Goodyear- ja Sava-talvirenkaiden ennakkotarjous

Teemme tilaa talven uutuuksille ja myymme nyt kaikki poistuvat Goodyear- ja Sava-talvirenkaat alennetuin hinnoin.

Tarjoushinnat ovat voimassa verkkokaupassa ja palvelupisteissä vain 8.10. asti tai niin kauan kuin renkaita riittää eikä alennusta voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Goodyear-talvirenkaat

Sava-talvirenkaat

 


50 € etuseteli kaupan päälle

Kun ostat Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirengassarjan nyt, saat 50 €:n etusetelin kaupan päälle. Edun voit käyttää mihin tahansa autohuoltopalveluun (esim. määräaikaishuoltoon) tai Nokian Tyres Hakka -kesärenkaiden ostoon. Etu on voimassa 30.11.2023 asti ja etuseteli on käytettävissä 31.5.2024 saakka. Etu ei ole vaihdettavissa rahaksi ja se on käytettävä yhdella kertaa, eikä jäljelle jäänyttä rahaa palauteta.

Esim. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10
205/55R16 799 €

Hinnat sisältävät neljä rengasta vanteille asennettuna, tasapainotukset, venttiilit, painot, kierrätysmaksut sekä allevaihdon.

Tarjous on voimassa verkkokaupassamme ja palvelupisteissämme. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.


Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Tutustu räätälöityihin rengas-vannepakettiesimerkkeihin: 

Ota yhteyttä Vianorin asiantuntijaan oikeanlaisen rengas-vannepaketin löytämiseksi soittamalla 010 401 401tarjouspyyntölomakkeella tai piipahda palvelupisteessämme.


Vianor Lasku - maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin.Saat korotonta maksuaikaa 30 päivää ilman laskutusmaksua. Laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko laskun eriin vai maksatko sen kerralla

Vianor Tili - 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat ostamiisi renkaisiin ja autohuoltopalveluihin 12 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ja voit halutessasi maksaa koko saldon kerralla pois milloin tahansa. Vianor Tilillä ei ole avausmaksua tai muita kuluja. Todelliset luottokustannukset ovat 0 euroa. 1 200 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €.

Vianor-tilin muusta käytöstä veloitetaan vuosikorko 19,90 % ja tilinhoitomaksu 3,95 € kuukaudessa. Luottoesimerkki muu käyttö: 1000 euron ostokselle 12 kk takaisinmaksuajalla todellinen vuosikorko on 31,97 % ja luoton kokonaiskustannus 1158,44 €. Myöhästyneestä maksusuorituksesta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yhteistyössä Avarda.

Lue lisää maksutavoista >>


Vianor Outlet

Vianorin Outletissa nyt 10 000 kappaleen erä valikoimasta poistuneita kesä- ja talvirenkaita uloskantohinnoin - alk. 20 €/rengas. Saatavilla on myös harvinaisempia kokoja maasturiin ja pakettiautoon.

Toimi nopeasti ja kysy tarjous suoraan outletista numerosta 010 401 2233 Tuotteet toimitetaan haluamaasi Vianorin palvelupisteeseen.

Lue lisää Vianor Outletista >>