Ohjauskulmien säätö Seinäjoki

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Seinäjoki - 1kpl

Vianor Seinäjoki

Roveksentie 10
60100 Seinäjoki

Puh. 010 401 3420

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Seinäjoella

Tuo autosi ohjauskulmien säätöön Vianor Seinäjoelle. Renkaiden ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus varmistaa turvallisemman ja mukavamman ajokokemuksen sekä auttaa säästämään autoilun kustannuksissa. Seinäjoen Vianor-pisteen ammattilaiset suorittavat nelipyöräsuuntaukset nopeasti ja tarkasti. Saat Kivisaaressa sijaitsevalta palvelupisteeltä myös muut kattavat huolto- ja rengaspalvelut – tutustu kaikkiin palveluihimme palvelupistehaun avulla.

Nelipyöräsuuntauksen hyödyt

Nelipyöräsuuntauksessa auton ohjauskulmat tarkastetaan ja säädetään ajoneuvon valmistajan suosittelemaan kulmaan. Kun ohjauskulmat on säädetty oikein, auto vastaa ohjausliikkeisiin paremmin ja kevyemmin. Renkaat kuluvat tasaisemmin ja kestävät pidempään käytössä. Renkaiden toimiessa optimaalisesti myös polttoaineenkulutus pienenee.

Vianor Seinäjoki tarjoaa ohjauskulmien säädön lisäksi samaan hintaan renkaiden kuntotarkastuksen. Mittaamme Kivisaaressa renkaiden urasyvyyden digitaalisesti, lähetämme mittausraportin sähköpostiisi sekä tarkistamme rengaspaineet. Annamme sinulle lisäksi tarkastuskortin, josta näet tietoja autosi kunnosta.

Ohjauskulmien säätö kannattaa tehdä ohjaustuntuman muuttuessa

Jos ajat Seinäjoen kaduilla esimerkiksi kovaa vauhtia liikennetöyssyyn tai kuoppaan, auton ohjauskulmat voivat muuttua. Tee ohjauskulmien tarkistus, jos auton ohjaus tuntuu oudolta tai normaalia raskaammalta. Auto saattaa puoltaa jommallekummalle sivulle tai kulkea suoraan, vaikka ohjauspyörä on käännettynä. Virheelliset ohjauskulmat saavat renkaat kulumaan epätasaisesti, joten myös epätasaiset kulumiskuviot voivat merkitä nelipyöräsuuntauksen tarvetta.

Nelipyöräsuuntaus Seinäjoki – Varaa aika Vianoriin

Auton ohjauskulmien tarkastus ja mahdolliset korjaukset parantavat ajoturvallisuutta ja saavat renkaat kestämään pidempään. Vianor Seinäjoki suorittaa nelipyöräsuuntaukset varmalla ammattitaidolla yleensä noin tunnissa. Varaa aika nelipyöräsuuntaukseen Vianor Seinäjoelle helposti verkkosivujemme kautta.