Rengashotelli Rovaniemi

Säästä tilaa kotona ja säilytä renkaat vaivattomasti ja turvallisesti rengashotellissamme. Käyttämällä rengashotellia voit olla varma, että renkaasi säilytetään optimaalisissa olosuhteissa suojassa renkaita vahingoittavalta UV-valolta. Pesemme renkaat, tarkistamme renkaiden kunnon sekä mittaamme renkaidesi ilmanpaineet. Lisäksi saat sähköpostiisi digitaalisen raportin renkaidesi urasyvyydestä. Renkaanvaihtokauden lähestyessä lähetämme sinulle ehdotuksen renkaanvaihtoajasta.

Palvelupisteet:
Rovaniemi - 1kpl Sinettä - 1kpl Kemijärvi - 1kpl

Vianor Rovaniemi

Alakorkalontie 3
96300 Rovaniemi

Puh. 010 401 3800

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

Vianor Sinettä (Partner)

Kittiläntie 2069
97220 Sinettä

Puh. 01 677 5599; 0400 187 422

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 16.00

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Kemijärvi (partner)

Toimelankatu 4-6
98100 Kemijärvi

Puh. 016 887755

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 16.00

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Renkaiden säilytys Rovaniemellä

Säilytä renkaasi turvallisesti kauden yli Vianor Rovaniemen rengashotellissa. Renkaiden säilytyksen lisäksi saat Rovaniemen palvelupisteeltä kaikki henkilöauton rengaspalvelut vaihdosta tasapainotukseen ja ohjauskulmien säätöön. Lisäksi Rovaniemen Vianor tarjoaa moottoripyörien rengaspalvelut sekä raskaiden renkaiden palvelut. Löydät Vianorin palvelupisteen myös Sinettästä: voit katsoa palvelupistekohtaiset tiedot helposti verkkosivuiltamme.

Rengashotellin edut

Oikeanlaisella säilytyksellä pidennät kesä- ja talvirenkaiden käyttöikää ja varmistat, että renkaat ovat kunnossa kauden alkaessa. Rovaniemen rengashotellissa renkaat säilytetään kuivassa, ilmastoidussa ja UV-suojatussa tilassa. Tämän ansiosta renkaiden materiaali ei pääse haurastumaan tai vahingoittumaan. 

Rovaniemen rengashotellin palvelu sisältää vakuutuksen varastoiduille renkaille, renkaiden puhdistuksen, urasyvyyden digitaalisen mittauksen ja ilmanpaineen tarkistuksen. Suoritamme renkaiden vaihdon, asennamme ne uudelleen kauden vaihtuessa ja teemme alumiinivanteiden jälkikiristyksen 100 kilometrin jälkeen.

Mitä huomioida renkaiden säilytyksessä?

Renkaiden varastointitila tulee valita huolella, sillä monet tekijät vaikuttavat renkaiden kunnon säilymiseen. Ota huomioon nämä asiat:

  • Lämpötilan tulisi olla riittävän viileä (alle 25°), muttei liian kylmä (yli 0°). Lämpötilan ei ole hyvä vaihdella suuresti.
  • Varaston tulee olla kuiva, sillä renkaille tiivistyvä vesi ei tee niille hyvää.
  • Tilassa ei tulisi olla suurjännitteisiä sähkölaitteita ja fluoriloistelamppuja, sillä ne voivat kehittää renkaita vahingoittavaa otsonia.
  • Renkaiden varastoinnille tulee olla riittävästi tilaa, jotta renkaat eivät ole puristuksissa tai jännittyneenä.

Rengashotelli Rovaniemi – tee varaus

Vianor Rovaniemen rengashotellissa autonrenkaasi säilytetään optimaalisissa olosuhteissa. Kuntotarkistuksen ansiosta voit autoilla kauden alkaessa turvallisin mielin. Kuntotarkistus tehdään aina myös erillisen renkaiden vaihtopalvelun yhteydessä. Jos renkaat ovat kuluneet liikaa, saat Vianor Rovaniemen palvelupisteeltä hankittua uudet renkaat. Varaa rengashotelli Rovaniemellä ja tuo renkaat turvalliseen säilytykseen kauden yli.