Dezent TG Silver alumiinivanne

Dezent TG Silver

Alumiinivanteet

Dezent TG Silver alumiinivanne

Hae rekisteritunnuksella, automallilla tai vannekoolla, niin näet sinulle sopivan vanteen hinnan.

Suorasovitteinen vanne Mercedes autoihin. Soveltuu 8x17 ja 8x18 koossa myös Vitoon. Vanteeseen sopii auton alkuperäinen70 mm keskimerkki. Suurin osa vannemallin soveltuvuuksista ECE hyväksyttyjä Mercedes autoihin. Vanne soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Valmistaja myöntää vanteelle kolmen vuoden pintakäsittelytakuun. Vanne on TÜV-testattu ja hyväksytty.

Tarkista soveltuvuus ja kokeile miltä vanteet näyttävät omassa autossasi 3D vannesovittimella.

Tässä vanteessa on erittäin kestävä SR3-pinnoite. Se on erittäin joustava ja kova pinta Suomen vaativiin talviolosuhteisiin.

SR3 on lyhenne sanoista "Salt Resistant" eli suolauksen kestävä ja numero viittaa 3-kerroksiseen pinnoiteprosessiin, johon kuuluu pohjustus, maalipinta ja viimeistely. Pohjamaali eli pulveripohjamaali (musta tai hopea) ruiskutetaan elektrostaattisesti, sulatetaan eli kiinnitetään uunissa 210 asteessa noin 40 min, joka antaa erittäin kovan pohjan pinnoitteelle. Nestemäinen akryylimaalipinta paistetaan 180 asteessa noin 40 min. Akryylipintamaalin väri valitaan vanteen värin mukaan. Viimeinen eli päällimmäinen pinta tulee riippuen vannemallista joko pulveri- tai akryylilakalla. Tällä saadaan aikaiseksi erittäin joustava ja kova pinta.

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Dezent TG Silver

Kokonaisarvosana*