Ohjauskulmien säätö Espoo

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Espoo - 3kpl

Vianor Espoo, Muurala (Partner)

Espoontie 8 B
02770 Espoo

Puh. 09 855 4499

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

Ajanvaraukset puhelimitse, sähköpostitse tai verkossa: www.autosta.fi

Vianor Espoo, Olari

Olarinluoma 13
02200 Espoo

Puh. 010 401 3320

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

HUOM: Torstaina 20.6. suljemme jo klo 16.00. Perjantaina 21.6. ja lauantaina 22.6. olemme suljettuna.

Vianor Espoo, Suomenoja (Partner)

Hyljekuja 5
02270 Espoo

Puh. 029 007 4 007

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

Ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostitse

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Espoossa

Nelipyöräsuuntaus Espoossa onnistuu nopeasti, varmasti ja tarkasti Muuralan, Suomenojan ja Olarin Vianor-palvelupisteillä. Ohjauskulmien tarkastus ja säätö varmistaa, että auto vastaa ohjausliikkeisiin optimaalisesti. Tuo autosi nelipyöräsuuntaukseen ja aja turvallisemmin Espoon kaduilla.

Miksi ohjauskulmien tarkastus ja säätö kannattaa tehdä?

Vianor Espoossa suoritamme renkaiden ohjauskulmien säädön ajoneuvon valmistajan suositusten mukaisesti. Optimaalisesti säädetyt ohjauskulmat saavat autosi vastaamaan paremmin ohjauspyörän liikkeisiin. Tämä tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. 

Virheelliset ohjauskulmat voivat kuluttaa renkaat epätasaisesti. Ohjauskulmien säädön ansiosta renkaat kuluvat tasaisemmin, ja voit käyttää samaa rengassettiä pidempään. Säästät myös polttoainekuluissa, sillä vierintävastus pysyy pienempänä. Ohjauskulmien tarkastus ja säätö Espoon Vianorissa sisältää renkaiden kunnon tarkastuksen, urasyvyyden mittauksen, rengaspaineiden tarkistuksen sekä auton tarkastuskortin.

Milloin tuoda auto ohjauskulmien säätöön Espoon Vianoriin?

Auton puoltaminen oikealle tai vasemmalle on selkeä merkki siitä, että ohjauskulmat on syytä tarkistaa ja säätää. Tuo autosi Espoon Vianoriin, jos huomaat ohjauksen muuttuneen raskaaksi, tai jos auto ei vastaa odotetusti ohjauspyörän liikkeisiin. Tarkista ohjauskulmat myös, jos renkaissa on epätasaista kulumaa.

Tarkkaile virheellisten ohjauskulmien merkkejä erityisesti, jos olet ajanut kovaa vauhtia kuoppaan tai töyssyyn. Tällainen kova isku voi muuttaa valmistajan määrittämiä ohjauskulmia. Vianor Espoon palvelupisteet auttavat sinua mielellään, jos nelipyöräsuuntauksen tarve mietityttää.

Nelipyöräsuuntaus Espoo – Varaa aika Vianoriin

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö pidentää renkaiden käyttöikää, tekee autoilusta turvallisempaa ja auttaa sinua säästämään polttoainekuluissa. Valitse Espoon palvelupisteistä sinulle sopivin ja varaa aika helposti netin kautta. Tuo autosi Vianor Espoon ammattilaisille auton renkaiden ohjauskulmien optimaaliseen säätöön.