Renkaiden vaihto Rauma

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Rauma - 1kpl Pori - 1kpl Huittinen - 1kpl Uusikaupunki - 1kpl

Vianor Rauma

Metallitie 5A
26100 Rauma

Puh. 010 401 3540

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Vianor Pori

Karjalankatu 15
28130 Pori

Puh. 010 401 3240

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Vianor Huittinen

Korkeakoskentie 78
32700 Huittinen

Puh. 0104013210

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Vianor Uusikaupunki

Pohjoistullitie 16
23500 Uusikaupunki

Puh. 010 401 3380

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Renkaiden vaihto Raumalla

Säästä omaa aikaasi ja vaihdata renkaat autoosi Rauman Vianorissa. Hoidamme Rauman palvelupisteellä henkilöautojen, moottoripyörien ja raskaan kaluston renkaanvaihdot. Saat palvelupisteeltä myös muut rengaspalvelut, kuten renkaiden tasapainotuksen, ohjauskulmien säädön sekä renkaiden kausisäilytyksen.

Helppo ja turvallinen renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto Rauman Vianorilla suoritetaan ammattitaitoisten rengasasentajien toimesta. Tarkistamme vaihdon yhteydessä renkaiden kunnon ja mittaamme urasyvyyden digitaalisesti. Saat mittausraportin sähköpostiisi. Varmistamme myös, että renkaiden ilmanpaineet ovat oikealla tasolla. 

Rengasvaihdon hintaan kuuluu myös alumiinivanteiden jälkikiristys 100 kilometrin jälkeen. Lisäksi saat palvelun hintaan sisältyen Rauman Vianorilta mukaasi suojapussit renkaille, säilytyspussin pulteille sekä auton kunnosta kertovan tarkistuskortin.

Tarkista renkaiden kunto

Renkaiden kunto tulisi tarkistaa aina kausivaihdon yhteydessä marraskuun alussa ja maaliskuun lopussa. Urasyvyyttä tulee olla talvirenkaissa vähintään 3 mm ja kesärenkaissa vähintään 1,6 mm. Hanki uudet renkaat viimeistään, kun nämä rajat alkavat lähestyä. 

Jos uusien renkaiden valinta mietityttää, pyydä apua Rauman Vianorin ammattilaisilta. Autamme sinua valitsemaan sopivat renkaat autoosi. Saat renkaat kestämään käytössä pidempään, kun säilytät ne oikein ja ajat rauhallisesti. Löydät Rauman Vianorilta myös rengashotellin, jonne voit jättää renkaat kausisäilöön.

Varaa renkaiden vaihto Raumalla

Ajan varaaminen Rauman Vianorin renkaiden vaihtoon onnistuu helposti verkossa. Asennuksen kesto on määritelty ennalta, joten asennuksen sovittaminen kalenteriin on vaivatonta. Vianor Rauma tarjoaa käyttöösi odotustilan, jossa voit nauttia virvokkeita työn valmistumisen ajan. Varaa aika renkaiden vaihtoon Raumalla, säästä aikaa ja autoile turvallisesti.