Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×

Henkilöauton nastarenkaat - GT Radial

Merkki

Leveys

Korkeus

Vanne

Auton tyyppi

Rengastyyppi

Tuotelistauksen alkaen hinnat ovat tuotteen pienimmän koon hintoja.

Lue lisää renkaiden valitsemisesta

Nastarengas on varma valinta vaihtuviin sääolosuhteisiin

Talven vaihtelevissa sääolosuhteissa renkaiden pito on ensiarvoisen tärkeää. Niin jäiset kuin lumisetkin talvitaipaleet taittuvat turvallisesti, kun alla on oikeanlaiset renkaat. Nastarengas on varmin ja turvallisin vaihtoehto vaihtuviin sääolosuhteisiin, sillä se säilyttää pidon niin lumisilla kuin jäisilläkin ajoradoilla. Jäisellä tiellä nastat purevat kiinni liukkaaseen alustaan ja varmistavat auton parhaan mahdollisen hallittavuuden ja lyhyimmän jarrutusmatkan vaikeista olosuhteista huolimatta.

Tarkista nastarenkaiden kunto

Talven kynnyksellä on aika tarkistaa renkaiden kunto. Nastarenkaista tulisi tarkastaa, että nastoja on tarpeeksi jäljellä ja ne ovat tukevasti paikoillaan. Nastaton nastarengas on vaarallinen, eikä vastaa ajo-ominaisuuksiltaan kitkarengasta. Heiluvat tai taipuneet nastat ovat turvallisuusriski, sillä ne huonontavat renkaiden pitoa ratkaisevasti. Taipunut nasta ei pure jäähän ja pitää heikosti sohjossa ja lumella.

Vianorin rengaspalvelut

Talvirenkaiden oikeanlainen säilytys pidentää huomattavasti renkaiden ikää. Vianorin rengashotellissa renkaat säilytetään oikeissa olosuhteissa suojattuna valolta, kosteudelta ja liialliselta lämmöltä. Jos talvirenkaita säilytetään Vianorin rengashotellissa, ammattilaiset hoitavat kuntotarkastuksen automaattisesti ja ilmoittavat asiakkaalle uusien talvirenkaiden hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi. Henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivat talvirenkaat sekä asentaa ne paikoilleen. Vianorissa hoituu myös kätevästi renkaiden tasapainotukset sekä korjaukset.

Laaja rengasketju, kattava talvirengasvalikoima


Vianorin talvirengasvalikoimasta löydät Nordman-, Michelin-, Bridgestone-, GT Radial- sekä Nokian-talvirenkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin citymaastureihinkin. Koska Vianorin toimipisteitä on ympäri Suomea yli 70 kappaletta aina Helsingistä Nuorgamiin, ei uusia talvirenkaita tarvitse etsiä kaukaa niiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi. Toisaalta talvirenkaat voi tilata helposti myös Vianorin verkkokaupasta. Näillä sivuilla voi tarkemmin tutustua Vianorin rengasvalikoimaan ja valita sopivimmat talvirenkaat ja huoltopalvelut tarpeen mukaan.

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×