Ohjauskulmien säätö Jyväskylä

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Jyväskylä - 1kpl

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Laukaantie 1
40320 Jyväskylä

Puh. 010 401 3660

Aukioloajat
HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00 (Autohuollon vastaanotto alk. klo 7.30)

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 8.00 - 17.00

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Jyväskylässä

Tuo autosi ohjauskulmien säätöön Vianor Jyväskylään Seppälänkankaalle. Jyväskylän palvelupisteen ammattilaiset suorittavat Seppälänkankaalla sekä nelipyöräsuuntauksia että etuakselin suuntauksia. Ohjauskulmien säätöjen lisäksi saat Jyväskylän palvelupisteeltä monipuoliset huolto- ja rengaspalvelut. Löydät Vianorin palvelupisteet myös Äänekoskelta, Keuruulta ja Jämsästä.

Ohjauskulmien säätö ja renkaiden kuntotarkastus

Kun tuot autosi Vianor Jyväskylään nelipyöräsuuntaukseen, saat samalla renkaiden kuntotarkastuksen palvelun hintaan. Vianor Jyväskylän palveluun kuuluu ohjauskulmien säätö (max. 1 tunti työtä), digitaalinen urasyvyyden tarkistus, mittausraportti, renkaiden kunnon ja rengaspaineiden tarkastus sekä auton kunnon tarkastuskortti.

Väärät ohjauskulmat voivat aiheuttaa raskaan ohjauksen lisäksi ongelmia auton jousituksissa ja renkaiden kulumisessa. Vianor Jyväskylän ammattilaisten suorittama nelipyöräsuuntaus auttaa parantamaan ajomukavuutta ja tekee auton ohjaamisesta kevyempää. Oikeat ohjauskulmat saavat renkaat kulumaan tasaisesti ja kestämään pidempään. Tasaisesti kuluneiden renkaiden vierintävastus on pienempi, joten nelipyöräsuuntaus Jyväskylän Vianorissa auttaa myös säästämään polttoainekuluissa.

Milloin nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä?

Ajoneuvovalmistajat määrittävät sopivat ohjauskulmat renkaille. Nämä voivat muuttua esimerkiksi, jos ajat hidastetöyssyn yli liian kovalla vauhdilla. Tuo auto Jyväskylän Vianoriin nelipyöräsuuntaukseen, jos auto puoltaa jompaan kumpaan suuntaan. Saatat huomata ohjauksen tuntuvan raskaalta tai ratin olevan vinossa, vaikka auto kulkee suoraan. Ohjauskulmat kannattaa tarkistaa myös, jos auton renkaat kuluvat epätasaisesti.

Nelipyöräsuuntaus Jyväskylä – Varaa aika Vianoriin

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö takaa mukavamman ajon, pienemmän polttoaineen kulutuksen ja pidempi-ikäiset renkaat. Kun epäilet ohjauskulmien muuttuneen, varaa aika Vianor Jyväskylään ohjauskulmien tarkastukseen helpon nettiajanvarauksen kautta.