Rengashotelli Lahti

Säästä tilaa kotona ja säilytä renkaat vaivattomasti ja turvallisesti rengashotellissamme. Käyttämällä rengashotellia voit olla varma, että renkaasi säilytetään optimaalisissa olosuhteissa suojassa renkaita vahingoittavalta UV-valolta. Pesemme renkaat, tarkistamme renkaiden kunnon sekä mittaamme renkaidesi ilmanpaineet. Lisäksi saat sähköpostiisi digitaalisen raportin renkaidesi urasyvyydestä. Renkaanvaihtokauden lähestyessä lähetämme sinulle ehdotuksen renkaanvaihtoajasta.

Palvelupisteet:
Lahti - 2kpl

Vianor Lahti, Laune

Aukeankatu 4
15610 Lahti

Puh. 010 401 3100; Raskas kalusto 24 h 010 401 247.

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Työn vastaanotto arkisin klo 7.30-17.00

HUOM: Suljemme tiistaina 28.5. klo 16.00.

Vianor Lahti, Saksala (Partner)

Saksalankatu 28
15100 Lahti

Puh. 0503512885

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Renkaiden säilytys Lahden rengashotellissa

Säilytä autonrenkaat turvallisesti kauden yli Lahden rengashotellissa Launeella. Lahden Vianor-rengashotelli tarjoaa kaikki rengaspalvelut kätevästi samassa paikassa: tarjoamme henkilöautojen, moottoripyörien ja raskaiden renkaiden palvelut. Löydät meiltä monipuoliset rengaspalvelut myös Lahden tuntumassa Heinolan ja Vääksyn palvelupisteillä. 

Rengashotellin hyödyt

Rengashotellin tilat on suunniteltu optimaalisiksi renkaiden säilytystä ajatellen. Tilat ovat pimeät ja kuivat, ja lämpötila pysyy niissä tasaisena. UV-suojattu varasto estää haitallista säteilyä vauroittamasta renkaita säilytyksen aikana. Rengashotellin hintaan kuuluu renkaiden pesu, ilmanpaineiden tarkistus ja urasyvyyden mittaus. Saat siis kauden päätteeksi autosi alle puhtaat, ehjät ja turvalliset renkaat.

Lahden rengashotellin hinta sisältää myös vaihtopalvelun ja uudelleenasennuksen. Lisäksi saat alumiinivanteiden jälkikiristyksen 100 kilometrin jälkeen. Renkaat ovat vakuutetut koko sen ajan, kun ne ovat rengashotellin tiloissa säilytyksessä.

Huomioi nämä asiat renkaiden säilytyksessä

Renkaiden säilytyksessä on otettava huomioon monia asioita. Moni taloyhtiö kieltää renkaiden säilytyksen yhteisissä varastotiloissa paloturvallisuuden vuoksi. Huomioi myös nämä:

  • Lämpötilan tulee olla 0-25° astetta, mieluiten 0-15° astetta. Lämpötilan tulee pysyä tasaisena säilytystilassa.
  • Varastotilan tulee olla kuiva ja pimeä. Voimakkaat fluoriloistevalot ja UV-säteily voivat vahingoittaa renkaita.
  • Renkailla tulee olla riittävästi tilaa. Niiden ei ole hyvä olla puristuneena tai jännittyneenä.

Varaa rengashotelli Lahdessa

Renkaat ovat auton ainoa kosketuspinta maahan, joten niiden on oltava hyvässä kunnossa. Kun renkaat ovat kuluneet, hanki uudet renkaat Lahden Vianor-palvelupisteestä. Oikeanlaisella säilytyksellä on renkaiden kunnon kannalta merkittävä rooli. Vianor Lahden rengashotellissa voit olla varma, että renkaasi säilyvät ehjinä ja vahingoittumattomina. Voit varata  ajan myös Vianor Lahden renkaiden vaihtoon. Tuo renkaat turvalliseen säilytykseen Lahden rengashotelliin.