Renkaiden vaihto Turku

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Turku - 1kpl Raisio - 1kpl Rusko - 1kpl Lieto - 1kpl

Vianor Turku, Satakunnantie

Satakunnantie 107
20320 Turku

Puh. 010 401 3400 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Vianor Raisio

Allastie 3
21200 Raisio

Puh. 010 401 4820 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Vianor Rusko

Vahdontie 163
21290 Rusko

Puh. 010 401 3750

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00
Raskas kalusto: 7.00 - 17.00

HUOM: Myymälä suljettu heinäkuun ajan. Palvelemme kuluttaja-asiakkaita Raisiossa.

Vianor Lieto

Ahtonkaari 9
21410 Lieto

Puh. 010 401 3850

Aukioloajat
henkilöautot:
ma-pe: 8.00 - 17.00

Aukioloajat raskas kalusto:
ma-pe 7.00 - 17.00

Renkaiden vaihto Turussa

Varaa aika renkaiden vaihtoon Turkuun Vättin tai Raision Vianoriin. Saat Turun palvelupisteillä kaikki henkilöauton rengaspalvelut kätevästi samasta paikasta, ja Raision pisteellä hoidat lisäksi moottoripyörän rengasvaihdot. Turun lähiympäristössä voit varata ajan Ruskon, Liedon ja Paraisten palvelupisteille. Ruskon ja Liedon pisteet tarjoavat myös raskaiden renkaiden palvelut.

Turvallinen ja nopea renkaiden vaihto 

Turun Vianor-palvelupisteiden ammattilaiset vaihtavat autonrenkaasi nopeasti ja tehokkaasti. Varmistamme vaihdon yhteydessä renkaiden kunnon: mittaamme urasyvyyden digitaalisesti ja tarkistamme ilmanpaineet. Turun palvelupisteillä voit odottaa työn valmistumista mukavissa odotustiloissa, joista löytyy virvokkeita ja ilmainen Wi-Fi. Tarjoamme renkaiden vaihdon hintaan myös alumiinivanteiden jälkikiristyksen, tarkastuskortin sekä suojapussit renkaita varten. 

Saat kaikilta Turun Vianor-palvelupisteiltä lisäksi erikseen hankittua renkaiden pesupalvelun, tasapainotuksen ja rengassäilytyksen. Osa palvelupisteistä tarjoaa myös ohjauskulmien tarkastusta. Näet palvelupistekohtaiset palvelut helposti verkkosivuiltamme.

Renkaiden vaihdossa huomioitavaa

Talvirenkaat tulee muistaa vaihtaa viimeistään 1. marraskuuta jos sää tai keli sitä vaativat, ja kesärenkaat saa vaihtaa 31. maaliskuuta alkaen. Vaihdon kanssa ei kuitenkaan kannata kiirehtiä liikaa, sillä keväinen sää voi yllättää. Vaihda autosi alle aina hyväkuntoiset renkaat. Jos kulumapintaa ei ole enää riittävästi, hanki Vianorin Turun palvelupisteiltä uudet renkaat.

Voit vaikuttaa renkaiden kulumisnopeuteen omalla ajotyylilläsi. Rauhallinen ja ennakoiva ajo auttaa pidentämään renkaiden käyttöikää. Varmista myös, että renkaiden ilmanpaineet ovat suositusten mukaiset. Pidennät käyttöikää lisäksi säilyttämällä renkaat asianmukaisesti kauden yli.

Renkaiden vaihto Turku – varaa aika

Voit varata ajan Turun Vianor-palvelupisteiden renkaiden vaihtoon nopeasti ja helposti netistä. Anna ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto ja säästä aikaa. Samalla varmistat, että renkaat on varmasti kiinnitetty oikein ja turvallisesti. Kun jätät renkaat säilöön Turun palvelupisteiden rengashotelliin, säästät myös tilaa kotona. Varaa aika renkaiden vaihtoon Turussa.