Ohjauskulmien säätö Kouvola

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Kouvola - 1kpl

Vianor Kouvola

Kaupinkatu 6
45130 Kouvola

Puh. 010 401 3490

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Kouvolassa

Tuo autosi ohjauskulmien säätöön Vianor Kouvolaan. Löydät Kouvolan palvelupisteen Korjalasta – siellä ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii nelipyöräsuuntauksesta nopeasti ja tarkasti. Vianor Kouvola tarjoaa myös muut monipuoliset huolto- ja rengaspalvelut sekä rengashotellin. Tutustu kaikkiin Vianor Kouvolan palveluihin ja varaa aika helposti netistä.

Vianor Kouvola – Nelipyöräsuuntaus ja rengastarkastus

Kun tuot autosi ohjauskulmien tarkastukseen Vianor Kouvolaan, säädämme ohjauskulmat ajoneuvosi valmistajan suosituksen mukaiseksi. Tämä varmistaa optimaalisen ajoturvallisuuden ja -mukavuuden sekä auttaa renkaita kulumaan tasaisesti.

Vianor Kouvola tarkistaa palvelun yhteydessä myös renkaiden kunnon. Palveluun sisältyy urasyvyyden digitaalinen mittaus, rengaspaineiden tarkistus ja tarkastuskortti auton kunnosta. Kouvolan palvelupisteen ammattilaisten suorittamaan nelipyöräsuuntaukseen kuluu noin tunti aikaa.

Milloin nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä?

Tuo auto Kouvolan Vianoriin ohjauskulmien tarkastukseen ja säätöön, jos ohjaustuntuma on muuttunut huomattavasti. Autosi saattaa esimerkiksi puoltaa jompaankumpaan suuntaan tai vastaavasti kulkea suoraan, vaikka ohjauspyörä on käännettynä. Virheelliset ohjauskulmat kuluttavat renkaita normaalista poikkeavalla tavalla. Jos huomaat epätasaista kulumaa renkaissa, nelipyöräsuuntaus voi olla tarpeen. Vianor Kouvola antaa mielellään lisää ohjeita, jos olet epävarma nelipyöräsuuntauksen tarpeellisuudesta. 

Nelipyöräsuuntaus Kouvola – Varaa aika Vianoriin

Nelipyöräsuuntaus parantaa turvallisuutta Kouvolan liikenteessä ja tekee ajamisesta mukavampaa. Ohjauskulmien suuntauksen ansiosta renkaat kuluvat tasaisemmin, ja voit käyttää samaa rengassettiä pidempään. Lisäksi polttoainetta kuluu vähemmän, kun renkaat toimivat optimaalisesti. Ajoneuvon ohjauskulmien tarkastus ja suuntaus auttaa sinua säästämään autoilun kustannuksissa. Varaa nelipyöräsuuntaus Kouvolan Vianoriin ja aja turvallisemmin sekä taloudellisemmin.