Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 630kg (92)

Bridgestone Blizzak Spike 3

Nastarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 630kg (92)

Valmiina suorittamaan läpi talven

Blizzak Spike 3 on ensiluokkainen nastarengas autoilijalle, joka arvostaa moitteetonta hallintaa talven haastavissa ja arvaamattomissa ajo-olosuhteissa. Henkilöautoihin ja katumaastureihin suunnitellussa renkaassa yhdistyvät edistyksellinen teknologia ja ajomukavuus.

* Erinomainen jarrutuskyky ja pito jäällä

* Parempi hallinta ja tarkka käsiteltävyys lumella

* Entistä pidempi käyttöikä

Erinomainen jarrutuskyky ja pito jäällä

Bridgestonen edistyneellä teknologialla varustettu Blizzak Spike 3 takaa erinomaisen pidon ja käsiteltävyyden sekä loistavat jarrutusominaisuudet olipa tien päällä jäätä, lunta tai sohjoa. Renkaan uusi pintakuvio, jossa on 35 % enemmän nastoja, varmistaa paremman suorituskyvyn jäällä. Uudet, erittäin kestävät nastat maksimoivat paikallisen kontaktipaineen, minkä ansiosta suorituskyky jäällä on entistä parempi antaen turvaa äärimmäisissä talviolosuhteissa.

Parempi hallinta ja tarkka käsiteltävyys lumella

Blizzak Spike 3 -renkaalla voit ajaa luottavaisin mielin lumisissa talviolosuhteissa. Keskellä olevan jatkuvan V:n muotoisen kuviopalan ansiosta renkaan pito- ja jarrutusominaisuudet lumella ovat erinomaiset, mikä takaa hyvän käsiteltävyyden talviolosuhteissa.

Entistä pidempi käyttöikä

Blizzak Spike 3 -nastarenkaan optimoitu jäykkyys kumiseoksen ja pintakuvion välillä parantaa renkaan käyttöikää, ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden nauttia erinomaisesta suorituskyvystä pitkään.

Bridgestone - eturivin rengasratkaisuja

Bridgestone on maailman suurin henkilöauton renkaiden valmistaja ja siten se pystyy tarjoamaan rengasalan uusimpia ratkaisuja. Vianor tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia renkaita moniin käyttötarkoituksiin yhteistyössä Bridgestonen kanssa.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Bridgestone Blizzak Spike 3

Kokonaisarvosana*