Innovatiivisia tuoteuutuuksia ja kattava rengasvalikoima tulevaan talveen

Tulevan talven rengasvalikoimassa on täysin uusia huipputuotteita sekä tuttuja luottorenkaita lukuisilta valmistajilta. Nokian Renkaat tuo markkinoille uuden nastattomien talvirenkaiden lippulaivavalikoiman, josta löytyy erikoistuotteet niin sähköautoille ja hybrideille kuin katumaastureille ja crossovereille. Uutuuksien joukossa ovat myös vaativaan talvikäyttöön kehitetyt Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 ja CR4 -renkaat paketti- ja jakeluautoihin.

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 – innovatiivinen yhdistelmä talvipitoa, hiljaisuutta ja ajomukavuutta 

Nokian Renkaat tuo markkinoille uuden pohjoismaisten nastattomien talvirenkaiden lippulaivavalikoiman. Henkilöautoille ja katumaastureille suunniteltu uusi Hakkapeliitta R5 tuottaa ennennäkemättömän jääpidon ja mukavuuden sekä ympäristöystävälliset ajo-ominaisuudet erityisesti Pohjoismaiden talveen. Erinomaiset talviturvallisuusominaisuudet ovat suoraa tulosta uudesta pintakuviosta, pitohiukkasten kaltaisista innovaatioista, tarkasta testauksesta ja määrätietoisesta tutkimuksesta.  

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5

Tuoteperheen erikoistuote on sähköautoille ja hybrideille tarkoitettu Hakkapeliitta R5 EV, jonka poikkeuksellisen alhainen äänitaso lisää ajomukavuutta. Uusi Hakkapeliitta R5 SUV on puolestaan tehokkaiden ja suurten katumaastureiden ja crossovereiden tarpeisiin suunniteltu kitkarengas, jossa on vallankumoukselliset Aramid Strong Sidewalls -sivupinnat. 

 
Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 ja CR4 – pitoa, ajomukavuutta ja kestävyyttä talven kaikkiin keleihin 

Uusi Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 on vakaa ja kestävä nastarengas, joka taitaa talven kaikki olomuodot. Huippumoderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta takaa hakkapeliittamaisen hallitun ajotuntuman ja ylivoimaisen pidon sekä jäälle että lumelle. Kasvanut nastamäärä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu nastarunko varmistavat hellittämättömän pidon, joka ei ruostu kilometrien karttuessa. Hakkapeliitta C4:n mittava kokovalikoima soveltuu erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin. 

Vakaa ja hiljainen Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 on pohjoismainen kitkarengas paketti-, jakelu- ja matkailuautojen kuljettajille, jotka haluavat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi sekä kaupunkien ruuhkaisilla kaduilla että auraamattomilla sorateillä. Miellyttävää ajokäytöstä täydentää alhainen vierintävastus, joka pienentää polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Uuden renkaan kestävyyttä maksimoivat rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa iskuilta ja viilloilta. 

 

Monipuolinen valikoima GT Radialin, Radarin, Goodyearin ja Savan talvirenkaita 

Nokian Renkaiden tuoteuutuuksien lisäksi vahvana suosikkina jatkaa Hakkapeliitta 10 -tuoteperhe, joka on luotu pohjoisen ankariin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Vianorista löytyy myös laaja valikoima eri valmistajien huolella valittuja talvirenkaita. GT Radialilta tarjolla on Maxmiler pakettiauton renkaat, IcePro 3-nastarenkaat sekä Winterpro 2-kitkarenkaat, sekä Radarilta Dimax Ice-kitkarenkaat ja Dimax Ice Lock-nastarenkaat. Myös Goodyearin ja Savan laadukkaita renkaita on tulossa osaksi talvirengasvalikoimaa. Vianorista saat renkaat kaikenkokoisiin- ja tyyppisiin ajoneuvoihin, ja asiantuntijamme auttavat aina oikeiden tuotteiden valinnassa.  

 

Tutustu tuoteuutuuksiin ja kattavaan talvirengasvalikoimaan eVianorissa ja kysy lisää lähimmästä Vianorin palvelupisteestä.   

Artikkelit
08.05.2024

Näin valitset oikeanlaiset OTR-renkaat ja optimoit työkoneen käytön

Lue lisää
Artikkelit
02.05.2024

Näin valitset oikeanlaiset maatalouskoneen renkaat ja optimoit käytön

Lue lisää
Artikkelit
05.04.2024

Näin valitset sopivat renkaat yrityksesi sähköautoon

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin