Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat kommentoineet Facebookissa Vianor Suomen Pelaa ja voita Nokian Hakkapeliitta 10 -talvirenkaat -arvontapostaukseen oman pelituloksensa pistemäärän 24.10.2021 mennessä.Voittaja valitaan kaikkien pistemäärän ilmoittaneiden joukosta, pelissä saatu pistemäärä ei vaikuta voittajan valintaan.

Arvomme 1 sarjan (4 rengasta/sarja) Nokian Hakkapeliitta 10 -talvirenkaita. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Renkaat voi hakea ainoastaan Vianor-ketjun liikkeistä.

Arvonta suoritetaan 25.10.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin kautta yksityisviestillä. Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta, tai arvonnan järjestäjä valitsee uuden voittajan.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Vianor Oy. Toimeenpanija varaa mahdollisuuden sääntömuutoksiin.

Nokian Renkaat Oyj konsernin palkkalistalla olevat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.

Kisaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.vianor.fi/vianor/arvonnan-saannot/