Radar-renkaat

Radar rengasvalikoima

Radar on Omni Unitedin tunnettu rengasmerkki, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus sekä laaja jakelu-, valmistus- ja tuotekehitysverkosto. Vuonna 2003 perustetusta Omni Unitedista on kasvanut yksi maailman dynaamisimmista ja design-keskeisistä rengasyrityksistä. Vianor on tehnyt Omni Unitedin kanssa yhteistyötä tuodakseen edullisia ja luotettavia renkaita asiakkailleen.

alk. 70,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 389,00 €
tai alk. 38,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Renegade A/T Sport

Uutuus!
Radar Renegade A/T Sport tarjoaa varmaa suorituskykyä kaikissa maastoissa. Rengas suoriutuu hyvin maastossa, ja se on sujuva ajettava myös maantiellä.
alk. 142,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 679,00 €
tai alk. 67,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 75dB

Renegade R/T +

Radar Renegade R/T + on haasteellisten maastojen mestari tarjoten poikkeuksellista suorituskykyä maastoihin ja teille.
alk. 115,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 569,00 €
tai alk. 56,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2

Argonite RV-4

Nykyaikainen pakettiauton kesärengas
alk. 45,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 289,00 €
tai alk. 28,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Dimax R8

(1 arvostelu)
Radar Dimax R8 -kesärengas on suunniteltu erityisesti suorituskykyisiin henkilöautoihin. Se tarjoaa kuljettajalle oivallisen yhdistelmän märkä- ja kuivapitoa, tarkkaa hallittavuutta ja mukavuutta.
alk. 62,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 359,00 €
tai alk. 35,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Dimax R8+

Radar Dimax R8+ on suunniteltu tehokkaisiin henkilöautoihin ja katumaastureihin. Rengas on täsmällinen ja mukava matkakumppani kesäisille teille.
alk. 67,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 379,00 €
tai alk. 37,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Renegade A/T5

Radar Renegade A/T5 on kaikkien maastojen rengas, joka suoriutuu hyvin niin maastossa kuin tiellä.
alk. 122,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 599,00 €
tai alk. 59,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Renegade M/T R7

Radar Renegade M/T R7 on mutaisten maastojen rengas, joka on suunniteltu erityisesti äärimmäisiin maasto-olosuhteisiin.
alk. 172,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 799,00 €
tai alk. 79,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2

RPX-800

Radar RPX 800 -kesärengas on hiljainen ajokumppani sujuvaan ja turvalliseen kesäajoon. Se on suunniteltu pieniin ja keskikokoisiin autoihin.
alk. 45,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 289,00 €
tai alk. 28,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

RPX-800+

Radar RPX 800+ on suunniteltu henkilöautoihin ja katumaastureihin. Rengas tarjoaa hyvää hallintaa ja mukavan ajokokemuksen.
alk. 80,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 429,00 €
tai alk. 42,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Radar-renkaat – premium-renkaita kaikille

Radar on dynaaminen rengasvalmistaja, joka kuuluu globaaliin Omni United -yhtiöön. Vuonna 2006 perustettu brändi on noussut nopeasti maailmankartalle laadukkailla, turvallisilla ja tyylikkäillä renkaillaan. Tänä päivänä Radar-renkaat ovat myynnissä jo yli 80 maassa.

Henkilöautoille, katumaastureille ja pakettiautoille renkaita valmistava Radar tunnetaan erityisesti sen design-keskeisestä muotoilusta. Renkaat ovat toiminnallisia, kestäviä ja luotettavia, minkä lisäksi niiden avulla korostat auton ilmettä.

Rengasvalmistaja käyttää kehitystyössään uusinta teknologiaa ja materiaaleja. Radarin renkaat on valmistettu täysin hiilineutraalisti aina vuodesta 2013 saakka. Tämän lisäksi Radar haluaa kantaa oman osansa sosiaalisesta vastuusta: se on tukenut Breast Cancer Research Foundation -tutkimuskeskusta vuodesta 2011 lähtien.

Erinomaisen hinta-laatusuhteen Radar-renkaat 

Radar-renkaat tarjoavat luotettavan ja vakaan ajokokemuksen. Kestävät renkaat vastaavat korkeisiin eurooppalaisiin standardeihin. Niiden pito on erinomainen, mikä tekee Radar-renkaista turvallisen kumppanin tien päälle. Radar-renkaat ovat myös hiljaiset ajossa, mikä parantaa ajomukavuutta.

