Elämäsi turvallisella matkalla

"Renkaan jarrutus- ja sivuttaispito on testin parasta tasoa. Rengas on helppo hallittava kaikissa ajotilanteissa ja se loistaa erityisesti märällä tiellä. Rengas on hiljainen ja ajotuntuma on upea."

- Tekniikan Maailma 6/2022 / Nokian Tyres Hakka Blue 3

Nokian Tyres -renkaat

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita autoilijoille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja ennakoitavuutta. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin ympäristölle. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria.

Hakka Black 3

Uutuus!Hakka-turva
Hakka Black 3 on laadukas kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Se sopii myös erinomaisesti uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin. Nauti ensiluokkaisesta pidosta, alhaisesta äänitasosta ja tarkasta ajettavuudesta kaikissa ajo-olosuhteissa.
alk. 135,25 €/kpl
tai alk. 28,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 649,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Hakka Black 3 SUV

Uutuus!Hakka-turva
Hakka Black 3 SUV on laadukas kesärengas suurempiin katumaastureihin. Nauti vakaasta ja täsmällisestä ajotuntumasta korkeissakin nopeuksissa.
alk. 205,25 €/kpl
tai alk. 38,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 929,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

Hakka Blue 3

(82 arvostelua)
Hakka-turvaTestivoittaja
Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Luokkansa paras premium-kesärengas sateisilla keleillä tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Erinomaisen märkäpidon ja lämpötiloihin mukautuvan pintaseoksen yhdistelmä takaavat mukavan ajon kaikissa kesän olosuhteissa.
alk. 102,75 €/kpl
tai alk. 23,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 519,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB

Hakka Blue 3 SUV

(16 arvostelua)
Hakka-turva
Premium-kesärengas pieniin ja keskisuuriin katumaastureihin ja crossovereihin. Erinomaisen märkäpidon ja lämpötiloihin mukautuvan pintaseoksen yhdistelmä takaavat mukavan ajon kaikissa kesän olosuhteissa.
alk. 152,75 €/kpl
tai alk. 30,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 719,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Hakka Green 3

(149 arvostelua)
Hakka-turva
Ympäristöystävällinen kesärengas vihreämpään autoiluun, pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin sekä sähkö- ja hybridiautoihin. Tämä rengas mahdollistaa pidempiä matkoja – uusi kumiseos takaa jopa 35 % paremman kulumiskestävyyden.
alk. 85,25 €/kpl
tai alk. 20,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 449,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 68dB

Hakkapeliitta R5

(1 arvostelu)
Kaupan päälle 50 €:n etuseteliUutuus!Hakka-turvaTestivoittaja
Puhtaasti turvallinen
alk. 122,75 €/kpl
tai alk. 26,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 599,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

Kaupan päälle 50 €:n etuseteliUutuus!Hakka-turvaSähköautot
Puhtaasti turvallinen
alk. 310,25 €/kpl
tai alk. 53,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 1349,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Hakkapeliitta R5 SUV

Kaupan päälle 50 €:n etuseteliUutuus!Hakka-turvaTestivoittaja
Puhtaasti turvallinen
alk. 172,75 €/kpl
tai alk. 33,00 €/kk
4kpl asennettuna alk. 799,00 €
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

50 € etuseteli kaupan päälle

Kun ostat Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirengassarjan nyt, saat 50 €:n etusetelin kaupan päälle. Edun voit käyttää mihin tahansa autohuoltopalveluun (esim. määräaikaishuoltoon) tai Nokian Tyres Hakka -kesärenkaiden ostoon. Etu on voimassa 30.11.2023 asti ja etuseteli on käytettävissä 31.5.2024 saakka. Etu ei ole vaihdettavissa rahaksi ja se on käytettävä yhdella kertaa, eikä jäljelle jäänyttä rahaa palauteta.

Esim. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10
205/55R16 799 €

Hinnat sisältävät neljä rengasta vanteille asennettuna, tasapainotukset, venttiilit, painot, kierrätysmaksut sekä allevaihdon.

Tarjous on voimassa verkkokaupassamme ja palvelupisteissämme. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Nokian Tyres Hakka Black 3 - Viileää hallintaa

Tehokkaisiin autoihin suunniteltu Hakka Black 3 on turvallinen ja luotettava kumppani keväästä syksyyn. Renkaan ohjaustuntuma on täsmällinen ja rengas pitää niin jyrkissä kaarteissa, kuumalla asfaltilla kuin märällä tielläkin.

Nokian Renkaat – turvallisuuden edelläkävijä

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja Nokian Renkaat on turvallisuuden edelläkävijä. Brändin juuret yltävät aina vuoteen 1898 saakka, kun Suomen Gummitehdas perustettiin. Ikonisen rengastalon taustalta löytyy siis yli 120 vuotta kokemusta. Nokian Renkaat valmistaa pitävät ja turvalliset autonrenkaat henkilöautoille, maastureille, pakettiautoille ja raskaalle kalustolle. 

Pohjoisen ankarat säät ovat olleet omiaan kehittämään renkaita, jotka pitävät haastavimmissakin olosuhteissa. Nokian Tyres premium-renkaat ovat turvallisia, luotettavia ja varmoja sekä kuivalla että märällä asfaltilla. Laadukkaat renkaat parantavat myös suorituskykyä, lisäävät ajomukavuutta ja luovat mielenrauhaa tien päällä.

