Renkaiden vaihto Lahti

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Lahti - 2kpl Heinola - 1kpl

Vianor Lahti, Laune

Aukeankatu 4
15610 Lahti

Puh. 010 401 3100; Raskas kalusto 24 h 010 401 247.

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 8.4.-19.4.klo 8.00 -18.00 sekä lauantait 6.4,13.4, 20.4. ja 27.4. klo 9.00 - 14.00.

Työn vastaanotto arkisin klo 7.30-17.00

Vianor Lahti, Saksala (Partner)

Saksalankatu 28
15100 Lahti

Puh. 0503512885

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Heinola (Partner)

Sahaajantie 3
18200 Heinola

Puh. 044 0599926

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Renkaiden vaihto Lahdessa

Säästä omaa aikaasi ja anna Vianor Lahden ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihtosi. Lahden palvelupiste Launeella hoitaa nopeasti ja tehokkaasti henkilöautojen, moottoripyörien sekä raskaiden ajoneuvojen rengasvaihdot. Löydät Vianor-pisteet myös Heinolasta ja Vääksystä. Tarkista palvelupistehakumme kautta helposti niiden palvelutarjonta.

Vianor Lahti – nopea ja varma renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto Vianor Lahden palvelupisteellä suoritetaan ammattilaisten työkaluilla turvallisesti ja tehokkaasti. Tarkistamme vaihdon yhteydessä urasyvyyden digitaalisella mittarilla ja varmistamme oikeat rengaspaineet. Voit siis olla varma, että ajat vaihdon jälkeen turvallisilla renkailla. Renkaiden kuntotarkastuksen lisäksi hintaan sisältyvät renkaiden suojapussit, säilytyspussi muttereille ja jälkikiristys alumiinivanteille. 

Ajan varaaminen Vianor Lahden renkaiden vaihtoon onnistuu helposti verkkosivuillamme. Mikäli renkaasi ovat säilytyksessä rengashotellissamme, saat automaattisesti ehdotuksen renkaiden vaihtoajasta tekstiviestitse. Voit odottaa renkaiden vaihdon ajan Vianor Lahden mukavassa odotustilassa ja nauttia tarjolla olevista virvokkeista.

Renkaiden vaihdossa huomioitavaa

Rengasvaihto tehdään kaksi kertaa vuodessa: marraskuun alussa ja maaliskuun lopussa. Renkaiden kunto tulee tarkistaa aina vaihdon yhteydessä, sillä se vaikuttaa merkittävästi autoilun turvallisuuteen. Talvirenkaissa urasyvyyden tulee olla minimissään 3 mm, kesärenkaissa 1,6 mm. 

Kun renkaat ovat liian kuluneet, vaihda autosi alle uudet renkaat. Kysy tarvittaessa apua renkaiden valintaan Launeen palvelupisteen rengasammattilaisilta. Saat renkaat kestämään pidempään ajamalla rauhallisesti ja ennakoivasti sekä pitämällä ilmanpaineet oikealla tasolla. Myös renkaiden säilytys kesä- ja talvikauden yli sopivissa tiloissa pidentää renkaiden käyttöikää.

Varaa aika renkaiden vaihtoon Lahdessa

Vianor Lahdessa renkaiden vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit suunnitella vaihdon helposti, sillä asennuksen kesto on ennalta määritelty. Launeen palvelupisteeltä löytyy myös rengashotelli, jonne voit halutessasi jättää talvi- ja kesärenkaat säilöön. Varaa aika renkaiden vaihtoon Lahdessa, säästä aikaa ja aja turvallisesti.