Muuttunut elämäntilanne laittoi renkaat koetukselle
30 vrk tyytyväisyystakuu pelasti

Joskus suunnitelmat muuttuvat ja elämä yllättää: näin kävi Tampereella asuvalle eläinlääkäri Noora Holkille, joka muutti yllättäen Lappiin. Hän oli juuri hankkinut autoon alle uudet kitkarenkaat ja totesi, että renkaat eivät riittäisi pohjoisen haastavissa maaseutuolosuhteissa. Holk vaihtoi kitkat uusiin nastarenkaisiin hyödyntäen Vianorin 30 vuorokauden tyytyväisyystakuuta.

 

Holk vaihdatti renkaansa Sarankulman palvelupisteessä. Renkaanvaihdon yhteydessä Vianorin asentaja oli kertonut, että vanhat renkaat alkavat olla elinkaarensa päässä.

”Ensimmäistä kertaa koskaan kukaan kommentoi renkaideni kuntoa turvallisuusnäkökulmasta. Arvostin asentajan huomautusta, sillä se kumpusi selvästi aidosta välittämisestä. Renkaanvaihdon jälkeen tuli tunne, että minusta ja turvallisuudestani välitetään, eikä yritetä vain tuputtamalla myydä uusia renkaita”, Holm kertoo.

 Pirkanmaalla silloin asuva Holk päätti vaihtaa vanhat kuluneet nastarenkaansa Nokian Tyres Hakkapeliitta® -kitkarenkaisiin. Työssään paljon ajavan eläinlääkärin rengasvalinnassa painoivat luotettava, tuttu brändi, renkaiden hyvä kestävyys ja mukavat ajo-ominaisuudet. Rengashankinnan jälkeen elämä kuitenkin yllätti: Holk huomasi suunnittelevansa muuttoa Sodankylään lyhyellä aikataululla.

”Tajusin heti uusien renkaiden oston jälkeen, etten pärjäisi niillä pitkään Lapin lumisilla maanteillä, vaikka kitkarenkaat toimivat erinomaisesti etelässä. Pohjoisessa oli jo täysi talvi, kun lähdimme tekemään muuttoa”, Holk muistelee.

”Uudet nastat pääsivät heti testiin Lapin talvisissa olosuhteissa, ja ne ovat palvelleet siitä asti erittäin hyvin. Koko vaihtokokemus oli täyden kympin arvoinen.”

- Noora Holk

Joustavaa ja välittävää palvelua Tampereelta Rovaniemelle

Holk suuntasi auton kohti pohjoista perheensä kanssa. Matkalla hän tarttui puhelimeen ja pirautti lähimpään Vianorin palvelupisteeseen Rovaniemelle.

”Selitin heille ongelmani renkaiden kanssa ja saamani asiakaspalvelu oli huippuhyvää. Rovaniemen asiakaspalvelija rauhoitteli ja totesi, että tässä ei ole mitään hätää. Tällaisia tilanteita varten Vianorilla on kaikissa renkaissa 30 vuorokauden vaihto-oikeus. Olin ostanut arvokkaat renkaat, jotka sain vaihdettua ilman ylimääräisiä kuluja helposti toisiin, omiin muuttuneisiin tarpeisiin paremmin sopiviin”, Holk iloitsee.

Holk kehuu erityisesti nopeaa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, jota sai renkaanvaihdon yhteydessä. Hän on asioinut useammassa Vianorin palvelupisteessä ja ollut aina tyytyväinen saamaansa palveluun.

”Sain saman tien ajan Rovaniemen Vianorille. Istuimme rauhassa odotustilassa katsomassa koirien kanssa televisiota, kun asentajat vaihtoivat autooni Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 -nastarenkaat kitkojen tilalle. Koko vaihtokokemus oli täyden kympin arvoinen”, Holk kertoo.

Vaihdettuihin nastarenkaisiin hän on ollut erittäin tyytyväinen: ”Uudet nastat pääsivät heti testiin Lapin talvisissa olosuhteissa, ja ne ovat palvelleet siitä asti erittäin hyvin.”

Kokeile renkaita ilman riskiä

Yksi asiakaslupauksemme on 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu kaikkiin renkaisiimme. Jos valitut renkaat eivät miellytä, ne saa vaihtaa ilman vaihto- tai asennuskuluja toisiin renkaisiin.

Haluamme helpottaa ostopäätöksen tekoa ja auttaa asiakasta olemaan valmiina joka lähtöön – alla parhaiten omia mieltymyksiä vastaavat renkaat. Rengasasiantuntijamme auttavat aina mielellään valitsemaan juuri yksilöllisiin käyttötarpeisiin parhaiten sopivat renkaat. Lue lisää tyytyväisyystakuusta ja Vianorin muista asiakaslupauksista täältä.

Aika hankkia uudet renkaat? Ota yhteyttä suoraan lähimpään Vianor palvelupisteeseen tai tutustu verkkokauppamme valikoimaan.

Laadukas autohuolto lisäturvalla
Aina läpinäkyvä hinnoittelu ja joustavat maksuehdot
Asiantuntija tavoitettavissa helposti ja nopeasti
Kokeile renkaita ilman riskiä

    

Uusien renkaiden aika?

Etsi sopivat renkaat helposti rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon perusteella.