Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

GT Radial IcePro 3 EVO

Nastarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Turvallista ajoa jäisillä teillä

Henkilöautojen tarpeisiin suunniteltu GT Radial IcePro 3 EVO -nastarengas tarjoaa parannettua lumi- ja jääpitoa pohjoisen talviolosuhteisiin. Renkaat ovat oiva valinta kuljettajille, jotka etsivät turvallista ja luotettavaa suorituskykyä jäällä, lumessa ja sohjossa.

*Kontrollia jäisillä teillä

*Hyvä pito jäällä ja lumella

Erinomainen pito jäällä ja lumella

IcePro 3 EVO -nastarenkaat on suunniteltu selviytymään pohjoisen vahtelevista talviolosuhteista. Suomessa suunnitellut ja valmistetut uuden sukupolven nastat takaavat aikaisempaa paremman lumi- ja jääpidon. Renkaan suuntakuvio leveillä urilla auttaa poistamaan sohjoa ja lunta renkaan ja tien välistä varmistaen turvallisen ajon talvisilla teillä. Pohjoisen olosuhteisiin kehitetty arktinen kumiseos on suunniteltu tarjoamaan hyvää pitoa ja vakautta jäällä ja lumella.

Paranneltu ajomukavuus

IcePro 3 EVO nastarenkaan V-muotoinen suuntakuvio auttaa poistamaan lunta ja vettä renkaan pinnalta, mikä parantaa käsiteltävyyttä ja pitoa. Renkaan keskiosa on optimoitu tarjoamaan suurempi kosketuspinta, mikä parantaa vakautta ajettaessa suuremmilla nopeuksilla. Lisäksi olkapääalueen muotoilu vähentää rengasmelua, luo hiljaisemman ajokokemuksen ja lisää mukavuutta.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasalasta. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

 

 

 

 

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial IcePro 3 EVO

Kokonaisarvosana*