Ohjauskulmien säätö Joensuu

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Joensuu - 1kpl

Vianor Joensuu

Kuurnankatu 11
80100 Joensuu

Puh. 010 401 3030

Aukioloajat
ma-pe: 7.00 - 17.00
la: 8.00 - 14.00

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Joensuussa

Jos autosi ohjaus tuntuu raskaalta tai ajoneuvosi puoltaa jompaan kumpaan suuntaan, vika voi löytyä ohjauskulmista. Tuo autosi ohjauskulmien säätöön Vianor Joensuun ammattilaisille ja paranna ajoturvallisuutta sekä -mukavuutta. Löydät Vianor Joensuun palvelupisteen Käpykankaalta. Katso Vianor Joensuun kaikki huolto- ja rengaspalvelut palvelupistehaun avulla.

Ammattilaisten suorittama nelipyöräsuuntaus 

Joensuu Vianorin palvelupisteellä ammattilaiset suorittavat ohjauskulmien suuntauksen varmasti ja nopeasti. Nelipyöräsuuntauksen hintaan kuuluu myös urasyvyyden, ilmanpaineiden ja renkaiden kunnon tarkastus sekä auton tarkastuskortti.

Nelipyöräsuuntauksessa Joensuun Vianorin ammattilaiset tarkastavat autosi renkaiden ohjauskulmat ja säätävät ne ajoneuvon valmistajan määrittämään optimiasentoon. Tämä tekee ajamisesta turvallisempaa ja ohjaamisesta kevyempää. Lisäksi oikein suunnatut ohjauskulmat kuluttavat renkaita tasaisemmin, mikä pidentää renkaiden käyttöikää.

Milloin ohjauskulmien säätö kannattaa tehdä?

Tuo autosi Joensuun Vianoriin nelipyöräsuuntaukseen, jos huomaat muutoksia auton ohjautuvuudessa. Virheelliset renkaiden ohjauskulmat voivat esimerkiksi saada ohjauksen tuntumaan raskaalta tai auton puoltamaan. Auto ei välttämättä vastaa ohjauspyörän liikkeisiin täysin odotetusti. Myös epätasaisesti kuluneet renkaat voivat olla merkki siitä, että nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä. 

Jos olet epävarma siitä, onko nelipyöräsuuntaus oikea ratkaisu autosi ongelmaan, Vianor Joensuu antaa sinulle mielellään lisää neuvoja asiasta.

Nelipyöräsuuntaus Joensuu – Varaa aika Vianoriin

Joensuun katujen mutkat sujuvat varmemmin, kun säädätät ohjauskulmat kuntoon Vianorin palvelupisteellä Käpykankaalla. Ohjauskulmien tarkastus ja säätö auttaa myös säästämään polttoainekustannuksissa, kun renkaiden vierintävastus pienenee oikean asennon myötä. Varaa nelipyöräsuuntaus Joensuun Vianoriin kätevästi verkon kautta ja varmista optimaalinen ajokokemus sekä turvallisuus tien päällä.