Saamasi hyödyt

  • Renkaat kuluvat vähemmän, polttoaineenkulutus vähenee ja ajo on turvallisempaa. Säännöllinen ohjauskulmien tarkistus säästää rahaa, sillä autosi toimii tehokkaasti ja turvallisesti.
  • Vältät väärässä asennossa olevien pyörien aiheuttaman renkaiden epätasaisen kulumisen. Auton puoltaminen oikealle tai vasemmalle on merkki renkaiden epätasaisesta kulumisesta. Jos ohjauskulmia ei säädetä, niistä voi kehittyä jousitus- ja ohjausongelmia, sillä väärässä asennossa olevilla pyörillä ajaminen rasittaa paitsi renkaita myös jousitusta.
  • Ohjauskulmien säätöä tarvitaan kiireellisesti, jos autosi alkaa puoltaa oikealle tai vasemmalle tai jos ohjauspyörä tärisee korkeammilla nopeuksilla ajettaessa.

Palveluun sisältyy

  • Ohjauskulmien tarkastus ja säätö (yhteensä max 1 h työtä; mahdollinen ylimenevä aika veloitetaan erikseen)
  • Renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus. Saat mittausraportin sähköpostiisi.
  • Renkaiden tarkastus
  • Rengaspaineen tarkistus
  • Tarkastuskortti, joka kertoo sinulle autosi kunnon

Valinnaiset palvelut (veloitetaan erikseen)

  • Renkaiden tasapainotus
  • Lisätyöt ja varaosat

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Alkaen 99,00 €

Säännöllinen ohjauskulmien tarkastus ja säätö varmistavat, että autosi toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Ohjauskulmien säätö

Kun auton pyörien ohjauskulmat eivät ole aivan kohdallaan, paikallinen Vianor-palvelupiste voi korjata ongelman helposti. Väärä aurauskulma kuluttaa renkaita epätasaisesti ja voi jopa johtaa ongelmiin ohjauksessa. Kun pyörät on suunnattu oikein, ne tuntuvat mukavilta ajaa ja kuluvat tasaisesti, mikä parantaa ajettavuutta, renkaiden kestoikää sekä polttoainetaloutta.

Miksi ohjauskulmat kannattaa säädättää Vianorilla?
Vianor on erikoistunut kaikkeen, mikä liittyy pyöriin ja renkaisiin. Kun annat koulutetun ja kokeneen asentajan säätää ohjauskulmat kilpailukykyiseen hintaan, renkaat kuluvat tasaisemmin, ohjaus toimii paremmin ja ajaminen on mukavampaa ja turvallisempaa. Jos ratti tärisee suurissa nopeuksissa tai auto ei tahdo kulkea suoraan, ohjauskulmien säätö kannattaa tarkistaa välittömästi.

Mistä tiedän, onko pyörät suunnattu oikein?
Jos auton pyörien aurauskulma on väärä, ohjaaminen voi olla vaikeaa ja auto saattaa puskea tiettyyn suuntaan. Ohjauskulmien virheet tuntuvat eniten käännyttäessä. Renkaissa voi myös näkyä epätasaista kulumista. Tarpeistasi riippuen voimme tehdä autoosi joko etuakselinsuuntauksen tai nelipyöräsuuntauksen kilpailukykyiseen hintaan.

Miksi ohjauskulmien säätö on niin tärkeää?
Ohjauskulmien säätö on tärkeää auton turvallisuuden ja ajettavuuden kannalta. Ohjauskulmien säädöstä voidaan puhua myös aurauskulman säätönä tai nelipyöräsuuntauksena. Auton valmistaja on määrittänyt pyörien suuntauksen erittäin tarkasti. Suuntaus voi myös muuttua ajan kuluessa ja ajomäärän lisääntyessä. Varmista ajon turvallisuus ja mukavuus tarkistuttamalla ohjauskulmien säätö säännöllisesti. Ohjauskulmien säätö on myös hyvin edullinen verrattuna vaurioihin, joita väärä säätö voi ajan mittaan aiheuttaa.