Renkaiden vaihto Vaasa

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Vaasa - 1kpl

Vianor Vaasa

Meijerinkatu 15
65100 Vaasa

Puh. 010 401 3410

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 15.4.- 26.4. klo 8.00 -18.00 sekä lauantait 6.4,13.4, 20.4. ja 27.4. klo 9.00 - 14.00.

Renkaiden vaihto Vaasassa

Vianor Vaasa vaihtaa renkaasi nopeasti ja turvallisesti. Suoritamme Vaasan palvelupisteellä renkaiden vaihtoja henkilöautoille, raskaalle kalustolle ja moottoripyörille. Lisäksi saat pisteeltä muut kattavat rengaspalvelut, kuten tasapainotukset, ohjauskulmien säädöt ja renkaiden säilytyksen. Löydät Vaasan palvelupisteen Vöyrinkaupungista – tuo autosi vaivattomaan renkaiden vaihtoon.

Turvallinen renkaiden vaihto

Renkaiden vaihdon hintaan Vianor Vaasassa sisältyy renkaiden kuntotarkastus. Mittaamme urasyvyyden, toimitamme mittausraportin sähköpostiisi ja varmistamme, että ilmanpaineet ovat oikealla tasolla. Lisäksi hintaan kuuluvat renkaiden suojapussit, säilytyspussi muttereille ja auton kunnosta kertova tarkastuskortti. Alumiinivanteille teemme jälkikiristyksen 100 kilometrin jälkeen.

Renkaiden vaihdossa huomioitavaa

Talvirengaskausi alkaa 1. marraskuuta ja päättyy 31. maaliskuuta ja jos keli tai sää sitä vaativat, niin talvirenkaita on käytettävä sinä aikana. Talvirenkaiden urasyvyys tulee olla minimissään 3 mm, kesärenkaiden 1, 6 mm. On kuitenkin suositeltavaa, että hankit uudet renkaat ennen minimirajojen saavuttamista, sillä renkaat ovat avainsasemassa turvallisessa autoilussa.

Renkaiden käyttöikä pitenee, kun säilytät renkaat oikein. Voit varata Vianor Vaasasta rengashotellin, jossa renkaat varastoidaan hyvin ilmastoituun, UV-säteiltä suojattuun tilaan kauden yli. Pidennät käyttöikää myös ajamalla ennakoivasti ja välttämällä äkkinäisiä kiihdytyksiä sekä jarrutuksia.

Vianor Vaasa – Varaa renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto Vianor Vaasan palvelupisteellä on vaivaton varata verkkosivujemme kautta. Asennuksen kesto on ennalta määritelty, joten renkaiden vaihto on helppo suunnitella. Myös hinta on kiinteä, joten tiedät etukäteen, mitä tulet maksamaan. Työn valmistumista voit odotella Vianor Vaasan mukavassa odotustilassa, jossa on tarjolla virvokkeita sekä maksuton Wi-Fi. Varaa aika renkaiden vaihtoon Vaasassa ja säästä omaa aikaasi.