Radar-renkaat sopivat jokaiselle autoilijalle erityisesti niiden erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Renkaat valmistetaan ilman PAH-yhdisteitä, mikä on hyväksi myös ympäristölle. Jotta korkeista standardeista voidaan pitää kiinni, Radar järjestää laatutarkastuksia renkailleen sekä sisäisesti että riippumattomien kolmansien osapuolten toimesta. Laatuominaisuuksien lisäksi tuotteiden design on keskeisessä osassa tuotekehitystä.

Radar-kesärenkaat

Laadukkaat kesärenkaat toimivat sekä aurinkoisina päivinä että sateisella kelillä. Löydät Vianorilta monipuolisen valikoiman Radar-kesärenkaita. Niiden korkea suorituskyky, jämäkkä pito ja hyvä ohjattavuus tekevät niistä mainiot renkaat Suomen kesäisille teille.

Suosituimpiin malleihin kuuluva Radar Dimax R8  on suunniteltu erityisesti korkean suorituskyvyn autoihin. Renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi yhdessä erityisen pintaseoksen kanssa parantaa ohjauksen tarkkuutta nopeassakin vauhdissa. Radar Dimax R8 -renkaat ovat vakaat myös vauhdikkaissa kaistanvaihdoksissa ja jyrkissä kaarteissa. Renkaissa on sekä hyvä kuiva- että märkäpito: leveät urat pienentävät vesiliirron riskiä. 

Radar Dimax Classic on klassisten autoharrastajien valinta. Renkaan design on muotoiltu täydentämään autoklassikkojen ulkoasua. Vintage-design on saatavissa sekä mustana että valkoisena Classic White Sidewall -versiona. Sporttisen ajoprofiilin renkaissa on lyhyt jarrutusmatka ja ne kestävät pitkään ajossa.

Radar-talvirenkaat

Radar valmistaa turvallisia ja tyylikkäitä renkaita myös talvikäyttöön. Löydät Vianorin valikoimasta sekä nasta- että kitkarenkaita. Radar Dimax Ice -mallin kitkarengas on edullinen valinta, joka sopii hyvin pohjoisiin olosuhteisiin. Tiheästi lamelloitu rengas pitää suorituskykynsä myös kylmässä. Radar Dimax Ice Lock on renkaan nastaversio, jonka 100 nastaa parantavat jääpitoa entisestään.

Jos kaipaat myös talvirenkaisiin urheilullisuutta, ovat Radar Dimax Winter Sport -kitkarenkaat hyvä valinta. Renkaissa on tiheä lamellointi ja sivuttaiset urat, minkä lisäksi renkaiden pitoa on parannettu silicalla. Tämän ansiosta Radar Dimax Winter Sport -renkaat tarjoavat luotettavaa ajoa lumessa ja jäällä sekä ovat tarkasti ohjattavissa.

Valitse sopivat Radar-renkaat

Radar valmistaa renkaita moneen käyttötarkoitukseen. Löydät Vianorin valikoimasta Radar-renkaat henkilöautoihin, pakettiautoihin, katumaastureihin ja trailereihin. Saatavilla on kattavasti sekä kesä- että talvirenkaita. Kun valitset renkaita, muista nämä asiat:

  • Tarkista oikea rengaskoko ennen ostosta. Näet autoosi sopivan rengaskoon rekisteriotteesta. Lue lisää rengaskokojen merkinnöistä. Voit etsiä sopivat renkaat myös Vianorin rengashakupalvelulla.
  • Mieti omia tarpeitasi. Onko ajotyylisi urheilullinen? Tällöin kannattaa valita tarkan ohjattavuuden renkaat. Onko polttoainetaloudellisuus sinulle tärkeää? Valitse silloin mahdollisimman pienen vierintävastuksen renkaat.
  • Kysy tarvittaessa apua. Jos sopiva rengasvalinta mietityttää, voit aina pyytää apua Vianorin rengasalan ammattilaisilta.

Vianor tarjoaa Radar-renkaiden lisäksi renkaiden vaihtopalvelun ja säilytyksen rengashotellissa sekä ammattitaitoiset auton huoltopalvelut. Tutustu tuotteisiin sekä palveluihin ja hanki kaikki auton huoltopalvelut luotettavasti yhdestä paikasta.