Saamasi hyödyt

  • Vianorin autohuollon sijaisauton vuokrahinta on 49 €/vrk. Vianorin uutiskirjeen tilaajana maksat
    sijaisautosta vain 19 €/vrk.
  • Autohuollon sijaisauto -palvelulla saat laadukkaan sijaisauton käyttöösi autohuollon ajaksi.
  • Sijaisautolla tärkeät ajot onnistuvat myös autohuollon aikana, joten sinun ei tarvitse muuttaa sovittuja menojasi.
  • Voit varata sijaisauton käyttöösi kätevästi huoltovarauksesi yhteydessä.

Palveluun sisältyy

  • Sijaisauto käyttöösi jopa vuorokaudeksi.
  • Ajoa max 100 km, lisäkilometrit 0,25 €/km.
  • Hinta 19 € Vianorin uutiskirjeen tilaajille, muille 49 €.

 

Vianor Tilillä 10 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10 kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan
rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton
kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää »

 

Autohuollon sijaisauto päiväksi käyttöösi

Jotta ajomatkasi sujuisivat mukavasti ja turvallisesti, autoa täytyy huoltaa säännöllisin väliajoin. Liikenteessä voi sattua yllättäviäkin tilanteita, ja auto saattaa päätyä korjattavaksi lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli käytössäsi ei ole useampaa autoa, voi hetkellinen autottomuus hankaloittaa arkea tai muuttaa suunnitelmia.

Vianorin autohuollon asiakkaana saat vuokrattua sijaisauton käyttöösi autosi huollon ajaksi, eikä jo tehtyjä suunnitelmia tarvitse muuttaa.

Haluamme, että asiointisi Vianorilla on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Vianorin huollon sijaisautolla tärkeät ajot ja kuljetukset onnistuvat myös autohuollon aikana. Saat varattua sijaisauton käyttöösi autohuollon aikavarauksen yhteydessä, jolloin varmistat, että sinulla on ajoneuvo käytössäsi myös autohuollon aikana. Saat sijaisauton päiväksi käyttöösi edullisimmillaan vain 19 eurolla, kun olet Vianorin uutiskirjeen tilaaja tai liityt uutiskirjeen tilaajaksi. Sijaisauton vuokran normaalihinta on 49 euroa.

Vianorin sijaisautot ovat luotettavia ja laadukkaita. Voit käyttää sijaisautoa jopa vuorokauden ajan, mikäli sinulle on helpointa tuoda autosi aamulla huoltoon ja noutaa se seuraavana aamuna. Voit myös palauttaa vuokra-auton saman päivän aikana heti oman autosi huollon valmistuttua. Polttoaineet sisältyvät sijaisauton vuokrahintaan aina sadan kilometrin ajoon asti. Mikäli matkasi vie pidemmälle, ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 25 senttiä kilometriltä. Sinun ei siis tarvitse palauttaa autoa tankki täynnä, vaan voit ajaa suoraan Vianorin autohuoltoon noutamaan huollettua ajoneuvoasi.