO -kitkarenkaat tarjoavat suorituskykyä ja turvallisuutta vaihteleviin talviolosuhteisiin.
alk. 52,75 €/kpl
tai alk. 16,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 319,00 €
Rengasluokitus: CI
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB

WinterPro 2 SUV

Kitkarengas katumaastureihin
alk. 137,75 €/kpl
tai alk. 28,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 659,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

WinterPro 2 SUV EVO

Uutuus!
Katumaastureihin suunnitellut GT Radial WinterPro 2 SUV EVO -kitkarenkaat tarjoavat suorituskykyä ja turvallisuutta vaihteleviin talviolosuhteisiin.
alk. 97,75 €/kpl
tai alk. 22,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 499,00 €
Rengasluokitus: CI
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

WinterPro HP

Kitkarengas henkilöautoihin
alk. 145,25 €/kpl
tai alk. 29,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 689,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

GT Radial – tuotekehityksen kärjessä

GT Radial on Giti Tiren rengasmerkki, joka on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen renkaisiin. Merkin valikoimaan kuuluvat myös asunto- ja perävaunujen renkaat. Giti Tire on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Yrityksellä on yli 65 vuoden kokemus renkaiden valmistamisesta, ja sen renkaita myydään yli 130 maassa.

GT Radial tunnetaan sen luotettavista tuotteista, innovatiivisuudesta ja vahvasta tuotekehityksestä. Giti Tirella on tutkimus- ja testauskeskuksia viidessä eri maassa. Niiden avulla pystytään varmistamaan, että yhtiön merkit, kuten GT Radial, vastaavat aina paikallisen ympäristön ja olosuhteiden asettamiin tarpeisiin. 

Korkean suorituskyvyn GT Radial -renkaat

Yhtenä johtavista rengasvalmistajista GT Radial tarjoaa maksimaalista turvallisuutta tien päällä. GT Radial valmistaa sekä talvi- että kesäajoon sopivia, laadukkaita ja käytössä kestäviä renkaita, joiden korkea suorituskyky sekä tarkka pito tekevät niistä erinomaisen valinnan sekä henkilö- että pakettiautoihin. 

GT Radial -renkaiden kuviointi ja materiaalit varmistavat erinomaisen tuntuman tiehen ja auttavat hallitsemaan autoa myös ääritilanteissa. Niiden korkean märkäpidon ansiosta autolla on turvallista ajaa myös märällä asvaltilla. GT Radial -renkaiden alhainen vierintävastus tekee niistä lisäksi taloudellisen rengasvalinnan.

GT Radial -kesärenkaat 

GT Radialin kesärenkaat ovat erinomainen valinta Suomen kesään, kun olosuhteet voivat vaihdella myrskyisästä säästä paahtavaan kuumuuteen. Renkaiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat matala vierintävastus, korkea märkäpito sekä kestävä ja pitävä kumiseos.

GT Radialin suosittuihin rengasmalleihin kuuluvat Champiro FE1 -kesärenkaat. Champiro FE1 on suunniteltu henkilöautokäyttöön ja on hiljainen sekä mukava ajaa. Leveiden kehänsuuntaisten urien ansiosta renkaalla on turvallista ajaa myös sateella. Renkaissa on erinomainen märkäpito: niiden erityiset lamellit pitävät huolen siitä, että auto ei lähde helposti vesiliirtoon. Optimaalisen pintasekoituksen ansiosta renkaiden vierintävastus on matala, mikä auttaa pienentämään polttoainekuluja sekä autoilun päästöjä.

Asuntovaunun alle sopivat hyvin esimerkiksi GT Radial Kargomax ST-6000 -renkaat, jotka on suunniteltu kaksiakselisten painavien trailerien käyttöön. Renkaat varmistavat, että saat suurikokoisenkin perävaunun turvallisesti perille. Erityisen kumisekoituksen ansiosta rengaspaineet pysyvät tasaisina, ja profiilimuotoilu pienentää renkaan vierintävastusta. 

GT Radial -talvirenkaat

Suomen ankara talvi asettaa autonrenkaille tiukat vaatimukset. GT Radial on kehittänyt valikoiman renkaita, jotka sopivat täydellisesti arktisiin ympäristöihin. Löydät Vianorilta GT Radial -talvirenkaat, joilla ajat läpi talven varmasti ja turvallisesti.

Kaikkein parasta pitoa tarjoavat GT Radial -nastarenkaat. Henkilöauton alle sopivat hyvin esimerkiksi IcePro 3 -nastarenkaat. Niissä nastojen sijainti on suunniteltu huolellisesti niin, että renkaassa on 66 nastaa vierintäkehän metriä kohden. Tämän ansiosta renkaat tarjoavat maksimaalista lumi- ja jääpitoa, ja jarrutusmatka pysyy lyhyenä myös liukkailla pinnoilla. 

Pakettiautoihin sopivat mainiosti esimerkiksi Maxmiler Ice Studded -renkaat. Niiden kylmiin olosuhteisiin kehitetty kumiseos ja nastoitus tarjoavat loistavaa pitoa sekä lumella että jäällä. Itsepuhdistuva pintakuvio varmistaa, että lumi ja sohjo eivät pääse kerääntymään renkaan uriin. Maxmiler Ice Studded -renkaat kestävät käytössä ja tarjoavat vakaata ajoa suurillakin nopeuksilla.

Valitse sopivat GT Radial -renkaat

Auton malli, käyttötarkoitus ja vuodenaika vaikuttavat siihen, millaiset renkaat sinun kannattaa valita. Tässä muutamia vinkkejä rengasvalintaan:

  • Sopiva rengaskoko vaihtelee automallien välillä. Rengaskokotaulukko ja Vianorin rengashaku auttavat sinua valitsemaan oikean koon. Löydät lisätietoa rengaskoosta myös auton rekisteriotteen teknisestä osasta. 
  • Huomioi lakisääteiset rajoitukset. Talvirenkaita tulee käyttää sään sitä edellyttäessä 1.11.-31.3. Nastarenkaita ei saa käyttää tämän ajan ulkopuolella, jollei sää edellytä sitä. Kitkarenkaat voidaan vaihtaa autoon joustavammin, mutta niillä ei kannata ajaa suotta kesäaikaan.
  • Oma ajotyyli vaikuttaa rengasvalintaan. Pieni vierintävastus auttaa ajamaan taloudellisesti. Korkea ohjaustarkkuus sopii urheilulliseen ajotyyliin. 

Löydät Vianorilta GT Radial -renkaat turvalliseen ajoon jokaiseen vuodenaikaan. Voit tilata kauttamme myös renkaidenvaihdon sekä jättää renkaat säilöön kesä- ja talvikauden ajaksi rengashotelliimme. Tutustu valikoimaan ja löydä sopivimmat renkaat autoosi.