Bridgestone-renkaat

 

Bridgestone rengasvalikoima

Bridgestone on maailman suurin henkilöauton renkaiden valmistaja ja siten se pystyy tarjoamaan rengasalan uusimpia ratkaisuja. Vianor tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia renkaita moniin käyttötarkoituksiin yhteistyössä Bridgestonen kanssa.

Turanza 6

Bridgestonen Turanza 6 on laadukas henkilöautonrengas, joka sopii myös hybridi- ja sähköautoihin. Se tarjoaa kuljettajalle luotettavaa ja hallittua ajamista pohjoisen kesän vaihtelevissa sääolosuhteissa.
alk. 107,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 539,00 €
tai alk. 53,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB

Potenza Sport

Äärimmäistä suorituskykyä niin kuivalla kuin märällä ajoalustalla. Rengas pitää hallinnan kuljettajalla ja vapauttaa auton suorituskyvyn. Tämä rengas vastaa autoilijoiden suorituskykyisiä renkaita koskeviin odotuksiin.
alk. 207,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 939,00 €
tai alk. 93,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Turanza T005

Bridgestone Turanza T005 on laadukas kesärengas henkilöautoihin. Se sopii kuljettajille, jotka haluavat ajaa luottavaisin mielin sekä märällä että kuivalla tiellä.
alk. 87,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 459,00 €
tai alk. 45,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

Bridgestone - maailmanlaajuinen luottobrändi

Innovaatioon ja teknologiaan keskittyvä Bridgestone on yksi maailman suurimpia renkaiden valmistajia. Bridgestonen tuotantolaitosten, tutkimuskeskusten ja kattavan myyntiverkoston ansiosta merkin renkaita on saatavilla ympäri maailmaa jopa 150 maassa.

Bridgestone tuottaa laadukkaita ja kestäviä renkaita yli 90 vuoden kokemuksella ja keskittyy tuotannossaan myös ympäristöystävällisyyteen. Sitoutumalla hiilijalanjäljen pienentämiseen, renkaiden kierrättämiseen ja kestävien materiaalien käyttämiseen, Bridgestone-renkaiden polttoainetehokkuus ja käyttöikä on kehitetty huippuunsa. 

Monipuoliset ja turvalliset Bridgestone renkaat

Bridgestone-renkaat sopivat erilaisiin ajoneuvotyyppeihin ja ajo-olosuhteisiin. Renkaiden korkea suorituskyky mahdollistaa erinomaisen ajoturvallisuuden ja luotettavuuden pohjoismaiden vaativissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa. 

Bridgestone-renkaiden ominaisuudet testataan tuotannon aikana perusteellisesti, jotta kaikki rengasmallit täyttävät, tai jopa ylittävät, alan standardit. Renkaiden optimaalisen pidon ansiosta jarrutusmatka on Bridgestone-renkailla mahdollisimman lyhyt. Kulutuspinnan kestävä kuviointi pidentää renkaiden käyttöaikaa ja huippuluokan materiaalit vähentävät renkaiden epätasaista kulumista.   

Innovaation edelläkävijä

Tekninen kehitys on Bridgestone-renkaiden valmistuksen kulmakivi. Yritys investoi tutkimukseen ja jatkuvaan tuotekehitykseen parantaakseen renkaiden turvallisuutta, suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Bridgestonen Ecopia EP001S -kesärengas oli yksi maailman ensimmäisiä renkaita, joka merkittiin EU-rengasmerkinnän mukaan A-luokan renkaaksi sekä märkäpiodon että polttoainetaloudellisuuden puolesta. Myöhemmin yhdeksi Bridgestonen suurimmaksi innovaatioksi on noussut renkaiden materiaaleissa käytettävä run-flat-teknologia, joka mahdollistaa ajamisen puhjenneella renkaalla ilman painetta. 

Bridgestone-kesärenkaat

Vianorin kesärenkaiden valikoimasta löydät laadukkaat Bridgestone-kesärenkaat alhaisella melutasolla ja erinomaisella märkäpidolla. Bridgestone-kesärenkaat sopivat niin Suomen epävakaaseen kesään kuin ulkomaanmatkan lämpimämpiin hellepäiviin. Tuotevalikoimamme luotettavat kesärenkaat käyvät sekä mökkitielle että reissuun.

Bridgestone Turanza -kesärenkaat

Bridgestone Turanza -malliston renkaat ovat hiljaiset ja ohjattavuudeltaan vakaat. Uusi Turanza 6 -rengas on laadukas henkilöautonrengas, jolla koko perhe matkustaa turvallisesti läpi kesän. Turanza T005 -renkaat taas on suunniteltu vaativia olosuhteita varten. Teräksellä vahvistettu runko vähentää T005-renkaiden vierintävastusta ja leveät, pitkittäiset urat minimoivat vesiliirron riskin kesäsateessa.  

Bridgestone Potenza -kesärenkaat

Urheilulliset Bridgestone Potenza Sport -renkaat sopivat täydellisesti sporttiseen ajoneuvoon, kun vaadit renkailta äärimmäistä suorituskykyä ja hallintaa. Sekä valikoimamme Bridgestone Potenza Sport ja Potenza S007 -kesärenkaat ovat luotettava valinta niin kuivalla kuin märällä tiellä. 

Valitse sopivat Bridgestone-renkaat

Valitse uudet renkaasi aina käyttötarkoituksen ja ajoneuvon mukaan. Optimaalisen ajomukavuuden ja turvallisuuden saavuttamiseksi, huomioi rengasvalinnassasi seuraavat tekijät. 

  • Ajoneuvon ominaisuudet. Ajoneuvon koko, vuosimalli ja merkki vaikuttavat sopivien renkaiden valintaan. Jos ajoneuvosi ominaisuudet mietityttävät, löydät nämä tiedot yleensä ajoneuvon omistajan käsikirjasta tai kuljettajan puoleisen oven rengaskilvestä.
  • Rengaskoko. Erityyppisissä autoissa käytetään myös eri kokoisia renkaita. Tarkista ajoneuvollesi sopiva rengaskoko ennen uusien renkaiden hankkimista. Oikean kokoisilla renkailla autoilu sujuu huolettomasti ja renkaat pysyvät käyttökelpoisina mahdollisimman pitkään.
  • Käyttötarkoitus. Ajatko pitkiä työmatkoja henkilöautolla vai kuljetatko raskaita kuormia suuremmalla ajoneuvolla? Ajoneuvon käyttötarkoitus vaikuttaa sopivien renkaiden ominaisuuksiin. Mieti, arvostatko renkaissa optimaalista pitoa jäisillä ja lumisilla teillä, parempaa suorituskykyä vaativissa olosuhteissa, mukavaa maantieajoa ajoa vai hyvää polttoainetehokkuutta. 
  • Kysy neuvoa rengasalan ammattilaiselta. Jos sopivien Bridgestone-renkaiden valitseminen mietityttää, pyydä apua Vianorin rengasalan ammattilaiselta. Näin renkaasi ovat varmasti mahdollisimman turvalliset ja korkealaatuiset. Avustamme sinua sopivien renkaiden löytämisessä ajoneuvosi, ajotarpeidesi ja vuodenajan mukaan.  

Löydät Vianorilta huippuluokan Bridgestone-renkaat, jotka eivät petä edes vaativissa olosuhteissa. Laajan rengasvalikoiman lisäksi Vianor tarjoaa myös auton ja renkaiden ammattitasoiset huoltotyöt, kuten Bridgestone-renkaiden vaihdon ja renkaiden säilytyksen rengashotellissa.