Osta henkilöauton kesärenkaat

Osta henkilöauton kesärenkaat verkossa

Etsi autoosi sopivat kesärenkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta henkilöauton kesärenkaat

Näytetään 3 kesärengasta henkilöautoon

Michelin Primacy 4 kesärengas
Polttoainetaloudellisuus: A
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 69dB

Primacy 4

Huippuhyvä jarrutuskyky märällä tiellä
alk. 74,25 €/kpl
tai alk. 14,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 399,00 €

Kesärenkaat – valitse juuri omaan käyttöösi sopivat renkaat

Vianorin valikoimasta löydät parhaat kesärenkaat pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Tarvitsitpa sitten renkaan, joka takaa tasapainoisen menon sadesäässä, tai renkaan, joka auttaa alentamaan polttoainekustannuksia, löydät valikoimastamme juuri omiin tarpeisiisi sopivat kesärenkaat.

Henkilöauton kesärenkaat 2021

Kotimaan kesä ei ole aina pelkkää auringonpaistetta, vaan syytä on varautua myös vaativampiin sadekeleihin. Tällöin erinomaisen märkäpidon tarjoaa Nokian Hakka Blue 2, joka on henkilöautoihin ja perheautoihin suunniteltu hiljainen kesärengas.

Kun suorituskyky ja ajotuntuma ratkaisevat, oikea valinta kesälle 2021 on Nokian Hakka Black 2, joka tarjoaa viileää suorituskykyä kesäteille eri sääolosuhteisiin. Nokian Hakka Black 2 on hyvä kesärengas suorituskykyisiin autoihin, sillä sen pintamalli ja rakenne takaavat tarkan ajotuntuman ja äärimmäisen vakauden myös ääritilanteissa.

Erinomaista hinta-laatusuhdetta etsiessä kannattaa tutustua Nokian Nordman-kesärenkaisiin. Vuoden 2021 suorituskykyisiin kesärengasuutuuksiin lukeutuu Nordman SZ2, joka etenee hallitusti niin asvaltilla kuin sorapinnalla ja on helposti hallittavissa myös ääritilanteissa. Nordman SZ2 soveltuu kuskeille, jotka haluavat löytää edullisen kesärenkaan hyvillä ominaisuuksilla.

Löydät meiltä laajan valikoiman kesärenkaita myös muilta valmistajilta, kuten Michelin, Bridgestone, GT Radial, Radar, Tecnica ja Blacklion. Anna ammattitaitoisten rengasasentajiemme hoitaa renkaiden asennus puolestasi. Kattavat rengaspalvelumme takaavat, että renkaasi on tarkistettu ja asennettu turvallisesti. Lue lisää renkaanvaihdosta täältä >>