Renkaiden vaihto Porvoo

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Porvoo - 1kpl Sipoonlahti - 1kpl Loviisa - 1kpl

Vianor Porvoo

Teollisuustie 28
06150 Porvoo

Puh. 010 401 3080

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 8.4.- 19.4. klo 8.00 -18.00 sekä lauantait 6.4,13.4, 20.4. ja 27.4. klo 9.00 - 14.00.

Vianor Sipoo (Partner)

Hiekkamäentie 7
01150 Sipoonlahti

Puh. 0400 44 10 44

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 16.00

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Loviisa (Partner)

Porvoonkatu 8
07900 Loviisa

Puh. 019501555

Aukioloajat
Ma-pe: 8.00-16.30


Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Renkaiden vaihto Porvoossa

Tuo autosi renkaiden vaihtoon Vianor Porvoon ammattitaitoisille rengasasentajille ja säästä omaa aikaasi. Löydät Porvoon Tarmolassa sijaitsevalta palvelupisteeltä rengaspalvelut henkilöautoille, raskaalle kalustolle ja moottoripyörille. Renkaiden vaihdon lisäksi Vianor Porvoo tarjoaa kattavat rengaspalvelut tasapainotuksista ohjauskulmien säätöön ja renkaiden säilytykseen.

Suunnittele renkaiden vaihto helposti

Voit varata ajan renkaiden vaihtoon Vianor Porvoon palvelupisteelle helposti netissä. Asennuksen kesto on määritelty etukäteen, joten sen sovittaminen kalenteriin on helppoa. Voit odottaa asennuksen ajan Vianor Porvoon odotustilassa virvokkeita nauttien.

Renkaiden vaihdon hinta on aina kiinteä. Siihen kuuluu renkaiden asennuksen lisäksi renkaiden kuntotarkistus, urasyvyyden digitaalinen mittaus ja oikeiden ilmanpaineiden varmistus. Lisäksi saat suojapussit renkaille ja säilytyspussin muttereille. Jos autossasi on alumiinivanteet, teemme jälkikiristyksen 100 kilometrin ajon jälkeen.

Renkaiden vaihdossa huomioitavaa

Talvirengaskausi alkaa 1. marraskuuta ja päättyy 31. maaliskuuta. Renkaiden vaihto kannattaa suunnitella säätilannetta tarkastellen, sillä talvirenkaita tulee käyttää tilanteen niin vaatiessa myös muulla ajalla. 

Renkaat ovat auton ainoa kosketuspiste maahan, ja niiden kunto vaikuttaa oleellisesti autoilun turvallisuuteen. Renkaiden kunto tuleekin aina tarkistaa vaihdon yhteydessä. Kun urasyvyyttä alkaa olemaan liian vähän, on aika vaihtaa alle uudet renkaat. Saat Vianor Porin palvelupisteeltä hankittua laadukkaat, turvalliset kesä- ja talvirenkaat. Pidennä renkaiden käyttöikää ajamalla ennakoivasti ja säilyttämällä renkaat viileässä, UV-säteeltä suojatussa sekä hyvin ilmastoiduissa tilassa.

Renkaiden vaihto Porvoo – Varaa aika

Vianor Porvoo hoitaa renkaiden vaihdon nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Tarkistamme samalla renkaiden kunnon ja autamme valitsemaan tarvittaessa uudet renkaat. Löydät Porvoon palvelupisteeltä myös rengashotellin, johon voit jättää renkaat säilöön kesä- ja talvikauden yli. Varaa aika renkaiden vaihtoon Porvoossa ja hoida kausivaihto vaivattomasti.