Black Friday -renkaat

Black Friday on loistavaa aikaa hankkia uudet laaturenkaat autoosi ja hyödyntää Vianorin Black Friday -tarjoukset markkinoiden laadukkaimmista renkaista. Tutustu tarjouksiin ja ole tarvittaessa yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua autoosi sopivien renkaiden valinnassa. 

Vianorilla hoituu myös renkaiden vaihto sekä muut ammattilaisten suorittamat palvelut ajoneuvollesi ja renkaillesi. Löydät lähimmän Vianor-palvelupisteesi ja yhteystiedot helposti nettisivujemme kautta.  

 

2023 Black Friday: Premium-renkaat edullisesti

Tarjouksessa olevien laaturenkaiden ja halpojen, vähemmän laadukkaiden renkaiden välillä on selvä ero. Renkaat ovat turvallisen autoilun kannalta ehdottoman tärkeät, joten laatuun kannattaa aina panostaa.

Valitsemalla laadukkaat renkaat, varmistat turvallisuuden tien päällä ja säästät myös kustannuksissa. Siinä missä halvat renkaat maksavat vähän ostoshetkellä, voivat säästöt rengaskaupoilla tulla pidemmän päälle kalliiksi. Vianorin Black Friday -rengastarjouksien avulla saat yhdistettyä edullisen hinnan ja korkean laadun.

Premium-laaturenkaissa on otettu huomioon renkaiden matalampi vierintävastus, mikä auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja täten autoilun kustannuksia. Halvat, mutta heikompilaatuiset renkaat voivat myös kulua loppuun ennen aikojaan. Laaturenkaat säilyttävät erinomaiset ajo-ominaisuutensa pitkään.

Laaturenkaiden tärkein valtti on tietenkin niiden ylivoimainen turvallisuus halpoihin alennusrenkaisiin nähden. Hyödynnä siis Vianorin 2023 Black Friday -tarjoukset ja löydä huippumerkkien turvalliset laaturenkaat ajoneuvoosi.

 

Black Friday talvirenkaat

Jos talvirenkaiden vaihdon yhteydessä huomasit vanhojen kesä- tai talvirenkaiden olevan päivityksen tarpeessa, löydät valikoimastamme parhaat tarjoukset vuoden 2023 odotetuimpana ostospäivänä. Valitse Vianorin Black Friday -tarjouksista laadukkaat talvirenkaat, joilla ajat turvallisesti pohjoisen vaativissa olosuhteissa. 

Talvirenkaiden lisäksi löydät Vianorilta markkinoiden johtavien valmistajien kesärenkaat edullisesti ympäri vuoden. Vieraile Vianorin Tarjoukset-sivulla, mistä löydät kaikki ajankohtaiset tarjouksemme esimerkiksi renkaista ja rengas-vannepaketeista. 

 

Hyödynnä Vianorin Black Friday -rengastarjoukset

Nyt on aika vaihtaa vanhat, kuluneet renkaasi uusiin. Osta luotettavat premium talvi- ja kesärenkaat autoosi ja hyödynnä Vianorin Black Friday -tarjoukset. Edullisten talvirenkaiden lisäksi Vianor tarjoa myös muita Black Friday -alennuksia ja etuja. 


Rengasostosten jälkeen voit tuoda renkaasi vaihdettavaksi Vianorin renkaiden vaihtoon tai säilyttää toiset renkaasi turvallisesti rengashotellissamme. Löydät vuoden 2023 Black Friday -renkaat Vianorilta!