Miksi premium-renkaat ovat asiakkaallesi oikea ratkaisu

Kun asiakas astuu myymälään, kalliimpien premium-renkaiden osto ei välttämättä ole hänellä ensimmäisenä mielessä. Yleinen ajattelutapa on, että halvemmilla renkailla pärjää hyvin ja samalla säästää. Premium-renkaiden myyminen asiakkaalle on kuitenkin paitsi liiketoiminnan myös asiakkaiden hyvän ja turvallisen ajokokemuksen kannalta parempi.

Kun asiakas astuu myymälään, kalliimpien premium-renkaiden osto ei välttämättä ole hänellä ensimmäisenä mielessä. Yleinen ajattelutapa on, että halvemmilla renkailla pärjää hyvin ja samalla säästää. Premium-renkaiden myyminen asiakkaalle on kuitenkin paitsi liiketoiminnan myös asiakkaiden hyvän ja turvallisen ajokokemuksen kannalta parempi.

”Kunnon renkaat tuovat asiakkaalle etuja monessa asiassa ympäristönäkökulmasta turvallisuuteen. Ympäristön kannalta premium-renkaat ovat erinomainen ratkaisu, sillä valmistuksessa panostetaan ympäristöystävällisiin raaka-aineisiin. Laaturenkaiden pienempi vierintävastus vähentää polttoaineenkulutusta, mikä myös säästää luontoa”, kertoo Vianorin tuotepäällikkö Marika Päiväniemi.

Pienentynyt polttoaineenkulutus saattaa pitkällä aikavälillä tehdä premium-renkaista käyttäjälleen jopa halpoja renkaita edullisemman vaihtoehdon, vaikka ostohinta on kalliimpi.

Turvallisuutta, vakautta ja kattava huoltoverkosto

Premium-renkaiden ostajaa hyödyttävät myös kattava huoltoverkosto ja takuu.

”Esimerkiksi Nokian Renkaiden Hakka-turva takaa, että jos rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, tilalle saa uuden vastaavan tuotteen veloituksetta sekä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa teknistä apua ja tiepalvelua, kuten renkaanvaihdon tai hinauksen lähimpään Nokian-renkaita myyvään liikkeeseen”, Päiväniemi valottaa.

Renkaan ensisijainen tehtävä on pitää auto turvallisesti tiellä ajon aikana. Premium-renkaiden laatu tulee parhaiten esiin haastavissa olosuhteissa, kuten märällä tai liukkaalla kelillä. Ääritilanteissa, kuten äkkijarrutuksessa sadekelillä, voidaan premium-renkaiden ansiosta säästyä onnettomuuksilta.

Rengasvalmistajat panostavat myös paljon tuotetestaamiseen ja kehitykseen. Tuotantoprosessi on korkealaatuinen, ja ennen lopullista rengasta tehdään monia prototyyppejä, jotta renkaasta tulee paras mahdollinen. Renkaille tehdään satoja testejä, ja niillä ajetaan aidoissa kenttäolosuhteissa. Premium-renkaissa myös on mukava ja vakaa ajotuntuma sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet.

Nokian Renkaat on kehitetty erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista kaikissa olosuhteissa. Niinpä laadukkaat renkaat tarjoavat luotettavuutta, suorituskykyä ja mielenrauhaa pohjoisilla teillä vuodenajasta riippumatta.

Nokian Renkaiden tuotteet valmistetaan vihreitä arvoja kunnioittaen, ja yritys haluaa olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä rengasalalla. Renkaiden valmistuksessa panostetaan ympäristöystävällisiin materiaaleihin, ja tavoitteena on hallita tuotteiden ympäristövaikutukset renkaan koko elinkaaren ajan.

 

Miksi premium-renkaat ovat asiakkaalle oikea ratkaisu

  • Turvallisuus: renkaiden laatu takaa turvallisen ajokokemuksen myös ääriolosuhteissa
  • Ympäristö: valmistuksessa panostetaan ympäristöystävällisiin raaka-aineisiin ja materiaaleihin
  • Tuotekehitys ja testaus: kehitysprosessin aikana tehdään satoja testejä, ja renkaita testataan myös aidoissa kenttäolosuhteissa
  • Ominaisuudet: takaavat mukavan ja vakaan ajotuntuman
Artikkelit
05.04.2024

Näin valitset sopivat renkaat yrityksesi sähköautoon

Lue lisää
Artikkelit
16.01.2024

Minimoi talven onnettomuusriskit ammattiajossa

Lue lisää
Artikkelit
10.11.2023

Merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi sähköautoilun valinnoilla

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin