Ohjauskulmien säätö Turku

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Palvelupisteet:
Turku - 1kpl Raisio - 1kpl

Vianor Turku, Satakunnantie

Satakunnantie 107
20320 Turku

Puh. 010 401 3400 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Vianor Raisio

Allastie 3
21200 Raisio

Puh. 010 401 4820 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus Turussa

Varaa aika helposti netistä ja tuo autosi ohjauskulmien säätöön Turun Vianoriin. Ohjauskulmien säätö eli nelipyöräsuuntaus auttaa sinua ajamaan turvallisemmin, säästämään polttoainekuluissa ja pidentämään renkaiden käyttöikää. Vianor Turku suorittaa nelipyöräsuuntauksia Vättin ja Raision palvelupisteillä. Voit katsoa kaikki Turun palvelupisteiden tarjoamat palvelut palvelupistehakumme avulla. 

Ohjauskulmien säätö ja renkaiden tarkastus

Auton pyörien virheelliset suuntaukset voivat johtaa heikentyneeseen ajokokemukseen, raskaaseen ohjaamiseen sekä rengas- ja jousitusongelmiin. Ohjauskulmien säädössä tarkistamme auton pyörien suuntaukset ja säädämme renkaat optimaaliseen asentoon. Tämä tekee ajosta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Renkaiden ollessa oikein suunnatut, ne kuluvat tasaisemmin ja kestävät pidempään. 

Vianor Turku tarjoaa ammattilaisten suorittaman ohjauskulmien säädön lisäksi renkaiden tarkastuksen samaan hintaan. Mittaamme urasyvyyden digitaalisesti, ja tarkistamme renkaiden kunnon sekä rengaspaineet. Palvelun hintaan kuuluu myös tarkastuskortti, joka kertoo auton kunnosta.

Milloin ohjauskulmien säätö kannattaa tehdä?

Auton puoltaminen on selkeä merkki siitä, että ohjauskulmat voivat olla muuttuneet. Ohjaus saattaa tuntua raskaalta, ja auto kulkea suoraan vaikka ratti olisi käännettynä. Usein auton renkaat kuluvat epätasaisesti, kun renkaiden suuntaus on virheellinen. Jos huomaat näitä merkkejä, tuo autosi tarkastettavaksi Turun Vianorin palvelupisteelle.

Nelipyöräsuuntaus Turku – Varaa aika Vianorille

Nelipyöräsuuntauksen avulla parannat ajomukavuutta ja polttoainetaloudellisuutta sekä pidennät renkaiden käyttöikää. Ohjauskulmien säätö kestää yleensä noin tunnin. Voit varata ajan Turun Vianorin palvelupisteille helposti netin kautta. Valitse sinulle sopivin palvelupiste Turussa ja tuo autosi ammattilaisten suorittamaan ohjauskulmien säätöön.