Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat täyttäneet yhteystietonsa Vianor Suomen nettisivuilla olevaan lomakkeeseen 17.9.2023 mennessä. Voittaja arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken. 

Arvomme 1 (yhden) rengassarjan yht. 4 kpl Nokian Tyres -kesärenkaita. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Se on voimassa ainoastaan Suomen Vianor-ketjun liikkeissä. 

Arvonta suoritetaan 18.9.2023. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla. Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta, tai arvonnan järjestäjä valitsee uuden voittajan.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Vianor Oy. Toimeenpanija varaa mahdollisuuden sääntömuutoksiin.

Nokian Renkaat Oyj konsernin palkkalistalla olevat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.

Kisaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.vianor.fi/vianor/arvonnan-saannot/