Ohjauskulmien säätö Lahti

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Lahti - 2kpl Heinola - 1kpl

Vianor Lahti, Laune

Aukeankatu 4
15610 Lahti

Puh. 010 401 3100; Raskas kalusto 24 h 010 401 247.

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Työn vastaanotto arkisin klo 7.30-17.00

Vianor Lahti, Saksala (Partner)

Saksalankatu 28
15100 Lahti

Puh. 0503512885

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Heinola (Partner)

Sahaajantie 3
18200 Heinola

Puh. 044 0599926

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Lahdessa

Vianor Lahti hoitaa renkaiden suuntauksen nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla. Tuo autosi ohjauskulmien säätöön Vianor Lahden palvelupisteelle, jos huomaat muutoksia ajoneuvon vastaamisessa ohjaukseen. Nelipyöräsuuntaus onnistuu sekä Launeen palvelupisteellä, että Lahden tuntumassa Vääksyn ja Heinolan palvelupisteillä. Saat Vianor Lahden palvelupisteiltä monipuolisesti myös muut huolto- ja rengaspalvelut.

Vianor Lahti – Nelipyöräsuuntaus ja renkaiden tarkastus

Nelipyöräsuuntauksessa auton renkaat säädetään ajoneuvon valmistajan määrittämään optimaaliseen asentoon. Palvelun hintaan kuuluu nelipyöräsuuntauksen lisäksi renkaiden kuntotarkastus. Mittaamme urasyvyyden ja rengaspaineet sekä katsastamme renkaiden yleisen kunnon. Hintaan kuuluu myös sähköinen rengaspaineen mittausraportti ja auton tarkastuskortti.

Milloin ohjauskulmien säätö kannattaa tehdä?

Renkaiden ohjauskulmat voivat muuttua esimerkiksi, jos ajat Lahden kaduilla kovaa vauhtia töyssyyn tai kuoppaan. Kiinnitä kovan töyssyn jälkeen erityistä huomiota auton ohjautuvuuteen.

Nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä, jos huomaat, että auto puoltaa oikealle tai vasemmalle. Tuo autosi tarkastukseen Vianor Lahteen myös, jos auto kulkee suoraan ratin ollessa vinossa. Virheelliset ohjauskulmat kuluttavat renkaita epätasaisesti, joten nelipyöräsuuntaus voi olla tarpeen huomatessasi epätasaista rengaskulumaa.

Nelipyöräsuuntaus Lahti – Varaa aika Vianoriin

Renkaiden ohjauskulmien säätö tekee ajamisesta turvallisempaa, sillä ajoneuvo vastaa paremmin ohjaukseen. Lisäksi säästät polttoaineessa ja rengaskustannuksissa, kun renkaat toimivat optimaalisesti ja kuluvat tasaisesti.

Voit varata ajan Launeen, Vääksyn ja Heinolan palvelupisteille helposti netin kautta. Lahden Vianorin ammattilaiset saavat työn yleensä tehtyä noin tunnin kuluessa. Valitse itsellesi sopivin Vianor Lahden palvelupiste ja tuo autosi nelipyöräsuuntaukseen.