EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 630kg (92)

Michelin Pilot Sport 5

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 630kg (92)

Sporttista ajoa kesäisille teille

Michelin Pilot Sport 5 -kesärenkaat on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta urheilullisille autoille. Pilot Sport 5 -renkaat sopivat erityisesti tehokkaisiin autoihin, jotka vaativat tarkkaa ohjausta ja vakautta. Rengas soveltuu hyvin myös hybridi- ja sähköautoihin.

* Reaktiivinen ja tarkka ohjaustuntuma

* Erinomainen pito ja jarrutusominaisuudet märällä sekä kuivalla tiellä

* Hyvä suorituskyky yhdistettynä tyylikkääseen ulkonäköön

Urheilullista suorituskykyä vauhdikkaaseen ajoon

Michelin Pilot Sport 5 on urheilullinen kesärengas, joka tarjoaa ajonautintoa ja kestävyyttä. Renkaassa on hyödynnetty Michelinin innovatiivista Dynamic Response -teknologiaa, joka parantaa ohjaustuntumaa ja ajovakautta. Rengas on suunniteltu kestämään suorituskyvystä tinkimättä.

Michelin Pilot Sport 5 -kesärenkaan maksimaalinen pito ja erinomaiset jarrutusominaisuudet kuivalla ja märällä tiellä tekevät siitä erinomaisen valinnan pohjoisen vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Renkaan leveät urat poistavat tehokkaasti vettä ja parantavat pitoa märällä tiellä. Jäykät ulkosivulohkot parantavat pitoa kuivalla tiellä, mikä parantaa auton hallintaa.

Michelin Pilot Sport 5 -kesärengas on tyylikäs valinta kesäisille teille. Renkaan sivuseinämuotoilu antaa renkaalle tyylikkään, mattamustan ulkonäön, jossa on samettia muistuttava mikrotekstuuri. Jos etsit kesärenkaita, jotka yhdistävät huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään ulkonäön, valitse Michelin Pilot Sport 5.

Michelin - viitoittaa tietä

Michelin on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Michelin on suunnitellut, kehittänyt ja testannut renkaita kaikenlaisiin liikkumisen muotoihin yli vuosisadan ajan. Michelin Group toimii kaikilla mantereilla.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: 922284

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Michelin Pilot Sport 5

Kokonaisarvosana*