Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat kommentoineet Facebookissa tai Instagramissa Vianor Suomen asiakaslupaukset -arvontapostaukseen mikä asiakaslupauksistamme helpottaa eniten arkea 20.2.2022 mennessä. Voittaja valitaan kaikkien kommentoineiden joukosta. 

Arvomme kaksi (2) lahjakorttia Vianor Huoltoon (lahjakortin arvo 199€ / kpl).  Arvomme yhden (1) lahjakortin Facebookissa ja yhden (1)  Instagramissa. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Lahjakortti on voimassa ainoastaan Suomen Vianor-ketjun liikkeissä. 

Arvonta suoritetaan 21.2.2022. Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin/Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta, tai arvonnan järjestäjä valitsee uuden voittajan.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Vianor Oy. Toimeenpanija varaa mahdollisuuden sääntömuutoksiin.

Nokian Renkaat Oyj konsernin palkkalistalla olevat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.

Kisaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.vianor.fi/vianor/arvonnan-saannot/