Renkaiden vaihto Lappeenranta

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Lappeenranta - 1kpl Imatra - 1kpl

Vianor Lappeenranta

Toikansuontie 10
53500 Lappeenranta

Puh. 010 401 3010

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00 (Raskas kalusto 7-17)


HUOM:Raskaan kaluston 24/7 -päivystys: 010 401 247

Vianor Imatra

Sukkulakatu 15
55120 Imatra

Puh. 010 401 3050

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Renkaiden vaihto Lappeenrannassa

Säästä aikaa ja jätä renkaiden vaihto hoidettavaksi Vianor Lappeenrannan palvelupisteen ammattilaisille. Reijolassa sijaitseva palvelupiste tarjoaa monipuoliset rengaspalvelut: suoritamme nopeasti ja tehokkaasti henkilöautojen, moottoripyörien sekä raskaan kaluston renkaanvaihdot. Hoidamme Vianor Lappeenrannassa myös renkaiden tasapainotukset, ohjauskulmien säädöt ja uusien renkaiden asennukset.

Turvallinen ja nopea renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto Vianor Lappeenrannan palvelupisteellä on nopeaa ja vaivatonta. Rengasasentajat suorittavat työn ammattilaisten työkaluilla ja turvallisuudesta huolehtien. Näin voit olla varma siitä, että auto ei vahingoitu vaihdon aikana ja renkaat on asennettu oikein.

Vaihdon hintaan sisältyy renkaiden kunnon tarkistus, digitaalinen urasyvyyden mittaus sekä oikean ilmanpaineen varmistus. Saat myös suojapussit renkaita ja pultteja varten sekä tarkastuskortin, joka kertoo auton kunnosta. Lisäksi hintaan kuuluu alumiinivanteiden jälkikiristys 100 kilometrin ajon jälkeen. 

Huomioi nämä renkaiden vaihdossa 

Talvirengaskausi alkaa 1. marraskuuta ja päättyy 31. maaliskuuta. Talvirenkaita tulee käyttää myös tämän kauden ulkopuolella, jos tilanne niin vaatii. Kuljettaja on vastuussa auton turvallisuudesta, joten renkaanvaihto kannattaa ajoittaa säätietoja seuraten.

Tarkista aina renkaiden vaihdon yhteydessä renkaiden kunto. Kun renkaat ovat liian kuluneet, hanki tilalle uudet renkaat Vianor Lappeenrannan palvelupisteeltä. Saat uudet renkaat kestämään mahdollisimman pitkään, kun ajat ennakoiden sekä äkkinäisiä kiihdytyksiä ja jarrutuksia välttäen. Käyttöikää pidentää myös renkaiden kausisäilytys viileässä, kuivassa ja UV-säteilyltä suojatussa tilassa.

Vianor Lappeenranta – varaa aika renkaiden vaihtoon 

Ajan varaaminen Vianor Lappeenrantaan renkaiden vaihtoon onnistuu helposti netistä. Asennuksen kesto kerrotaan sinulle etukäteen, joten vaihdon suunnittelu käy vaivattomasti. Voit odottaa työn valmistumista Vianor Lappeenrannan mukavassa odotustilassa. Löydät Vianor Lappeenrannasta myös rengashotellin, jossa renkaat säilyvät vahingoittumattomina kauden yli. Varaa aika renkaiden vaihtoon Lappeenrannassa ja säästä omaa aikaasi.