Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10: 225/45R17 94T XL

Nastarenkaat

(394 arvostelua)

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 670kg (94)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Äärimmäistä vakautta ja hallittavaa ajettavuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa.

Kevyesti rullaava rengas vähentää haitallisia päästöjä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot sekä ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput on saatu minimoitua. Voit nauttia hiljaisista kilomeitreist

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

Tekniikan Maailman (18/2023, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 oli testivoittaja.

TM

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -talvirengas on testin paras. Renkaan pito jäällä ja lumella on erinomainen. Renkaan hallittavuus on helppo säilyttää haastavissakin ajotilanteissa. Rengas on mukavan hiljainen.


Moottori-lehden (8/2021, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 vei voiton. 

Renkaan todettiin olleen testissä paras jäällä ja lumella. Erinomainen veto- ja jarrutuspito, erinomainen keulapito kaarteissa, viihdyttävät ajo-ominaisuudet. Asvaltilla turvallisin ääritilanteissa, looginen ajokäytös märällä ja kuivalla, suuntavakaa. 


Tekniikan Maailman (18/2022, Suomi) testissä Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 oli testivoittaja.

TM

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 on testin paras jäällä ja lumella. Se on ainoa jääkategoriassa maksimipisteet saavuttanut rengas. Rengas sai kiitosta hyvästä ajettavuudesta sekä turvallisesta ja rauhallisesta käytöksestä, joka pysyy luotettavana kaikissa olosuhteissa.

Tuttu merkki jo aikaisemmilta vuosilta
Ritu 54 - 4.6.2024
Ostin talvirankaat,joten odottavat vielä jääkelejä.
Nokia tyres hakkapeliitta 10
mk 56 - 21.5.2024
todella tyytyväinen.vakaa rengas ajaa. hyvä pito lumessa ja jäisellä tiellä.
Talvirenkaiden kärkeä.
takatukkaelvis - 4.5.2024
Hyvin pitävät talvirenkaat. Ei muuta moittimista mutta aika meluisat auton sisätiloihin asti. Tosin jos olisi laatuauto niin ei lie haittaisi.
Toivottavasti turvallinen talvirengas
Hanski50 - 2.5.2024
Uudet renkaat menevät all vasta loka-marraskuussa, en pysty vielä objektiiviseen arvioon.
Erittäin hyvä 0-keli pito
pili.keitsi - 28.4.2024
Ostin pari viikkoa sitten mutta rengas teki hyvän vaikutuksen yhden lumikaaoksen aikana, tosin olen lähes aina ajanut Nokialaisilla kesät talvet
Korkea rengaspaine ihmetyttää
Hiihtolomalainen - 18.4.2024
Renkaiden koko on 235 x 65/ 17 ". Ihmettelin, kun uusien renkaiden paineet auton mittausjärjestelmän mukaan oli 270-295 kPa, vaikka ohjearvo on 250 kPa. Edessä oli Lapin matka ja raskas kuorma, joten ajattelin, että ehkä tuo korkeampi paine on matkalle hyväksi. Matkan aikana kuitenkin paineet nousivat niin, että toisessa takarenkaassa paine oli jo 335 kPa. Ulkolämpötila oli yli + 10 astetta. Päivämatkan pituus oli 900 km. Kotiin päästyäni parin päivän päästä mittautin kylmien renkaiden paineet. Ne olivat tasolla 270-280 kPa. Mistähän tämmöinen vaihtelu voi johtua ?
Piikkipyörät - pitkästä aikaa
Darth Pa - 29.3.2024
Ostin nämä matkallani Lappiin. Aiemmat Viking-merkkiset kitkat olivat ihan morjens. Menomatkalla oli loskakelillä vähän "äksöniä" renkaiden vuoksi ja paluumatkalle oli jo pakko hommata toiset. Vaihtoehtoina olivat Bridgestone ja Nokia, joista sitten suositeltuna Nokialaiset otin - kitkarenkaita ei ollut valikoimissa. Hyvin ovat toimineet. Kunnon lumiolosuhteisiin en ole vielä päässyt niitä kokemaan. Pääkaupunkiseudun olosuhteisiin nastarenkaat ovat kyllä ehkä "vähän liikaa", koska nastojen "rallatus" paljaalla asfaltilla suorastaan nolottaa. Näillä ei jäillä joudu luisuun.
Parhaat vaihtelevaan talvikeliin
Rajan mies - 29.3.2024
Vaihdokin mukana tuli japanilaisen merkin Malesiassa tehdyt uudet nastat. Pari kuukautta kestettiin liukastelua ja urissa nuljuamista. Lopulta mitta tuli täyteen ja alle hankittiin kympit. Ero valtava, oli talvikeli mikä tahansa. Seuraavaksi kesäkumit myös Nokialta.
luotettava talvirengas
Veko - 19.3.2024
ostin renkaat noin 2 viikkoa sitten, edelliset oli saman firman laatua. Turvallisuus - hyvä maine tuotemerkissä ratkaisi hankinnan merkin eduksi.
Laadukas ja mukavanoloinen talvirengas
RK - 19.3.2024
Hankin talvirenkaiksi kesken talvikauden. Vielä vähän kilometrejä alla, mutta mm. ajokäytös ja äänet muuttuivat edukseen vanhoihin verrattuna, joissa kuviotakin kuitenkin oli vielä 6 mm.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

Kokonaisarvosana*