50 € etuseteli kaupan päälle

Kun ostat Nokian Tyres Hakka -kesärengassarjan nyt, saat 50 €:n etusetelin kaupan päälle. Edun voit käyttää mihin tahansa autohuoltopalveluun (esim. määräaikaishuoltoon) tai Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaiden ostoon. Etu on voimassa 31.5.2024 asti ja etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 saakka. Etu ei ole vaihdettavissa rahaksi ja se on käytettävä yhdellä kertaa, eikä jäljelle jäänyttä rahaa palauteta.
 
Esimerkkejä Nokian Tyres Hakka -kesärenkaista:
225/50R17 Nokian Tyres Hakka Black 3 hintaan 819 €​​/4 kpl asennettuna
235/60R18 Nokian Tyres Hakka Black 3 hintaan 899 €​/4 kpl asennettuna
205/55R16 Nokian Tyres Hakka Blue 3 hintaan 579 €​/4 kpl asennettuna
205/55R16 Nokian Tyres Hakka Green 3 hintaan 579 €​/4 kpl asennettuna
 
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme ja palvelupisteissämme. Etuseteli ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja käytä alennuskoodi PAKETTI100, niin saat 100 euron alennuksen ostoksen loppusummasta verkkokaupassa.

Tutustu alla oleviin räätälöityihin rengas-vannepakettiesimerkkeihin henkilöautoille, SUVeille ja sähköautoille. Voit koota mieleisesi ja juuri sinun autoosi sopivan rengas-vannepaketin selaamalla renkaita täältä ja vanteita täältä.

Oikeanlaisen rengas-vannepaketin löytämiseksi ota yhteyttä Vianorin asiantuntijaan soittamalla 010 401 401tarjouspyyntölomakkeella tai piipahda palvelupisteessämme.


Vianor Tili - 10 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat ostamiisi renkaisiin ja autohuoltopalveluihin 10 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ja voit halutessasi maksaa koko saldon kerralla pois milloin tahansa. Vianor Tilillä ei ole avausmaksua tai muita kuluja. Todelliset luottokustannukset ovat 0 euroa. Mahdollisuus myös pidempään maksusuunnitelmaan.

Luottoesimerkki 750 euron ostokselle 10 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €. Maksettava yhteensä: 750 €. Osamaksuerä/kk: 75,00 €, 10 erää. Vianor Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää maksutavoista >>


Vianor Outlet

Vianorin Outletissa nyt 10 000 kappaleen erä valikoimasta poistuneita kesä- ja talvirenkaita uloskantohinnoin - alk. 20 €/rengas. Saatavilla on myös harvinaisempia kokoja maasturiin ja pakettiautoon.

Toimi nopeasti ja kysy tarjous suoraan outletista numerosta 010 401 2233 Tuotteet toimitetaan haluamaasi Vianorin palvelupisteeseen.

Lue lisää Vianor Outletista >>

 

 

Rengastarjoukset

Nyt on aika hankkia markkinoiden johtavien rengasvalmistajien laaturenkaat edullisesti. Hyödynnä Vianorin rengastarjous kesä- ja talvirenkaista sekä vanteet sisältävistä paketeista. Vianorilta saat myös ammattilaisten suorittamat palvelut, kuten talvi- ja kesärenkaiden vaihdon sekä monet muut rengas- ja autohuoltopalvelut.

Tarvitsetko apua oikeanlaisten talvi- tai kesärenkaiden hankinnassa ajoneuvoosi? Ota yhteyttä Vianorin asiantuntijoihin puhelimitse, verkossa tai vieraile lähimmässä Vianor-palvelupisteessä. Yhteystiedot ja Vianorin koko rengasvalikoiman löydät verkkosivuiltamme.

Kesärengastarjoukset

Rengaskaupoilla ei kannata tinkiä turvallisuudesta ja renkaan laadusta. Siksi halpojen, mutta heikkolaatuisten renkaiden sijaan kannattaa valita huippumerkkien premium-renkaat, joilla ajaminen on taatusti turvallista ja mukavaa.

Vianorin tarjoussivulta löydät ajoneuvoosi sopivat uudet kesärenkaat edullisesti laadusta tinkimättä. Hyödynnä Vianorin pakettitarjoukset maailmankuulujen rengasvalmistajien kesärenkaista ja säästä autoilun kuluissa. Tutustu tarjouksiin henkilöauton ja muiden ajoneuvotyyppien renkaista.

 

Talvirengastarjoukset

Suomen vaativissa talviolosuhteissa erilliset talvirenkaat tulevat tarpeen. Löydät Vianorilta turvalliset ja suorituskykyiset nastarenkaat sekä kitkarenkaat turvalliseen autoiluun vaativissa olosuhteissa. Etsi ajoneuvoosi premium-talvirenkaat Vianorin-rengasvalikoimasta ja hyödynnä ajankohtaiset pakettitarjoukset renkaista sekä vanteista.

Vianor-palvelupisteiden asiantuntijat auttavat valitsemaan omaan ajoneuvoosi sopivat renkaat ajoneuvon tyypin ja rengaskoon mukaan. Voit vierailla lähimmällä palvelupisteellä Vianor-ammattilaisten palveltavana tai tilata uudet renkaat kätevästi netistä. Verkkosivuiltamme löydät myös tarjouspyyntölomakkeen, jolla teet kätevästi tarjouksen tuotteista tai palveluista. Maksa joustavasti laskulla tai erissä.

 

Hyödynnä Vianorin rengastarjous 

Löydät verkosta aina ajankohtaiset rengastarjoukset, joiden avulla hankit laadukkaat premium-renkaat edullisesti laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Tältä sivulta löydät myös muut tarjoukset Vianorin kattavasta valikoimasta palveluita ajoneuvollesi ja renkaille.


Vianorilta saat vaivattomasti renkaat asennettuna sekä ammattilaisten suorittamat palvelut, kuten ohjauskulmien säädön, tuulilasin korjauksen ja paljon muuta ajoneuvollesi. Tilaa renkaat kätevästi verkkosivuiltamme tai tule asiantuntijoidemme palveltavaksi Vianor-palvelupisteisiin.