Renkaiden vaihto Rovaniemi

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Rovaniemi - 1kpl

Vianor Rovaniemi

Alakorkalontie 3
96300 Rovaniemi

Puh. 010 401 3800

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

HUOM: Olemme avoinna lauantait 13.4, 20.4, 27.4. ja 4.5. klo 9.00 -14.00.

Renkaiden vaihto Rovaniemellä

Tuo autosi nopeaan ja vaivattomaan renkaiden vaihtoon Vianor Rovaniemen ammattilaisille. Rovaniemen piste palvelee sinua henkilöautojen, moottoripyörien ja raskaiden renkaiden vaihdoissa. Löydät Vianor-pisteen myös Sinettästä, jossa hoidamme henkilöautojen rengaspalveluita. Katso tarkemmat palvelupistekohtaisen tarjonnan tiedot palvelupistehakumme avulla. 

Vaivaton ja nopea renkaiden vaihto

Voit varata ajan renkaiden vaihtoon Rovaniemellä helposti verkkosivujemme kautta. Ennalta määritelty asennuksen kesto sekä kiinteä hinta tekevät suunnittelusta helppoa. Vianor Rovaniemen tiloista löytyy mukava odotustila, jossa voit nauttia virvokkeita työn valmistumista odotellessasi. 

Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkastamme, että renkaiden urasyvyydet ovat riittävät, renkaiden kunto hyvä ja ilmanpaine oikea. Lähetämme urasyvyyden mittausraportin sähköpostiisi. Alumiinivanteisille autoille teemme jälkikiristyksen 100 kilometrin ajon jälkeen.

Huomioi nämä renkaiden vaihdossa

Oikeaan aikaan vaihdetut renkaat vaikuttavat oleellisesti autoilun turvallisuuteen. Talvirengaskausi kestää marraskuun alusta maaliskuun loppuun. Talvirenkaita tulee kuitenkin käyttää myös muina aikoina tilanteen niin vaatiessa. 

Toinen turvallisuuteen vahvasti vaikuttava asia on renkaiden kunto. Hyväkuntoiset renkaat riittävällä urasyvyydellä ovat luotettavin valinta autoteille. Pidennä renkaiden käyttöikää ajamalla ennakoivasti ja rauhallisesti sekä pitämällä ilmanpaineet oikeilla tasoilla. Kun tarvitset uudet renkaat, myös niiden hankkiminen onnistuu Vianor Rovaniemen palvelupisteeltä.

Varaa renkaiden vaihto Rovaniemellä

Vianor Rovaniemellä hoidamme renkaiden vaihdon nopeasti ja turvallisesti. Tarkastamme renkaiden kunnon ja autamme tarvittaessa valitsemaan sopivat uudet renkaat. Löydät palvelupisteeltä myös rengashotellin, johon voit halutessasi jättää renkaat säilytykseen kauden yli. Varaa aika vaivattomaan renkaanvaihtoon Rovaniemellä ja aja varmasti ympäri vuoden.