Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat kommentoineet Facebookissa Vianor Suomen Vianor-viikko -arvontapostaukseen kenen auto on huollon tarpeessa 28.11.2021 mennessä.Voittaja valitaan kaikkien kommentoineiden joukosta. 

Arvomme 2 lahjakorttia Vianor huoltoon (lahjakortin arvo 189€ / kpl). Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Lahjakortti on voimassa ainoastaan Vianor-ketjun liikkeistä.

Arvonta suoritetaan 29.11.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin kautta yksityisviestillä. Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta, tai arvonnan järjestäjä valitsee uuden voittajan.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Vianor Oy. Toimeenpanija varaa mahdollisuuden sääntömuutoksiin.

Nokian Renkaat Oyj konsernin palkkalistalla olevat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.

Kisaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.vianor.fi/vianor/arvonnan-saannot/