Nokian Renkaat – optimoitua suorituskykyä

Nokian Renkaat auttavat ajamaan vakaasti ja turvallisesti läpi vuoden. Renkaiden  luotettavan pidon ansiosta jarrutusmatka on lyhyt ja auto pysähtyy tarkasti. Renkaissa on erinomainen märkäpito, joten auton hallittavuus on hyvä myös sateella. Korkean märkäpidon ansiosta auto ei myöskään lähde herkästi vesiliirtoon. 

Nokian Tyres -renkaat ovat testatusti hiljaisia, mikä parantaa ajomukavuutta. Vuosikymmenten tuotekehittelyn tuloksena renkaissa on suorituskykyä ja taloudellista ajoa optimoivat materiaalit sekä turvallisuutta parantava pintakuviointi. Renkaiden erinomainen kulumiskestävyys auttaa pidentämään niiden käyttöikää huomattavasti. Pidempi käyttöikä on hyödyksi sekä kuluttajalle että ympäristölle, minkä lisäksi renkaiden matala vierintävastus auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja autoilun päästöjä. 

Nokian Tyres -kesärenkaat

Kesärenkaiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä märkäpito, alhainen melutaso sekä pieni vierintävastus. Suomessa kesärenkaiden käyttöaikaan mahtuu paahtavien hellepäivien lisäksi keväisiä pakkasaamuja ja huurteisia syysiltoja. Nokian Tyres -kesärenkaat on suunniteltu vastaamaan Suomen sääolosuhteita mahdollisimman tehokkaasti.

Vianorin kesärenkaiden valikoimasta löydät sopivat renkaat jokaiseen autotyyppiin. Nokian Tyres Hakka Black 3 on erinomainen valinta urheilullisiin ja tehokkaisiin autoihin. Se tarjoaa täsmällistä ajotuntumaa sekä ensiluokkaista pitoa myös jyrkissä kaarteissa. 

Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärenkaat sopivat pieniin ja keskikokoisiin autoihin. Renkaiden matalan vierintävastuksen ansiosta ne rullaavat kepeästi ja pitävät polttoaineenkulutuksen maltillisena. Hakka Green -renkaista löytyy sopivat koot myös sähkö- ja hybridiautoihin.

Nokian Tyres -talvirenkaat

Nokian Renkaiden talvirenkaat ovat talviautoilijan paras turva. Talviautoilun konkarina Nokian Renkaat valmistaa sekä nasta- että kitkarenkaita, jotka taipuvat pohjoisen ankariin olosuhteisiin. 

Nokian Tyres -nastarenkaat

Nastarenkaat ovat oikea valinta silloin, kun halutaan maksimaalista jää- ja lumipitoa talvisilla teillä. Renkaissa on erinomainen pito, joka auttaa hallitsemaan autoa liukkailla keleillä. Modernin nastateknologian ja kuviopalojen ansiosta Nokian Tyres -renkaiden jarrutusmatka on lyhyt. Auto on myös helpompi oikaista, mikäli se lähtee luistamaan sivuttain. Tämä auttaa ehkäisemään talven mahdollisia vaaratilanteita. 

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarenkaat tarjoavat varmaa pitoa lumella ja jäällä. Renkaissa on tuplanastateknologia, jonka ansiosta pito pysyy erinomaisena sekä kiihdytyksissä ja jarrutuksissa että mutkissa. Pintakuvion vahva lamellointi parantaa turvallisuutta entisestään.

Nokian Tyres -kitkarenkaat

Nokian Tyres -kitkarenkaat sopivat talviautoiluun erityisesti lumisille teille. Niissä on nastarenkaita pienempi vierintävastus, mikä säästää polttoainetta ja auttaa ajamaan taloudellisesti. Nokian kitkarenkaat ovat myös mukavan hiljaiset ajaa. Kitkarenkaiden ominaisuudet pääsevät parhaiten esiin pakkassäällä, jolloin pito on erinomainen. Jäisellä tiellä ajettaessa ennakoiva ajo on tärkeää..

Nokian Renkaiden valikoimasta löytyy turvallisia ja ajovarmoja kitkarenkaita. Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV on varustettu Arctic Grip Crystals -hiukkasilla, jotka parantavat renkaan jääpitoa. SilentDrive™-teknologian ansiosta renkaiden melutaso on erityisen alhainen. 

Valitse sopivat Nokian Tyres -renkaat 

Monet tekijät vaikuttavat siihen, millaiset renkaat autoon kannattaa valita. Tässä vinkkejä sopivien renkaiden valintaan:

  • Tarkista autoon sopivat rengaskoot. Käytä apunasi Vianorin rengashakukonetta ja rengaskokotaulukkoa.
  • Ota sääolosuhteet huomioon. Nastarenkaat pitävät parhaiten jäisillä teillä, mutta myös kitkarenkaat ovat erinomainen vaihtoehto talvirenkaaksi.
  • Mieti omaa ajotapaasi. Taloudelliseen ajoon sopivat rullaavat, pienen vierintävastuksen renkaat. Korkean ohjaustarkkuuden renkaat taas antavat täydellisen hallinnan jyrkissä kaarteissa ja sporttisessa ajossa.

Vianor tarjoaa laajan valikoiman Nokian Tyres -renkaita, joilla ajat turvallisesti ympäri vuoden. Ensiluokkaisten premium-renkaiden lisäksi Vianor tarjoaa ammattitason rengas- ja autohuoltopalvelut. Hanki Nokian Tyres -renkaat ja auton huoltotyöt luotettavasti saman katon alta.